Tejtermékek kistermelőktől és megbízható gyártóktól, mélyalmos tojások, amelyek nem hiányozhatnak bevásárlólistánkról. A tej, és az abból készült tejtermékek fogyasztása pozitívan hat szervezetünk működésére. A tej, a túró, a sajtok, a joghurtok, és minden egyéb tejből készült finomság hasznos fehérjéket, zsírokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Az egyik legfontosabb ezek közül a kalcium, amely elengedhetetlen eleme egészségünk megőrzésének. A tejtermékek mellet a tojás fogyasztása is minden napra ajánlott. Ez a szuperélelmiszer gazdag fehérje- és aminosavforrás, ráadásul immunerősítő hatása is van. Válaszd az ízben lekörözhetetlen hazai termékeket!
A tehéntej mind a gyermekek, mind a felnőttek számára az egészséges táplálkozás igen fontos alkotóeleme. A termék különlegessége, hogy fejés után a tejet pasztőrözzük és palackozzuk, semmilyen adalék anyagot nem tartalmaz. A tej zsírtartalma, az évszakok változásával, a tehenek táplálkozásától függően, 3,5-4,2 % között változik. 1 literes kiszerelésben forgalmazott Garabonciás tehéntejünkben természetesen nem csak a csontjaink és fogaink épségét megőrző kalcium, hanem számos, szervezetünk számára nélkülözhetetlen és alapvető ásványi anyag (cink, foszfor, króm, szelén, magnézium) is megtalálható. Termékünk nemcsak a legfontosabb vitaminokat (A, B1, B2, B6, B12, D) tartalmazza, de magas biológiai értékű fehérjét és tejcukrot is magában foglal. A tej egyes alkotórészei vérnyomáscsökkentő és érfalvédő hatást is kifejtnek. A tejet felbontás előtt alaposan fel kell rázni, mert a tejzsír felfölöződhet! Garantált minőség megőrzési idő: 8 nap Nettó mennyiség: 1 l
115°C-on 17 másodperces hőntartással, nagyon magas hőmérsékleten hőkezelt, 180 bar nyomáson homogénezett, 1,5% zsírtartalomra beállított, hűtést igénylő BIO tejtermék.
Teljes tehéntejből, joghurt kultúra hozzáadásával készült habart állományú krémjoghurt, melyet lecsepegtetünk és poharakba töltünk. Hűtve fogyasztandó/tartandó. Felbontás után 1 napon belül el kell fogyasztani. Fogyasztható: gyártástól számított 14 nap. Nettó mennyiség: 200 g
A beérkezés után a nyers tejet előpasztőrözzük.Az összetevőket bekeverjük, majda joghurtalapot 55°C-ra melegítjük,homogénezzük és hőkezeljük. Ez után következik alaktáz-enzim és a joghurt kultúra adagolása, melyet alvasztás követ. Ezután 20°C-rahűtjük a joghurtot,majd hozzáadagoljuk a gyümölcskészítményt. A gyümölcs joghurt kiszerelése 150gPP pohárba történik, majd gyors hűtést követően 0és 8°C között tároljuk.
A tejföl beállított zsírtartalmú tejszínből, tejsavbaktérium-kultúra hozzáadása után savanyítás útján készített pohárban érlelt májas állományú termék. Csomagolása nyomdai feliratozású polipropilén pohárba történik, előnyomott alulapkával, hegesztéssel zárva, a minőség megőrzési idő és a tételazonosító jelölés a lapkán található. Hűtést igényel!
A juhtúró a magyar, a szerb, a szlovák és a román konyha sokoldalúan alkalmazott, laktató, fehérjében gazdag alapanyaga. Rendkívül változatos módon használható fel tésztákhoz, süteményekhez és egyéb olyan kedvelt ételekhez, mint a sztrapacska vagy a puliszka, de önmagában fogyasztva, tejföllel keverve, vagy fűszerezve is kiváló csemege. Régi magyar recept alapján, nagyon finom túrós pogácsa készíthető belőle. Garabonciás márkanéven forgalmazott tompa fényű, jellegzetesen a juhsajt ízére, illatára emlékeztető natúr juhtúrónkat 200 grammos tégelyekbe töltve forgalmazzuk. Termékeink állománya laza rögökben összeálló, szájban egyenletesen olvadó krémes, enyhén sós. Illata és íze jellegzetesen aromás. Garantált minőség megőrzési idő: 12 nap . Nettó mennyiség: 200 g
Zsíros, rögös tehéntúró és juhtúró felhasználásával készítjük. A hozzávaló fűszereket gondosan válogatjuk, a vörös-, lila- és fokhagymát kézzel daraboljuk, annak érdekében, hogy a hagymában található olajak ne távozzanak és ne roncsolódjon a zöldség. A szárított fűszereket, a friss hagymákat, a tehén- és juhtúrót kézzel keverjük össze addig, míg homogén szerkezetű, krémes állagot nem kapunk. Hidegen is kiválóan kenhető a magas zsírtartalmú összetevőinek köszönhetően. Nettó mennyiség: 200 g
Hagyományos vajunk tejszín és vajkultúra felhasználásával készül, zsírtartalma minimum 82%. A tejszín magas hőmérsékleten kezelt, így akár a konyhapulton is tárolhatjuk, nem fog megromlani. Hűtőből felhasználás előtt legalább 30 perccel előbb vegyük ki, mivel a magas zsírtartalom miatt hidegen egyáltalán nem kenhető. Hőkezeléssel tartósítva!
A megadott mennyiség tekintetében +/- 20g eltérés előfordulhat!
Növényi zsírok és olajok (pálma, repce, kókusz) Víz Emulgeálószerek (lecitinek, zsírsavak mono- és digliceridjei) Só (0,4%) Tartósítószer (kálium-szorbát) Aroma Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav) Aroma Vitaminok (A,D) Színezék (karotinok)
Garabonciás érlelt félkemény tehénsajt - darabolt - pasztőrözött teljes tejből készül, a tej összes értékes beltartalmi összetevőjének megtartásával. Hagyományos sajtkészítési technológiával készült. 5 hónapos érlelés után kerülnek sajtjaink kereskedelmi forgalomba. Kitűnően reszelhető, ízletes, zsíros félkemény sajtunk főzéshez, sütéshez, pogácsákhoz is jól használható. Nettó mennyiség: 155 g
Sajnos a nevét a nagyüzemi sajtok megtiporták, de azért fontos tudnunk, hogy egy igen régi és méltán híres sajtról van szó, melyet hazánkban is nagyon szeretnek. A mi trappistánk minden olyan paraméterrel rendelkezik, amit a francia névadó sajt megkövetel. Trappista gurigáink aranysárgák, belül pedig szalma sárgás színnel bírnak, érési lyukakkal. Pasztőrözött tejből, hagyományosan kézzel készítjük, hosszan érleljük.
TARTÓSÍTÓSZERT NEM TARTALMAZ!
A megadott mennyiség tekintetében +/-20 g eltérés előfordulhat!
Sajnos a nevét a nagyüzemi sajtok megtiporták, de azért fontos tudnunk, hogy egy igen régi és méltán híres sajtról van szó, melyet hazánkban is nagyon szeretnek. A mi trappistánk minden olyan paraméterrel rendelkezik, amit a francia névadó sajt megkövetel. Trappista gurigáink aranysárgák, belül pedig szalma sárgás színnel bírnak, érési lyukakkal. Pasztőrözött tejből, hagyományosan kézzel készítjük, hosszan érleljük.
TARTÓSÍTÓSZERT NEM TARTALMAZ!
A megadott mennyiség tekintetében +/-20 g eltérés előfordulhat!
Garabonciás érlelt félkemény tehénsajt - darabolt - pasztőrözött teljes tejből készül, a tej összes értékes beltartalmi összetevőjének megtartásával. Hagyományos sajtkészítési technológiával készült. 5 hónapos érlelés után kerülnek sajtjaink kereskedelmi forgalomba. Kitűnően reszelhető, ízletes, zsíros félkemény sajtunk főzéshez, sütéshez, pogácsákhoz is jól használható. Nettó mennyiség: 155 g
A juhtúró a magyar, a szerb, a szlovák és a román konyha sokoldalúan alkalmazott, laktató, fehérjében gazdag alapanyaga. Rendkívül változatos módon használható fel tésztákhoz, süteményekhez és egyéb olyan kedvelt ételekhez, mint a sztrapacska vagy a puliszka, de önmagában fogyasztva, tejföllel keverve, vagy fűszerezve is kiváló csemege. Régi magyar recept alapján, nagyon finom túrós pogácsa készíthető belőle. Garabonciás márkanéven forgalmazott tompa fényű, jellegzetesen a juhsajt ízére, illatára emlékeztető natúr juhtúrónkat 200 grammos tégelyekbe töltve forgalmazzuk. Termékeink állománya laza rögökben összeálló, szájban egyenletesen olvadó krémes, enyhén sós. Illata és íze jellegzetesen aromás. Garantált minőség megőrzési idő: 12 nap . Nettó mennyiség: 200 g
A tehéntej mind a gyermekek, mind a felnőttek számára az egészséges táplálkozás igen fontos alkotóeleme. A termék különlegessége, hogy fejés után a tejet pasztőrözzük és palackozzuk, semmilyen adalék anyagot nem tartalmaz. A tej zsírtartalma, az évszakok változásával, a tehenek táplálkozásától függően, 3,5-4,2 % között változik. 1 literes kiszerelésben forgalmazott Garabonciás tehéntejünkben természetesen nem csak a csontjaink és fogaink épségét megőrző kalcium, hanem számos, szervezetünk számára nélkülözhetetlen és alapvető ásványi anyag (cink, foszfor, króm, szelén, magnézium) is megtalálható. Termékünk nemcsak a legfontosabb vitaminokat (A, B1, B2, B6, B12, D) tartalmazza, de magas biológiai értékű fehérjét és tejcukrot is magában foglal. A tej egyes alkotórészei vérnyomáscsökkentő és érfalvédő hatást is kifejtnek. A tejet felbontás előtt alaposan fel kell rázni, mert a tejzsír felfölöződhet! Garantált minőség megőrzési idő: 8 nap Nettó mennyiség: 1 l
115°C-on 17 másodperces hőntartással, nagyon magas hőmérsékleten hőkezelt, 180 bar nyomáson homogénezett, 1,5% zsírtartalomra beállított, hűtést igénylő BIO tejtermék.
Teljes tehéntejből, joghurt kultúra hozzáadásával készült habart állományú krémjoghurt, melyet lecsepegtetünk és poharakba töltünk. Hűtve fogyasztandó/tartandó. Felbontás után 1 napon belül el kell fogyasztani. Fogyasztható: gyártástól számított 14 nap. Nettó mennyiség: 200 g
Frissen fejt tehéntejből, hagyományosan kézzel készített lágy, friss sajt. A tejet csak temperáljuk, megőrizve ezzel a természetesen fellelhető vitaminokat. Különböző fűszerekkel keverve készítjük. Kérgét enyhén sózzuk és 5 napos érlelést követően adjuk ki. TARTÓSÍTÓSZERT NEM TARTALMAZ! A megadott mennyiség tekintetében +/-20 g eltérés előfordulhat! Nettó mennyiség: 100 g
A beérkezés után a nyers tejet előpasztőrözzük.Az összetevőket bekeverjük, majda joghurtalapot 55°C-ra melegítjük,homogénezzük és hőkezeljük. Ez után következik alaktáz-enzim és a joghurt kultúra adagolása, melyet alvasztás követ. Ezután 20°C-rahűtjük a joghurtot,majd hozzáadagoljuk a gyümölcskészítményt. A gyümölcs joghurt kiszerelése 150gPP pohárba történik, majd gyors hűtést követően 0és 8°C között tároljuk.
Teljes tehéntejből, joghurt kultúra hozzáadásával készült habart állományú krémjoghurt, melyet lecsepegtetünk és poharakba töltünk. A pohár alsó részébe saját, hagyományos főzésű dzsemet rétegzünk. Hűtve fogyasztandó/tartandó. Felbontás után 1 napon belül el kell fogyasztani. Fogyasztható: gyártástól számított 14 nap. Nettó mennyiség: 200 g
Teljes tehéntejből, joghurt kultúra hozzáadásával készült habart állományú krémjoghurt, melyet lecsepegtetünk és poharakba töltünk. A pohár alsó részébe saját, hagyományos főzésű dzsemet rétegzünk. Hűtve fogyasztandó/tartandó. Felbontás után 1 napon belül el kell fogyasztani. Fogyasztható: gyártástól számított 14 nap. A gyümölcs főzéskor nincs pépesítve, így akár nagyobb darabok is találhatóak a dzsemben, illetve a gyümölcs természetéből adódóan magvakat is tartalmaz. Nettó mennyiség: 200 g
A Tihany Camembert krémesen lágy, enyhén gombás ízvilágú, fehér nemespenésszel érő lágysajt.
Idézd meg egy könnyed, balatoni nyáreste hangulatát a Tihany Camembert-rel! Krémes ízvilágát tökéletesen kiegészíti a friss szőlő és kenyér, bársonyos tapintása pedig olyan, mint a tó felől fújó, simogató szellő. Egyszerűen összehozhatsz vele egy gourmet vacsorát vagy feldobhatod vele a kedvenc receptjeidet.
Csengőtej! Teljes értékű tejből és tejsavóból készítjük ivójoghurtjainkat. Pasztőrözzük és élőflórás joghurt törzzsel oltjuk. A tejsav természetesen tartja karban a kiválasztó szerveket (vesekő és -homok feloldása), míg a joghurt kultúra emésztő szerveinket regenerálja időről-időre. Gyümölcsös változatok, a felhasznált gyümölcs öntetek miatt tartalmaznak cukrot és tartósítószert, a natúr azonban TARTÓSÍTÓSZER-MENTES! Nettó mennyiség: 500 g
A könnyű és kiegyensúlyozott Mand'Or Light+Calcium tökéletes választás a nap minden
pillanatára az alacsony kalória- és cukortartalomnak köszönhetően. Kalciummal dúsított. A mandulát enyhén megpörkölik a csodálatos ízért, így frissítő, kellemes, tökéletes reggelire.
Igazán természetes és páratlan íz. Az első és egyetlen zöldségital jelenleg, amely keveri a három kiemelkedő diót, meditatív élményt nyújt, gazdag ízzel, egyedi érzésekkel, mindenféle mellékíz nélkül.
A tejföl beállított zsírtartalmú tejszínből, tejsavbaktérium-kultúra hozzáadása után savanyítás útján készített pohárban érlelt májas állományú termék. Csomagolása nyomdai feliratozású polipropilén pohárba történik, előnyomott alulapkával, hegesztéssel zárva, a minőség megőrzési idő és a tételazonosító jelölés a lapkán található. Hűtést igényel!
Zsíros, rögös tehéntúró és juhtúró felhasználásával készítjük. A hozzávaló fűszereket gondosan válogatjuk, a vörös-, lila- és fokhagymát kézzel daraboljuk, annak érdekében, hogy a hagymában található olajak ne távozzanak és ne roncsolódjon a zöldség. A szárított fűszereket, a friss hagymákat, a tehén- és juhtúrót kézzel keverjük össze addig, míg homogén szerkezetű, krémes állagot nem kapunk. Hidegen is kiválóan kenhető a magas zsírtartalmú összetevőinek köszönhetően. Nettó mennyiség: 200 g
Lágy, tejszínes sajtkrémünket, teljes értékű tejből és tejszínből készítjük, családi receptünk alapján. Egyedi ízével, hófehér színével és hidegen is könnyű kenhetőségével meghódította a reggeliző asztalokat és szendvicseket. Natúr kivitelt sokan használják sütéshez is. A hagymás ízesítésűeknél friss, kézzel és gonddal darabolt hagymát használunk! Nettó mennyiség: 200 g
Lágy, tejszínes sajtkrémünket, teljes értékű tejből és tejszínből készítjük, családi receptünk alapján. Egyedi ízével, hófehér színével és hidegen is könnyű kenhetőségével meghódította a reggeliző asztalokat és szendvicseket. Natúr kivitelt sokan használják sütéshez is. Nettó mennyiség: 200 g