Keresés
HU
Termékkínálatunk
  Menü Bezár

  Hűségprogram

   

   

  Csatlakozz Hűségprogramunkhoz!

  A Közért+ Hűségprogramunk keretén belül minél többet vásárolsz, annál magasabb szintet érhetsz el: először a bronz, ezüst, majd az arany fokozatot. A különböző szintekhez tartozóan állandó %-os kedvezményhez juthatsz a vásárlásaid végösszegéből, sőt, minden szintlépéskor egyszeri 15 000 Ft-os kedvezménykupon jár ajándékba. 🎁

  Hogyan működik?

  • Amennyiben eléri a 150 000 Ft-ot a teljes költésed, akkor bronz fokozatú tag leszel, ami által a jövőben 2% kosárkedvezményre leszel jogosult és kapsz egy egyszeri 15 000 Ft-os kupont ajándékba.
  • Amennyiben eléri a 250 000 Ft-ot a teljes költésed, akkor ezüst fokozatú tag leszel, így 3% kosárkedvezményre leszel jogosult a jövőben és kapsz egy egyszeri 15 000 Ft-os kupont ajándékba.
  • Amennyiben eléri a teljes költésed a 350 000 Ft-ot, akkor arany tag leszel, ezzel 5%-ra leszel jogosult és kapsz egy egyszeri 15 000 Ft-os kupont ajándékba.

  A 15 000 Ft értékű kupon a kosár végösszegéből kerül levonásra. Az adott tagsági szintekhez tartozó %-os kedvezmények az akciós termékekre nem érvényesek. 

  A tagsági szint által nyújtott kedvezmények a program visszavonásáig érhetőek el, tehát ha egyszer elérted a bronz/ezüst/arany szintet, akkor a jövőben folyamatosan használhatod a virtuális kártyádhoz köthető %-os kedvezményt.

  Ha már vásároltál nálunk az oldal megújulása óta, akkor a Saját fiókodban meg tudod nézni, hogy melyik szintet érted, vagy érheted el következőnek Hűségprogramunkban. Gyűjtsd a pontokat és érd el az arany fokozatot! 🥇

  Webshopunkban könnyedén spórolhatsz folyamatos akcióinkkal, KözértPontokkal és a Közért+ Hűségprogrammal. 🛒

  Ha még nem vásároltál nálunk, regisztrálj be oldalunkra és vedd igénybe kedvezményeinket! 🎁

   

  online bevásárlás

  Szállítunk hozzád?

  Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!