Tejtermékek kistermelőktől és megbízható gyártóktól, mélyalmos tojások, amelyek nem hiányozhatnak bevásárlólistánkról. A tej, és az abból készült tejtermékek fogyasztása pozitívan hat szervezetünk működésére. A tej, a túró, a sajtok, a joghurtok, és minden egyéb tejből készült finomság hasznos fehérjéket, zsírokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Az egyik legfontosabb ezek közül a kalcium, amely elengedhetetlen eleme egészségünk megőrzésének. A tejtermékek mellet a tojás fogyasztása is minden napra ajánlott. Ez a szuperélelmiszer gazdag fehérje- és aminosavforrás, ráadásul immunerősítő hatása is van. Válaszd az ízben lekörözhetetlen hazai termékeket!
A fél literes kiszerelésben forgalmazott, hagyományos, házi jellegű eljárással, pasztőrözött teljes tejből készülő, zamatokban gazdag és enzimekben bővelkedő Garabonciás aludttej nem más, mint szobahőmérsékleten, külső beavatkozás nélkül, a tejsavbaktériumok hatására megalvadó tej. A nagyszerű élettani hatásokkal rendelkező aludttej, kutatások szerint, az idegrendszer regenerálódását is jelentős mértékben segíti. Aludttejünket, az ínyencek szerint, a legjobb ropogós rozskenyérrel vagy frissen sült péksütemény mellé fogyasztani. Fogyasztás előtt felrázandó! Garantált minőség megőrzési idő: 21 nap . Nettó mennyiség: 500 ml
Teljes tehéntejből készült (fölözés nélküli) magas hőmérsékleten hőkezelt, zsíros fogyasztói tej. A fogyasztói tej gyártására válogatott, extra minőségű, közvetlenül a termelőktől behozott tejet használnak. Egyenletesen csontfehér, pelyhesedéstől, üledéktől mentes, jellegzetesen zsíros, enyhén főtt, de tiszta ízű termék.
Teljes tehéntejből készült (fölözés nélküli) magas hőmérsékleten hőkezelt, zsíros fogyasztói tej. A fogyasztói tej gyártására válogatott, extra minőségű, közvetlenül a termelőktől behozott tejet használnak. Egyenletesen csontfehér, pelyhesedéstől, üledéktől mentes, jellegzetesen zsíros, enyhén főtt, de tiszta ízű termék.
Kiváló minőségű alapanyagainknak, egyedi joghurtkultúráinknak, büszkeségünknek, a Bifidus Actiregularisnak, valamint a legalább 7 órás fermentációs folyamatnak köszönhető az Activia krémes állaga és páratlan íze. Mindemellett kalciumforrás is, ami hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez! Kezdd belül a törődést minden nap az Activiával!
A beérkezés után a nyers tejet előpasztőrözzük.Az összetevőket bekeverjük, majda joghurtalapot 55°C-ra melegítjük,homogénezzük és hőkezeljük. Ez után következik alaktáz-enzim és a joghurt kultúra adagolása, melyet alvasztás követ. Ezután 20°C-rahűtjük a joghurtot,majd hozzáadagoljuk a gyümölcskészítményt. A gyümölcs joghurt kiszerelése 150gPP pohárba történik, majd gyors hűtést követően 0és 8°C között tároljuk.
A tejföl beállított zsírtartalmú tejszínből, tejsavbaktérium-kultúra hozzáadása után savanyítás útján készített pohárban érlelt májas állományú termék. Csomagolása nyomdai feliratozású polipropilén pohárba történik, előnyomott alulapkával, hegesztéssel zárva, a minőség megőrzési idő és a tételazonosító jelölés a lapkán található. Hűtést igényel!
A krémek krémje, só nélkül. A sótlan kenhető Lurpak, egyszerre egészséges és könnyed választás. Bárkit kenyérre lehet kenni vele! Megízesíti a családi étkezéseket, só és mesterséges adalékanyagok nélkül.
Növényi zsírok és olajok (pálma, repce, kókusz) Víz Emulgeálószerek (lecitinek, zsírsavak mono- és digliceridjei) Só (0,4%) Tartósítószer (kálium-szorbát) Aroma Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav) Aroma Vitaminok (A,D) Színezék (karotinok)
Garabonciás érlelt félkemény tehénsajt - darabolt - pasztőrözött teljes tejből készül, a tej összes értékes beltartalmi összetevőjének megtartásával. Hagyományos sajtkészítési technológiával készült. 5 hónapos érlelés után kerülnek sajtjaink kereskedelmi forgalomba. Kitűnően reszelhető, ízletes, zsíros félkemény sajtunk főzéshez, sütéshez, pogácsákhoz is jól használható. Nettó mennyiség: 155 g
A mélyalmos tartásmódban a tyúkok nem ketrecekben élnek, hanem az egész istálló területén szabadon mozoghatnak, kapirgálhatnak. A tojásokat külön erre a célra kialakított fészkekben tojják meg. A tojásokon levő kód ha 2-es számmal kezdődik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az a tojás állatbarát tartásmódból származik.
Hevített-gyúrt, félzsíros, félkemény sajt Ezek a sajtok pasztőrözött tejből készülnek. Nem tartalmaznak tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem. Alakja a formátumra jellemző. Jellemzője a zárt, legfeljebb légzárványokat mutató kemény, de sajátosan képlékeny sajttészta. A sajttészta egyenletesen csontfehér, íze a termékre jellemzően zamatos, enyhén sós. A gyúrt, hevített azt jelenti, hogy friss gomolya sajtot készítünk, ezt 80°C-on még egyszer megfőzzük és így gyúrjuk és formázzuk. Összetevők: tehéntej, mikróbaszíntenyészet, konyhasó, oltóenzim Minőségét +10°C alatt tárolva 40 napig megőrzi.
Pasztőrözött tehéntejből készült füstölt párolt sajttekercs, ideális nassolnivaló egy pohár bor mellé. Tejidegen anyagot nem tartalmaz, adalékanyagoktól és színezékektől mentes.
Teljes tehéntejből készült (fölözés nélküli) magas hőmérsékleten hőkezelt, zsíros fogyasztói tej. A fogyasztói tej gyártására válogatott, extra minőségű, közvetlenül a termelőktől behozott tejet használnak. Egyenletesen csontfehér, pelyhesedéstől, üledéktől mentes, jellegzetesen zsíros, enyhén főtt, de tiszta ízű termék.
Teljes tehéntejből készült (fölözés nélküli) magas hőmérsékleten hőkezelt, zsíros fogyasztói tej. A fogyasztói tej gyártására válogatott, extra minőségű, közvetlenül a termelőktől behozott tejet használnak. Egyenletesen csontfehér, pelyhesedéstől, üledéktől mentes, jellegzetesen zsíros, enyhén főtt, de tiszta ízű termék.
Kiváló minőségű alapanyagainknak, egyedi joghurtkultúráinknak, büszkeségünknek, a Bifidus Actiregularisnak, valamint a legalább 7 órás fermentációs folyamatnak köszönhető az Activia krémes állaga és páratlan íze. Mindemellett kalciumforrás is, ami hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez! Kezdd belül a törődést minden nap az Activiával!
A fél literes kiszerelésben forgalmazott, hagyományos, házi jellegű eljárással, pasztőrözött teljes tejből készülő, zamatokban gazdag és enzimekben bővelkedő Garabonciás aludttej nem más, mint szobahőmérsékleten, külső beavatkozás nélkül, a tejsavbaktériumok hatására megalvadó tej. A nagyszerű élettani hatásokkal rendelkező aludttej, kutatások szerint, az idegrendszer regenerálódását is jelentős mértékben segíti. Aludttejünket, az ínyencek szerint, a legjobb ropogós rozskenyérrel vagy frissen sült péksütemény mellé fogyasztani. Fogyasztás előtt felrázandó! Garantált minőség megőrzési idő: 21 nap . Nettó mennyiség: 500 ml
Garabonciás érlelt félkemény tehénsajt - darabolt - pasztőrözött teljes tejből készül, a tej összes értékes beltartalmi összetevőjének megtartásával. Hagyományos sajtkészítési technológiával készült. 5 hónapos érlelés után kerülnek sajtjaink kereskedelmi forgalomba. Kitűnően reszelhető, ízletes, zsíros félkemény sajtunk főzéshez, sütéshez, pogácsákhoz is jól használható. Nettó mennyiség: 155 g
A Cserpes joghurtjai nemcsak finomak, hanem egészségesek is, és pozitív hatással vannak az immunrendszerünkre. A különböző ízű gyümölcsjoghurtjaik elkészítéséhez kizárólag friss gyümölcsöt használnak fel, kétféle ivójoghurtjuk pedig bifidobaktériumot is tartalmaz így az egészségünk védelmében, megőrzésében is segítenek. Kóstold meg az erdei gyümölcsös, málnás és epres változatot is!
A beérkezés után a nyers tejet előpasztőrözzük.Az összetevőket bekeverjük, majda joghurtalapot 55°C-ra melegítjük,homogénezzük és hőkezeljük. Ez után következik alaktáz-enzim és a joghurt kultúra adagolása, melyet alvasztás követ. Ezután 20°C-rahűtjük a joghurtot,majd hozzáadagoljuk a gyümölcskészítményt. A gyümölcs joghurt kiszerelése 150gPP pohárba történik, majd gyors hűtést követően 0és 8°C között tároljuk.
A tejfölt megfelelően előkészített és hőkezelt, zsíros tejszínből (min. 30%-os zsírtartalmú) speciális mikróbatenyészet hozzáadásával, savanyítással állítunk elő. Az állománya egynemű, csomóktól mentes, sima, sűrűn folyó. Íze kellemesen savanykás, a termék jellegének megfelelően zamatos.
A krémsajtok friss gomolyából, érett, jó minőségű sajtból, tejtermékből és ízesítőanyagból aprítással és hőkezeléssel előállított tejtermékek.
A termék színe egyöntetű, selymesen fényes, az ízesítéstől függő. A sajttészta jól kenhető, sima, egy-két légbuborék megengedett, a tégelyt egyenletesen kitölti. A sajttésztában az ízesítőanyag eloszlása egyenletes.
Megpróbáltuk az összetevőket úgy kiválasztani, hogy az természetes alapú, adalékanyagoktól mentes legyen. A kívánt állomány eléréséhez szükséges ömlesztősó kivételével ez sikerült is, ami azért kell, hogy a zsír és a víz ne váljon ki. Krémes, lágy, jól kenhető állományú.
A krémsajtok friss gomolyából, érett, jó minőségű sajtból, tejtermékből és ízesítőanyagból aprítással és hőkezeléssel előállított tejtermékek.
A termék színe egyöntetű, selymesen fényes, az ízesítéstől függő. A sajttészta jól kenhető, sima, egy-két légbuborék megengedett, a tégelyt egyenletesen kitölti. A sajttésztában az ízesítőanyag eloszlása egyenletes.
Megpróbáltuk az összetevőket úgy kiválasztani, hogy az természetes alapú, adalékanyagoktól mentes legyen. A kívánt állomány eléréséhez szükséges ömlesztősó kivételével ez sikerült is, ami azért kell, hogy a zsír és a víz ne váljon ki. Krémes, lágy, jól kenhető állományú.
A tejföl beállított zsírtartalmú tejszínből, tejsavbaktérium-kultúra hozzáadása után savanyítás útján készített pohárban érlelt májas állományú termék. Csomagolása nyomdai feliratozású polipropilén pohárba történik, előnyomott alulapkával, hegesztéssel zárva, a minőség megőrzési idő és a tételazonosító jelölés a lapkán található. Hűtést igényel!