Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2023' 'február'

    Lisztmentes túrófánk fahéjas porcukorba forgatva - recept
    (1) Lisztmentes túrófánk fahéjas porcukorba forgatva - recept
    A túrófánk az egyik legfantasztikusabb, legegyszerűbben és leggyorsabban elkészíthető fánkféle. Ez a verzió liszt helyett zabpehellyel készült, így teljesen lisztmentessé, sőt gluténmentessé tehetjük ezt a farsangi finomságot. Nincs benne túl sok szilárd alapanyag, egy pillekönnyű, légies fánkot kapunk, amit pillanatok alatt el tudunk tüntetni a tányérról. Elengedhetetlen tálalási formája a fahéjas porcukros köntös, de természetesen a csokiöntetet, lekvárt és mogyorókrémet is elég jól “viseli”.
    Milyen italt illik ajándékozni egy hölgynek?
    (0) Milyen italt illik ajándékozni egy hölgynek?
    Bár a régi időkben akár még illetlenségnek is számíthatott, ha egy hölgyet itallal ajándékoztak meg, ez napjainkban már közel sincs így. Mivel egykor az alkoholos italok kimerültek a sörben, a vörösborban, a pálinkában és a gyomorkeserűben, - a nők többsége pedig nem szereti ezeket az italokat-, valóban nem volt jó ötlet ilyesféle ajándékkal kedveskedni. Manapság azonban már számtalan olyan alacsonyabb alkoholtartalmú, akár édeskésebb nedű létezik, amelyeket kifejezetten a gyengébbik nem képviselői számára palackoztak.
    10 perces almás pite pohárkrém - recept
    (0) 10 perces almás pite pohárkrém - recept
    Ebben a finomságban a házi almás pite ízvilágát idézzük meg, mindössze 10 perc leforgása alatt. Nem szükséges sütni hozzá, és játszi könnyedséggel el lehet készíteni, még annak is, akinek még kevesebb gyakorlata van a konyha világában. Az almás pite pohárkrém könnyed, gusztusos desszert akár az otthon töltött Valanetin-napi vacsora méltó megkoronázására. A receptet a kínálatból elérhető termelői, natúr almalekvár ihlette, ami fantasztikus, házias ízével teljesen elvarázsol bennünket. Az almalekvár alapját omlós keksz biztosítja, és az édes krémességről mézes mascarpone krém gondoskodik. A réteges, almás desszert tetejét fahéjjal hintjük meg, hogy tökéletesen visszaadja a házi almás piték varázsát.
    Egzotikus, lassan sült tarja - recept
    (0) Egzotikus, lassan sült tarja - recept
    Ha Valentin-nap alkalmából egy klasszikus alapanyagból, de valami különlegeset szeretnél varázsolni, lesd meg ezt a receptet. A tarját egy zseniálisan fűszeres, ázsiai ízvilágú pácban érleljük 1-2 napot, utána pedig lassan sütjük, alacsony hőfokon egy céklás, parázsburgonyás és sárgarépás zöldségágyon. A hidratációt és az omlósságot egy kis világos sörrel biztosítjuk a hús számára, a végeredmény pedig egy extrém puha, és elképesztően pikáns tarja, vele sült, csodás színű, édes zöldségekkel. Akármennyire is bonyolultnak hangzik, ne aggódj, a munka mindössze kb. 10-15 perc vele. Így bőven jut idő másra is, amíg sül a husi a sütőben.
    Sárgarépás, sajtos tócsni - recept
    (0) Sárgarépás, sajtos tócsni - recept
    A klasszikus burgonya tócsnival ellentétben ennek a tócsninak nagyobb részét teszi ki a sárgarépa, mint a krumpli. Nem tartalmaz lisztet, és bő olaj helyett a sütőben sül minimális zsiradékkal, így sokkal egészségesebb az eredeti verziónál. A sűrítésről zabpehely, az ínycsiklandó ízekről és a ropogós állagról pedig a kézműves trappista sajt gondoskodik.

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!