Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2023' 'október'

    Paradicsom pesztós, zöldhagymás túrópizza recept - videóval
    (0) Paradicsom pesztós, zöldhagymás túrópizza recept - videóval
    A túró alapú pizza ill. lepény gluténmentes, fehérjében gazdag, diétás alternatívája lehet a pizzának. A túrópizza nagy előnye, hogy egyszerűen és kevesebb, mint egy óra alatt elkészíthetjük, nem dagasztjuk, nem kelesztjük, nem nyújtjuk. Az ízesítését, illetve a feltéteket pedig bátran alakíthatjuk saját ízlésünk szerint. A lenti verzióban natúr sajtkrém-alapot használunk, ezt dobjuk fel paradicsom pesztóval, paradicsommal, zöldhagymával és reszelt sajttal. Mennyei ízbomba a végeredmény, ami eszünkbe sem juttatja azt, hogy egy gluténmentes, alternatív pizzaféleséget majszolunk.
    Közeleg a Halloween
    (0) Közeleg a Halloween
    Nyakunkon a Halloween! Egyre többen várják izgatottan az évnek ezt a részét, és ezt a - nem, nem amerikai! - ünnepet. Hogy még jobban tudjuk idén élvezni, érdemes megismerkednünk a Halloween eredetével és hagyományaival, ha még nem tettük.
    Kínai pirított batyu (gyoza) vega töltelékkel - recept
    (0) Kínai pirított batyu (gyoza) vega töltelékkel - recept
    Szuperjó kis partykaja, vendégváró és baráti vacsora előétele lehet ez az ázsiai ízvilágú batyu. Az elkészítése sokkal egyszerűbb, mint hinnénk. A tésztáját is könnyedén össze tudjuk dobni otthon, hiszen csak liszt, víz és só szükséges hozzá. Természetesen a töltelékét az ízlésünk és étvágyunk szerint variálhatjuk. A lenti receptben, pirított, szójaszószos zöldségtölteléket mutatunk, de ezt akár darált húsos verzióban is megfőzhetjük. A nyers batyukat könnyedén lefagyaszthatjuk, így érdemes dupla adagban gondolkodni, hogy legközelebb már egyből repülhessen a forró serpenyőbe.
    Sörfesztivál a Közértpluszon
    (0) Sörfesztivál a Közértpluszon
    Október lévén a Közért+ is ünnepli a híres-neves német Oktoberfestet. Az eredetileg Münchenben zajló sörfesztivál a világ leglátogatottabb és leghíresebb sörfesztiválja, és népi fesztiválja. De tudod, hogy honnan is származik maga a sör, és mi a különbség az egyes sörfajták között?
    Rozé szőlős chia puding - recept
    (0) Rozé szőlős chia puding - recept
    Mindössze három alapanyagból álló, vegán, laktóz- és gluténmentes édesség receptet hoztunk, amely könnyedén beilleszthető egy diétás, egészségtudatos étrendbe is. Mind a chia maggal, mind a friss szőlővel nagyon jót teszünk a szervezetünknek. A chia mag rendkívül gazdag omega-3-ban, rostokban, magnéziumban, foszforban, cinkben, káliumban és B-vitaminokban, ahogy a szőlőben is rengeteg fontos vitamint és ásványi anyagot találunk meg, mint pl. C-vitamin, folsav és vas.
    A hajdina tea jótékony hatásai
    (0) A hajdina tea jótékony hatásai
    Zöld tea, kamillatea, mentatea - a lista hosszan folytatható, ezek a legismertebb gyógynövény teák hazánkban. De hallottál már a hajdina teáról? A Japánban Soba-cha, Koreában Memil-cha, Kínában Kuqiao-cha néven ismert hajdina tea pörkölt hajdinamagokból készül, édes, diós íze van és különleges egészségügyi hatásai vannak.
    Gyömbéres, sütőtökös rizottó - recept
    (0) Gyömbéres, sütőtökös rizottó - recept
    Sütőtökszezon idején ne hagyjuk ki a sütőtökpürés, gyömbértől kellemesen csípős rizottót sem, hiszen zseniálisan krémes, színes, olasz egytálételről van szó, ami kiválóan felpezsdít, és mosolyt csal az arcunkra. Önmagában a rizottófőzés folyamata is nagyon jó hangulatot teremt, fantasztikus látni, ahogyan a rizottó rizs minden egyes alaplé adagolást követően egyre teltebbé, lágyabbá válik. A tetejére szórt, roppanósra pirított tökmagokról nem is beszélve…
     Vitaminok őszre
    (0) Vitaminok őszre
    Az őszi hónapokban, a napfényes időszak után gyakran szükség van a szervezetünket támogató vitaminokra és táplálékkiegészítőkre, főleg a téli náthák és influenzajárványok elkerülése előtt. Tisztában kell lennünk az étrendünkkel, és minden szükséges hiányzó tápanyagot be kell szereznünk annak érdekében, hogy támogassuk és felépítsük immunrendszerünk védekezőképességét a potenciális kórokozókkal szemben.

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!