Nagyszerű napindító lehet a kiegyensúlyozott reggeli részeként egy pohár* megújult receptúrájú NESQUIK kakaó ital. A kakaó italporhoz adott vitaminok (B1-,C-, D-vitamin) és ásványi anyagok (vas és cink) kiegészítik a tej természetes összetevőit.
Opti Start elemei: a vas elősegíti a gyermekek kognitív (szellemi) képességének fejlődését (többek között a gondolkodást, memóriát, koncentrációt), D-vitamin tartalma pedig segíti a gyermekek csontjainak megfelelő növekedését és fejlődését. A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az aktív életmód nélkülözhetetlen a jó egészségi állapot megtartásához, melyhez termékeink is hozzájárulnak.
Kakaóital készítéshez: - Keverjünk össze egy kiskanálnyi (4 g) kakaóport és kétszer annyi cukrot egy csészében - Adjunk hozzá kevés hideg tejet vagy vizet és keverjük simára - Keverés közben hígítsuk fel forró tejjel
Süteményekhez: - Az aktuális receptúra szerint adagoljuk
"Kóstold meg a megújult gabonapelyheket csokoládés és fahéjas ízben. Teljes értékű gabonával és kalciummal, ami hozzájárul a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. Fogyassza tejjel, tejtermékkel vagy gyümölcslével."
Ha szereted a gyümölcsös ízeket, és a reggeleidet egy gyümölcsös, nem túl édes granolával szeretnéd indítani, ez a granola lesz a legjobb választás reggelire! Citromos, enyhén fűszeres és szuperropogós granola alap kókuszchips-szel, mandulapálcikával, puffasztott amaránttal, és sok-sok ropogós, őrülten finom liofilizált eperrel és málnával. Magas zabpehelytartalmú (gluténmentes zabpehely), B és E vitaminban, valamint rostban gazdag termék. Nem tartalmaz tartósítószert, sem felesleges adalékanyagot. Almalé sűrítménnyel és almacukorral édesítve. Cukorbetegek és diétázók is fogyaszthatják.
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az egyik legkedveltebb reggeli fogás az angolszász területeken és az sem meglepő, hogy az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Egyszerűen nem lehet megunni!
A zabpelyhet gondosan válogatott, egész zabszemekből állítják elő. Nevével ellentétben valójában nem pelyhesítik, hanem gőzöléssel, majd lapítással állítják elő, így a zabpehelyben minden értékes tápanyag benne marad és a többi gabonapehellyel ellentétben nem emeli meg gyorsan a vércukorszintet.
A zab és a belőle készült termékek ugyan nem tartalmaznak glutént, de gyakran együtt termesztik és dolgozzák fel búzával, rozzsal, árpával, így könnyen szennyeződhet gluténnal. Amennyiben gluténérzékenység áll fenn, érdemes gluténmentes címkével ellátott zabpelyhet vásárolni.
Érdekesség: Az Amerikai Egyesült Állomokban október 29.-ét Nemzeti Zabkása Napnak (National Oatmeal Day) nevezték ki, hogy ezzel is felhívják az emberek figyelmét a kedvenc reggeli ételük kedvező egészségügyi hatásaira.
Induljon a nap gluténmentes Cerbona zabkásával! A csokoládé-eper ízű zabkásánk különlegessége, hogy gluténmentes zabpehelyből készül tej hozzáadása nélkül, így bátran fogyaszthatják azok is, akik glutén-, tej-, illetve laktózérzékenyek, és a vegán életmódot követők is. Könnyen és gyorsan elkészíthető, tökéletes reggeli, akár otthon, akár a munkahelyen. A glutén-, és laktózmentes zabkásáink több ízben kaphatók, így mindenki megtalálja a számára legfinomabbat.
"Teljes értékű élelmirost-forrás rizsliszttel gyümölcsdarabokkal a szervezet reggeli, délelőtti energiaigényének fedezéséhez. Elkészítési javaslat: 45 g rizskását alaposan keverj el 160 ml forrásban levő vízzel. 3-5 perc után fogyasztásra kész."
"Kóstold meg a Cerbona Étcsokoládés müzlijét! Változatos összetevőinek, és finom ízének köszönhetően jól beilleszthető a korszerű táplálkozást előnyben részesítők étrendjébe. A Cerbona Étcsokoládés müzlit az étcsokoládé darabok, holland kakaó, földimogyoró, valamint a ropogós gabona és zabpelyhek teszik ellenállhatatlanul finommá."
Magyar termelőtől származó, 100%-ban pörkölt törökmogyoróból készült mogyoróvaj.
Finom, édeskés íz hozzáadott cukor vagy egyéb édesítő nélkül.
Egy kis kulisszatitok: az olajos magok közül törökmogyoróból fogy a legtöbb a Mendula műhelyében: 2020-ban közel egy tonnát használtunk fel. Nem is csoda: háromféle magkrém is készül törökmogyoró felhasználásával: a natúr, 100%-os törökmogyoróvajunk, ill. a vegán és a mézes deluxe mogyorókrémünk, amelyeknek szintén nagyon magas: 78% a törökmogyorótartalma.
Nagyon büszkék vagyunk erre a termékünkre: egy 100%-os törökmogyoróvajnál elképesztő mértékben kijön a minőségbeli különbség törökmogyoró és törökmogyoró között, és bizton állíthatjuk, hogy ehhez a termékünkhöz olyan mogyorót sikerült találnunk, amely Magyaroszágon kiemelkedő minőségű és Ízű.
A többi Mendula magkrémez hasonlóan ez a termékünk is hozzáadott zsiradék nélkül - szárazon - pirítva készül, és krémmé őrlése során sem adunk hozzá semmilyen adalékanyagot - se pálmazsírt, se emulgeálószert, se egyéb növényi zsiradékot. Csak a finom, pörkölt, natúr törökmogyoró van benne, semmi más :)
Szuperjó csak magában is, de rakhatod smoothie-ba (a mi kedvencünk a csokis-törökmogyorós smoothie: banán-törökmogyoróvaj-kakaópor-fahéj-tej/növényi tej hozzávalókkal), vagy zabkásába, de mindenféle édességekhez (brownie, töltött kekszek, piték...) is ajánljuk! Próbáld ki most!
Ez volt az első magkrém, amit elkészítettünk a műhelyünkben, és a földimogyorókrém után talán ez a legnépszerűbb magkrém világszerte. Ennek minden bizonnyal nem csak a finom íze, hanem a mandula elképesztő sok jótékony hatása is az oka. Magas az E-vitamin tartalma, segít stabilizálni a vércukorszintet (alacsony szénhidrát, és magas fehérje, zsír- és rosttartalma miatt), tele van antioxidánsokkal... Tiszta szerencse, hogy mindezek mellett még elképesztő finom is, nem?
Mi enyhén pörkölt mandulából készítjük,amitől még finomabb, még intenzívebb ízű lesz a végeredmény. A földimogyoró mellett talán mandulakrém az a magkrém, amelyhez a legjobban illik a kenyér&gyümölcs párosítás a peanut butter&jelly szendvics mintájára), így a valaki inkább az édeset szereti reggelire, de kerüli a cukrot és/vagy nem akar hirtelen vércukorszint-ingadozást délelőtt, a mi tuti tippünk a teljes kiőrlésű rozskenyér pirítva, natúr mandulakrémmel megkenve, és némi gyümölccsel (pl. alma-vagy körteszeletek, málna, esetleg banán) megpakolva.
A mandulakrém emellett mindenféle sütikbe felhasználható zsiradék (és részben a liszt) helyettesítésére, de krémesebb lesz tőle a smoothie, laktatóbb a zabkása, és még délután nasinak is kiváló egy kis gyümölcsöt belemártogatva. (A mi titkos nasi tippünk: datolya megtöltve mandulakrémmel, olvasztott étcsokiba mártva. Gasztroajándéknak is szuper!!)
A többi Mendula magkrémez hasonlóan ez a termékünk is hozzáadott zsiradék nélkül - szárazon - pirítva készül, és krémmé őrlése során sem adunk hozzá semmilyen adalékanyagot - se pálmazsírt, se emulgeálószert, se egyéb növényi zsiradékot. Csak a finom, pörkölt, natúr mandula van benne, semmi más :)
Az ízesített mogyorókrémek helyett használjunk teljesen természetes, 100%-ban törökmogyoróból készült mogyorókrémet! Kenhetjük pirítósra, keverhetjük a müzlinkbe, shake-be, süteményekbe. Kakaóval, tejszínnel és az általunk választott édesítővel természetes összetevőkből álló, édes mogyorókrémet készíthetünk.
A gluténmentes étrendet követők is fogyaszthatják.
iemont60 mogyorókrémünk 60%-át a valódi piemonti mogyoró alkotja, mely mellé kókuszolaj, természetes almakivonat és bio perui nyers kakaó került. Ebből a néhány természetes összetevőből olyan ínycsiklandóan krémes végeredmény születik, mely nemcsak a palacsintákat és süteményeket dobja fel, hanem önmagában kanalazva is mennyei ízélményt nyújt.
Ínycsiklandozó mogyorókrém a nap bármely pillanatában. Kenyérre kenve, a reggeli alapvető részévé vált és egy nagyszerű kezdést biztosít a napnak. Hasonlít a kenhető csokoládéhoz, azonban a Nutella kenhető mogyorókrém, kevés kakaó tartalommal.
Nagyszerű napindító lehet a kiegyensúlyozott reggeli részeként egy pohár* megújult receptúrájú NESQUIK kakaó ital. A kakaó italporhoz adott vitaminok (B1-,C-, D-vitamin) és ásványi anyagok (vas és cink) kiegészítik a tej természetes összetevőit.
Opti Start elemei: a vas elősegíti a gyermekek kognitív (szellemi) képességének fejlődését (többek között a gondolkodást, memóriát, koncentrációt), D-vitamin tartalma pedig segíti a gyermekek csontjainak megfelelő növekedését és fejlődését. A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az aktív életmód nélkülözhetetlen a jó egészségi állapot megtartásához, melyhez termékeink is hozzájárulnak.
Kakaóital készítéshez: - Keverjünk össze egy kiskanálnyi (4 g) kakaóport és kétszer annyi cukrot egy csészében - Adjunk hozzá kevés hideg tejet vagy vizet és keverjük simára - Keverés közben hígítsuk fel forró tejjel
Süteményekhez: - Az aktuális receptúra szerint adagoljuk
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az egyik legkedveltebb reggeli fogás az angolszász területeken és az sem meglepő, hogy az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Egyszerűen nem lehet megunni!
A zabpelyhet gondosan válogatott, egész zabszemekből állítják elő. Nevével ellentétben valójában nem pelyhesítik, hanem gőzöléssel, majd lapítással állítják elő, így a zabpehelyben minden értékes tápanyag benne marad és a többi gabonapehellyel ellentétben nem emeli meg gyorsan a vércukorszintet.
A zab és a belőle készült termékek ugyan nem tartalmaznak glutént, de gyakran együtt termesztik és dolgozzák fel búzával, rozzsal, árpával, így könnyen szennyeződhet gluténnal. Amennyiben gluténérzékenység áll fenn, érdemes gluténmentes címkével ellátott zabpelyhet vásárolni.
Érdekesség: Az Amerikai Egyesült Állomokban október 29.-ét Nemzeti Zabkása Napnak (National Oatmeal Day) nevezték ki, hogy ezzel is felhívják az emberek figyelmét a kedvenc reggeli ételük kedvező egészségügyi hatásaira.
"Kóstold meg a megújult gabonapelyheket csokoládés és fahéjas ízben. Teljes értékű gabonával és kalciummal, ami hozzájárul a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. Fogyassza tejjel, tejtermékkel vagy gyümölcslével."
Gluténmentes szeletelt zab. Köretként bulgur, rizs helyett tálalható. Lobogó vízben 3-4 perc alatt készre főzzük, ízesítjük, leszűrjük és hideg vízzel átmossuk. Krémes zabkásához (Irish porridge) tejjel vagy vízzel készre főzzük.
Ha szereted a gyümölcsös ízeket, és a reggeleidet egy gyümölcsös, nem túl édes granolával szeretnéd indítani, ez a granola lesz a legjobb választás reggelire! Citromos, enyhén fűszeres és szuperropogós granola alap kókuszchips-szel, mandulapálcikával, puffasztott amaránttal, és sok-sok ropogós, őrülten finom liofilizált eperrel és málnával. Magas zabpehelytartalmú (gluténmentes zabpehely), B és E vitaminban, valamint rostban gazdag termék. Nem tartalmaz tartósítószert, sem felesleges adalékanyagot. Almalé sűrítménnyel és almacukorral édesítve. Cukorbetegek és diétázók is fogyaszthatják.
Induljon a nap gluténmentes Cerbona zabkásával! A csokoládé-eper ízű zabkásánk különlegessége, hogy gluténmentes zabpehelyből készül tej hozzáadása nélkül, így bátran fogyaszthatják azok is, akik glutén-, tej-, illetve laktózérzékenyek, és a vegán életmódot követők is. Könnyen és gyorsan elkészíthető, tökéletes reggeli, akár otthon, akár a munkahelyen. A glutén-, és laktózmentes zabkásáink több ízben kaphatók, így mindenki megtalálja a számára legfinomabbat.
"Teljes értékű élelmirost-forrás rizsliszttel gyümölcsdarabokkal a szervezet reggeli, délelőtti energiaigényének fedezéséhez. Elkészítési javaslat: 45 g rizskását alaposan keverj el 160 ml forrásban levő vízzel. 3-5 perc után fogyasztásra kész."
"Kóstold meg a Cerbona Étcsokoládés müzlijét! Változatos összetevőinek, és finom ízének köszönhetően jól beilleszthető a korszerű táplálkozást előnyben részesítők étrendjébe. A Cerbona Étcsokoládés müzlit az étcsokoládé darabok, holland kakaó, földimogyoró, valamint a ropogós gabona és zabpelyhek teszik ellenállhatatlanul finommá."
iemont60 mogyorókrémünk 60%-át a valódi piemonti mogyoró alkotja, mely mellé kókuszolaj, természetes almakivonat és bio perui nyers kakaó került. Ebből a néhány természetes összetevőből olyan ínycsiklandóan krémes végeredmény születik, mely nemcsak a palacsintákat és süteményeket dobja fel, hanem önmagában kanalazva is mennyei ízélményt nyújt.
Az ízesített mogyorókrémek helyett használjunk teljesen természetes, 100%-ban törökmogyoróból készült mogyorókrémet! Kenhetjük pirítósra, keverhetjük a müzlinkbe, shake-be, süteményekbe. Kakaóval, tejszínnel és az általunk választott édesítővel természetes összetevőkből álló, édes mogyorókrémet készíthetünk.
A gluténmentes étrendet követők is fogyaszthatják.
Ez volt az első magkrém, amit elkészítettünk a műhelyünkben, és a földimogyorókrém után talán ez a legnépszerűbb magkrém világszerte. Ennek minden bizonnyal nem csak a finom íze, hanem a mandula elképesztő sok jótékony hatása is az oka. Magas az E-vitamin tartalma, segít stabilizálni a vércukorszintet (alacsony szénhidrát, és magas fehérje, zsír- és rosttartalma miatt), tele van antioxidánsokkal... Tiszta szerencse, hogy mindezek mellett még elképesztő finom is, nem?
Mi enyhén pörkölt mandulából készítjük,amitől még finomabb, még intenzívebb ízű lesz a végeredmény. A földimogyoró mellett talán mandulakrém az a magkrém, amelyhez a legjobban illik a kenyér&gyümölcs párosítás a peanut butter&jelly szendvics mintájára), így a valaki inkább az édeset szereti reggelire, de kerüli a cukrot és/vagy nem akar hirtelen vércukorszint-ingadozást délelőtt, a mi tuti tippünk a teljes kiőrlésű rozskenyér pirítva, natúr mandulakrémmel megkenve, és némi gyümölccsel (pl. alma-vagy körteszeletek, málna, esetleg banán) megpakolva.
A mandulakrém emellett mindenféle sütikbe felhasználható zsiradék (és részben a liszt) helyettesítésére, de krémesebb lesz tőle a smoothie, laktatóbb a zabkása, és még délután nasinak is kiváló egy kis gyümölcsöt belemártogatva. (A mi titkos nasi tippünk: datolya megtöltve mandulakrémmel, olvasztott étcsokiba mártva. Gasztroajándéknak is szuper!!)
A többi Mendula magkrémez hasonlóan ez a termékünk is hozzáadott zsiradék nélkül - szárazon - pirítva készül, és krémmé őrlése során sem adunk hozzá semmilyen adalékanyagot - se pálmazsírt, se emulgeálószert, se egyéb növényi zsiradékot. Csak a finom, pörkölt, natúr mandula van benne, semmi más :)
Magyar termelőtől származó, 100%-ban pörkölt törökmogyoróból készült mogyoróvaj.
Finom, édeskés íz hozzáadott cukor vagy egyéb édesítő nélkül.
Egy kis kulisszatitok: az olajos magok közül törökmogyoróból fogy a legtöbb a Mendula műhelyében: 2020-ban közel egy tonnát használtunk fel. Nem is csoda: háromféle magkrém is készül törökmogyoró felhasználásával: a natúr, 100%-os törökmogyoróvajunk, ill. a vegán és a mézes deluxe mogyorókrémünk, amelyeknek szintén nagyon magas: 78% a törökmogyorótartalma.
Nagyon büszkék vagyunk erre a termékünkre: egy 100%-os törökmogyoróvajnál elképesztő mértékben kijön a minőségbeli különbség törökmogyoró és törökmogyoró között, és bizton állíthatjuk, hogy ehhez a termékünkhöz olyan mogyorót sikerült találnunk, amely Magyaroszágon kiemelkedő minőségű és Ízű.
A többi Mendula magkrémez hasonlóan ez a termékünk is hozzáadott zsiradék nélkül - szárazon - pirítva készül, és krémmé őrlése során sem adunk hozzá semmilyen adalékanyagot - se pálmazsírt, se emulgeálószert, se egyéb növényi zsiradékot. Csak a finom, pörkölt, natúr törökmogyoró van benne, semmi más :)
Szuperjó csak magában is, de rakhatod smoothie-ba (a mi kedvencünk a csokis-törökmogyorós smoothie: banán-törökmogyoróvaj-kakaópor-fahéj-tej/növényi tej hozzávalókkal), vagy zabkásába, de mindenféle édességekhez (brownie, töltött kekszek, piték...) is ajánljuk! Próbáld ki most!
Ínycsiklandozó mogyorókrém a nap bármely pillanatában. Kenyérre kenve, a reggeli alapvető részévé vált és egy nagyszerű kezdést biztosít a napnak. Hasonlít a kenhető csokoládéhoz, azonban a Nutella kenhető mogyorókrém, kevés kakaó tartalommal.