Keresés
HU
Termékkínálatunk
  Menü Bezár

  Társadalmi felelősségvállalás

   

  Úgy véljük, hogy a társadalmi felelősségvállalás egy szervezet hosszú távon fenntartható sikerességének egyik meghatározó eleme. Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden évben segítsen egy alapítványnak, szívügyünknek tekintjük a gyermekek jólétét. 🙏

  Számos szervezetet támogattunk, legyen szó gyermekvédelemről, nélkülözőkről, többek között a covid-árvák boldogulását segítő Regőczi Alapítvány munkáját is segítettük és a Bethesda Gyermekkórházat. 

  2022-ben platina fokozatú támogatóként segítettük a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkáját. Támogatjuk az élelmiszerpazarlás és a nélkülözés visszaszorításáért végzett tevékenységüket. Nagy örömünkre szolgál, hogy együtt dolgozunk az élelmiszermentésben, és közösen teremtünk értéket sokak számára a feleslegek átadásával. Közös munkánk nem csak szociális, de fenntarthatósági, környezetvédelmi célokat is szolgál, hiszen a megmentett élelmiszer nem terheli a környezetet. Fontos missziónk az élelmiszerpazarlás csökkentésének fontosságára való figyelemfelhívás, szemléletformálás, hiszen csak Magyarországon 1.8 millió tonna élelmiszerfelesleg keletkezik évente.

  2023-ban az Élelmezési Világnap alkalmából a Közért+ csatlakozott a Magyar Élelmiszerbank Egyesület Adománykonvojához, hogy élelmiszer-adománnyal támogassuk a rászorulókat. Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO), a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és az Agrárminisztérium közös eseményén a vízhiány okozta élelmezési kihívásokra hívtuk fel közösen a figyelmet. Az esemény részeként idén már 18. alkalommal indult útjára az adománykonvoj. A huszonegy kamionból és teherautóból álló kocsisor 50 ezer kilogramm tartós élelmiszert szállított, többek között készétel konzerveket, margarint, tésztát, rizst, instant leveseket, lisztet és üdítőket. Az összesen 75 millió forint értékű szállítmányból 13 ezer élelmiszercsomag készült a rászorulók számára.

  2023-ban támogattuk a Kiskőrösi Batthyány úti óvodát Mikulás csomagokkal, így minden gyermeknek jutott ajándék az óvodai ünnepségen.

  Állandó támogatói lettünk a Szénáskör támogató rendezvényének, akik jótékonysági futást szerveznek a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat javára, amivel hozzájárulnak a Gyermekrohamkocsi működéséhez.

  Az adománygyűjtés és a rászorulók segítése nem csak cég szinten fontos, dolgozóink is aktívan kiveszik részüket a támogatásokból. 

  A Baptista Szeretetszolgálat 2005 óta szervezi meg évről évre karácsonyi adománygyűjtő akcióját; a Cipősdoboz Akciót. A program célja, hogy minél több rászoruló gyermeket és családját karácsonyi meglepetésekkel segíthesse az adventi időszakban. Az adománygyűjtéshez cégünk dolgozói is csatlakoztak.  

  Az Angels of Hope Animal Rescue Nonprofit szervezet részére is szerveztünk dolgozói gyűjtést. Sanyarú sorsú és sokszor életveszélyes helyzetben lévő kutyusoknak és cicáknak segítettek dolgozóink. 

  Igyekszünk folyamatosan új ügyeket találni, és bővíteni azok körét, akiknek valamilyen módon segíteni tudunk.  

   

   

   

   

  Közértplusz díjaink 2024

  online bevásárlás

  Szállítunk hozzád?

  Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!