Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó cékla alkotja ezt a sokak által kedvelt és keresett finom italt. L(+) tejsavas erjesztéssel készül. Az L (+) tejsav segít az italban található tápanyagok jobb feldolgozásában. A terméket pasztőrözik, mely alacsony hőmérsékleten való hőkezelést jelent. Mindez lehetővé teszi, hogy az élettanilag értékes komponensek (pl.: természetes vitaminok) megmaradjanak a termékben. A levek egymással is kombinálhatóak, pl.: céklalé a répalével.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból készül. A sárgarépa a leghasznosabb zöldségfélék egyike, mely gazdag természetes béta-karotinban (A-vitamin provitaminja). A gyártási eljárás során laktofermentációt alkalmaznak, mely tejsavas erjesztést jelent. Ezután pasztőrözik a terméket. A levek egymással is kombinálhatók, pl.: répalé és céklalé, vagy répalé és almalé.
Az erőteljes ízű zöldségfélékből készült vegyes zöldséglé finom kísérője lehet étkezésének. L(+) tejsavas erjesztéssel készült. A terméket pasztőrözik, mely alacsony hőmérsékleten való hőkezelést jelent. Mindez lehetővé teszi, hogy az élettanilag értékes komponensek (pl.: természetes vitaminok) megmaradjanak a termékben.
A kellemesen ízesített koktél hasznos zöldségek tárháza. Nagyszerűen alkalmazható lékúrákhoz és mixeléshez. A terméket pasztőrözik, mely alacsony hőmérsékleten való hőkezelést jelent. Mindez lehetővé teszi, hogy az élettanilag értékes komponensek (pl.: természetes vitaminok) megmaradjanak a termékben.
Furcsa dolgokra képes a természet, hiszen a paradicsom színe lehet piros, sárga, narancssárga vagy akár zöld is, alakja pedig lehet kerek, lapos, de hasonlíthat a körtére is. A különleges zamat azonban minden paradicsomfajtára jellemző, csakúgy, mint a SIÓ NATURA 100% Paradicsomlére.