Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog

    Konfitált koktélparadicsom fokhagymával - recept
    (0) Konfitált koktélparadicsom fokhagymával - recept
    Üvegbe zárhatjuk a nyár zamatát, ha a Nap érlelte koktélparadicsomokat legalább két órára magukra hagyjuk héjas fokhagyma gerezdek, mediterrán zöldfűszerek és kiváló minőségű olívaolaj társaságában. A kíméletes, alacsony hőfokú sütésnek köszönhetően megőrzik aromáikat, így sokoldalúan felhasználhatjuk a konyhában egyfajta jolly joker, természetes ízfokozóként. 
    Mi az a rövid ellátási lánc?
    (0) Mi az a rövid ellátási lánc?
    A REL, azaz a rövid ellátási láncok fogalmával egyre gyakrabban találkozunk. Ha nyomon követsz minket, olvastál már működésünkről és céljainkról, akkor innen is ismerős lehet számodra ez a fogalom. Mi, a Közértplusznál rövid ellátási láncon keresztül juttatjuk el hozzád a megrendeléseidet. Hogy mit is jelent pontosan a REL fogalma, és miért nyer egyre nagyobb teret a kereskedelemben, arról blogunkban részletesen olvashatsz.
    5 Salátaöntet házilag: Hozzávalók és elkészítés
    (0) 5 Salátaöntet házilag: Hozzávalók és elkészítés
    Mit szeretünk a nyárban a barnító strandidőn, a végtelen mennyiségű fagyin, a jéghideg házi limonádén és a főtt kukoricán kívül? Bizony, hogy a grillszezont! A grillezés az egyik legősibb módja az ételek elkészítésének, már őseink is előszeretettel alkalmazták ezt a sütési módszert, mára pedig a világ minden táján ismert és kedvelt konyhai technológia lett.
    Török lecsó (menemen) - recept
    (0) Török lecsó (menemen) - recept
    A tojásos, magyar lecsó ízjegyeire hasonlító, és az izraeli lecsóval, a shakshoukával is szoros rokonságban álló török zöldségétel, a menemen. A török lecsót Törökországban leginkább reggelire fogyasztják, de könnyed, nyári brunchként vagy ebédként is kiválóan megállja a helyét az asztalon.
    Az élelmiszerkereskedelem és az e-kereskedelem helyzetéről | Közért+ Podcast
    (0) Az élelmiszerkereskedelem és az e-kereskedelem helyzetéről | Közért+ Podcast
    Legújabb podcastünkben az élelmiszerkereskedelemről, e-kereskedelemről és a külső környezet gazdasági hatásairól beszélgetünk Dr. Rákóczi Jánossal, a Közért+ kereskedelmi vezérigazgató-helyettesével.
    Meggykrémleves túrógaluskával - recept
    (0) Meggykrémleves túrógaluskával - recept
    A gyerekkori, menzás meggyleves ízvilágát idézi, de sokkal krémesebb, gazdagabb textúrával, túrógombóchoz hasonlító, citromos galuskával készül ez az extra meggykrémleves. Minden idők legfinomabb meggylevesével ajándékozott meg ez a receptúra, ami egyszerre hagyományos, és innovatív, élénk és visszafogott. Langyosan és hidegen is kiváló, könnyed, nyári fogás.
    Nyári gyümölcsök és zöldségek szezonja
    (0) Nyári gyümölcsök és zöldségek szezonja
    Sokszor hallhattátok már tőlünk, hogy a szezonális termékeknek nincs párjuk. Számtalan indok támasztja alá, hogy miért a friss zöldségeket és gyümölcsöket részesítsük előnyben. Először is azt leszögezhetjük, hogy a legfrissebb mindig a legegészségesebb is, hiszen ezek tartalmazzák a legtöbb vitamint, és mivel nincsenek kitéve a hosszú utaztatások viszontagságainak, így magas tápanyagtartalmukat is jobban megőrzik.
    A hozzátáplálás rejtelmei - Hogyan előzhetjük meg, hogy válogatós legyen gyermekünk? | Közért+ Podcast
    (0) A hozzátáplálás rejtelmei - Hogyan előzhetjük meg, hogy válogatós legyen gyermekünk? | Közért+ Podcast
    A hozzátáplálás egy fontos mérföldkő kisbabánk életében, amely minden édesanya számára fejtörést okoz: "mikor kezdjem, mi legyen az első étel, pürés vagy BLW módszert válasszak, mekkora adagot készítsek?" - ezekre és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ.
    A testzsírszázalék kiszámítása, lényege
    (0) A testzsírszázalék kiszámítása, lényege
    Sokszor szembejön velünk az a paradoxon, hogy két ugyanolyan súlyú (és magasságú) ember testalkata merőben különbözik egymástól. Míg az egyik formás idomokkal rendelkezik, addig a másik szemmel láthatóan túlsúllyal küzd. Pontosan ezért nem elég, ha saját állapotunk felméréséhez csak a testsúlyunkat vesszük alapul. A kilogrammoknál sokkal lényegesebb adat a testünkben található zsírtömeg mennyisége.
    Grill csirkecomb gyömbéres joghurt pácban - recept
    (0) Grill csirkecomb gyömbéres joghurt pácban - recept
    Puha, omlós, kívülről ropogós csirkecombok, az utánozhatatlan füst íz aromájával, és a tábortűz varázsával megfűszerezve. Próbáld ki ezt a szaftos és izgalmas joghurt pácot, ha egy kis csavart vinnél a klasszikus grillpácok körébe. Szuperjól működik szárazabb húsokkal, mint pl. csirkemellel is. Grillezésre fel!

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!