Halászlékocka. Sokan, sokféleképpen készítik a halászlevet. Jó tudni azonban, hogy a halcsontokból, halfejből, egyéb nyesedékekből készített tartalmas alaplé sok mindenhez felhasználható, legyen az egy ízletes halpaprikás, vagy a Dorozsmai molnárponty tejfölös gombás mártása.
Felhasználási javaslat: Két kockát tegyünk 400 ml forrásban lévő vízbe és oldódásig keverjük.
A tyúkhúsleveskocka kiválóan használható húslevesek ízesítésére, gazdagítására. Emellett forró vízben feloldva, gyors és ízletes alaplé készíthető belőle. A termék tartósítószert nem tartalmaz.
Ezen levesben a fiatal csibe minden zamata egybeforr a különféle zöldségekkel. A sárgarépa és a zöldborsó látványa kellemes színpompába öltözteteni a Maggi Dörgicsei csibelevest.
A Maggi Erőleveskocka szép színt és finom, telt ízt ad az ételeknek. Még ízletesebbé tehetjük vele a leveseket, főzelékeket, de akár a köreteket és a húsételeket is.
Konyhánk tradícionális gasztronómiai képviselője, a grízgombócleves aranyló levestükre könnyed, omlós grízgombócokat rejt. A vágott petrezselyem kiemeli a természetes ízvilágot. A grízgaluska búzából készül, mely a gabonafélék csoportjába tartozik, amelyek táplálkozásunk alapját képezik.
A magyaros jellegű halételeknek egyik fontos kelléke lehet a Maggi Halászlékocka. Halászlé és halpaprikás ételek elkészítéséhez ajánljuk, halszelettel és tésztabetéttel kiegészítve ízletes levesként tálalható! A kockát alkotó zöldségek, fűszerek és egyéb alapanyagok szárítva kerülnek a kockába, így hozzáadott tartósítószerre nincs szükség.
A Maggi Húsgombócleves csigatésztával a hétköznapi családi étkezések lelkévé válhat. Csigatésztáját mintha a nagymama gyúrta volna: csinosak és puhák. Mindezt az édes sárgarépa darabok teszik még harmónikusabbá.
A változatos táplálkozás érdekében érdemes különböző húsféléket, így májat is fogyasztani. Házias íze a gyermekkort idézi vissza. Magyarország legkedveltebb tasakos levese, mely bővelkedik omlós, finom májgombócokban és falusi csigatésztában.
A Maggi Marhahúsleveskocka szép színt és finom, telt ízt kölcsönöz a levesnek, a hagyományos marhahúsleves varázsát sűríti magába. Elsősorban levesek, húsok, főzelékek és köretek készítéséhez ajánljuk.
A Maggi Tyúkhúsleveskocka szép arany színt és finom, telt ízt kölcsönöz a levesnek, a nagymama tyúkhúslevesét varázsolja az ebédlőasztalához. Elsősorban levesek, húsok, főzelékek és köretek készítéséhez ajánljuk.