Keresés
HU
Termékkínálatunk
  Menü Bezár

  Év innovációja díjas a Közértplusz Zrt.

   

  Dinamikus ütemben fejlődő vállalatunk újabb jelentős állomáshoz érkezett: a 2023. évi „Inno d’Or – Év innovációja” versenyen elért kiváló szereplésünkkel - egyedüliként a szolgáltatás kategóriában - elnyertük az INNO D’OR – ÉV INNOVÁCIÓJA 2023. kitüntető címet.

  A Trade magazin által életre hívott díj célja, hogy olyan értékteremtő innovációkat jutalmazzon, amelyek meghatározható vásárlói, fogyasztói igényre nyújtanak megoldást, valamely nevesíthető trendbe illenek, vagy egy meglévő igényből inspirálódott fejlesztés eredményei.

  A Közért+ online szupermarket és piactér nem kevesebbre vállalkozott, minthogy megoldja a hosszú szállítási folyamat gazdasági, energiaforrás problémáját, ezért rövid ellátási lánc keretében juttatjuk el vásárlóinkhoz a rendeléseiket, mely kevés szereplő bevonásával és gyors piacra jutással garantálja a mindig friss, minőségi termékek asztalokra kerülését.

  Mivel kiemelt feladatunknak tartjuk a magyar termelők és előállítók minél nagyobb számban történő bevonását az online értékesítés világába - ezzel is megnyitva számukra ezen modern értékesítési csatorna által nyújtott előnyöket -, így még fontosabb számunkra a szakmai zsűri elismerése és a vásárlóink bizalma.

   

   

  Köszönjük az elismerést és a bizalmat. A jövőben továbbra is azon dolgozunk, hogy vásárlóink elégedettségét egy magasabb szintre emeljük.

   

   

  Közértplusz díjaink 2024

  online bevásárlás

  Szállítunk hozzád?

  Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!