Keresés
HU
Termékkínálatunk
  Menü Bezár

  MagyarBrands díjas a Közértplusz Zrt.

  A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A program „Innovatív Márka” kategóriájában az a márka lehet sikeres, amely folyamatosan újít meglévő termékein, vagy új fogyasztói igényeket elégít ki, ilyen technológiát vezet be, mindezt a társadalmi hasznosság érdekében.

  „Büszkék vagyunk rá, hogy a Szakmai Bizottság döntése alapján MagyarBrands díjat nyertünk az Innovatív Márka kategóriában, mely ismételt bizonyítéka a megbízhatóság és a minőség mellett történő elkötelezettségünknek. Hálásak vagyunk a kitüntetésért, a szakmai zsűri és a fogyasztók bizalmáért és elismeréséért.” – nyilatkozta Dr. Rákóczi János kereskedelmi vezérigazgató-helyettes a díj átvételekor.

  A MagyarBrands program küldetése az elmúlt 13 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

  Rendkívüli jelentőségű a MagyarBrands díjazás üzenete 2022-ben is: kiemeli a hazai márkák kiváló teljesítményét, ezáltal pozitívan különbözteti meg azokat a versenytársaiktól.  A Program kiválasztási folyamata komplex: a pénzügyi adatok átvizsgálása mellett, a felállított kritériumrendszer alapján, a szakmai zsűri és a fogyasztók együttes bevonásával történik.

   

  MagyarBrands díj

  Fotó: Dr. Rákóczi János kereskedelmi vezérigazgató-helyettes átveszi a díjat Inzám Andreától, a MagyarBrands program Brand managerétől.

   

   

   

  Köszönjük az elismerést és a bizalmat. A jövőben továbbra is azon dolgozunk, hogy vásárlóink elégedettségét egy magasabb szintre emeljük.

   

  Közértplusz díjaink 2024

  online bevásárlás

  Szállítunk hozzád?

  Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!