Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2023' 'július'

    Lapos hashoz kötelező: ez az 5 legjobb rostforrás
    (0) Lapos hashoz kötelező: ez az 5 legjobb rostforrás
    Ah, az áhított lapos has! Szinte mindenki vágyik rá, de kevesen tudják, hogy az egészséges és karcsú derék titka egy fontos tápanyagban rejlik: a rostokban. Ha unod már a közhelyes fogyókúrákat és végre egy igazán hatékony és érdekes módszert keresel, akkor jó helyen jársz!
    Vega quesadilla recept - videóval
    (0) Vega quesadilla recept - videóval
    Könnyed, nyári, vega quesadillát dobhatunk össze egy gyorsan elkészülő zöldségragu, tortillalapok és egy nagy adag reszelt sajt kombinációjából. Pazarul passzol hozzá tálalásnál a lime-os, korianderes joghurt-mártogatós, és az aprított, friss koriander zöldje.
    Befőzési tippek: Tedd el télire!
    (0) Befőzési tippek: Tedd el télire!
    A befőzés hagyománya évszázadokra nyúlik vissza, és az egyik legjobb módszer a zöldségek, gyümölcsök tartósítására.
    Csokis, rumos meggylekvár - recept
    (0) Csokis, rumos meggylekvár - recept
    A meggylekvár önmagában is egy különlegesen finom, enyhén savanykás gyümölcslekvár, így remek alapanyagként szolgál a konyhában különböző édességek megbolondítására. Na de, ha ehhez még a kakaópor révén csokis ízt is adunk, megspékelve egy kis rummal vagy rum aromával, akkor még lehengerlőbb hatást érünk el a csokoládés lekvárok, desszertek univerzumában.
    Nemzeti ételek szerte a világból
    (0) Nemzeti ételek szerte a világból
    A nemzeti ételek olyan ajtót nyitnak számunkra, amelyen keresztül betekinthetünk egy adott nemzet történelmébe, hagyományaiba és kulináris örökségébe.
    Málnás, mandulás vegán keksz - recept
    (0) Málnás, mandulás vegán keksz - recept
    Ebben a receptben teljes egészében vegán alapanyagokkal dolgozunk, tojás-, laktóz- és gluténmentes lesz a keksz, ugyanakkor bámulatosan finom. A kellemesen édes és mandulás ízjegyeket remekül kiegészíti a málna savanykássága, és jól esik hozzá a kekszekre rápirult mandulaszeletek ropogóssága.
    A gluténmentes étrend előnyei és tippek a sikeres átálláshoz
    (0) A gluténmentes étrend előnyei és tippek a sikeres átálláshoz
    Valószínűleg Te is hallottál már a gluténmentes étkezésről, de vajon tudod, miért választja egyre több ember ezt az életmódot? Miért van olyan nagy jelentősége az étkezésünkben a glutén elhagyásának vagy minimalizálásának?
    Lecsókrémleves kolbász chips-szel és sült szalonnával - recept
    (0) Lecsókrémleves kolbász chips-szel és sült szalonnával - recept
    A toplistás nyári ételek között legtöbbünk fejében megjelenik a lecsó gondolata. Ahány otthon, annyi féle lecsó variáció létezik. Ha egy igazán koncentrált lecsó ízre vágyunk, érdemes kipróbálni ezt a lecsó krémlevest, amelyben nem történik más, mint a klasszikus lecsó alapanyagok lepürésítése, selymesítése egy kis szűréssel. Nagy kedvence lehet a lecsó rajongóknak egy kis friss bagettel, kenyérrel, és természetesen sült szalonnával, pirított kolbász chips-szel, leheletnyi tejföllel tálalva.
    Miért együnk szezonális élelmiszert?
    (0) Miért együnk szezonális élelmiszert?
    A szezonális gyümölcsök és zöldségek fogyasztása nem csak egy egyszerű trend, hanem egy tudatos és felelős választás az étkezési szokásainkban. Ahogy világunk egyre inkább figyelmet fordít a fenntarthatóságra és a környezettudatosságra, fontos, hogy megértsük ennek a gyakorlatnak a jelentőségét és a hozzájárulását egy élhetőbb bolygóért.

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!