Friss húsok hazai tenyésztőktől, feldolgozott húskészítmények hagyományos ízvilággal. A hús az egyik legfontosabb fehérje- és zsírforrásunk, emellett sok vasat szolgáltat szervezetünknek. Mivel a marha, a sertés, és a baromfi húsáru tápértékei eltérnek egymástól, ezért érdemes ezeket változatosan beleépíteni étrendünkbe. Emellett ne feledkezzünk meg a halfogyasztásról sem, hiszen azon kívül, hogy a halhús rendkívül magas tápértékű fehérjét tartalmaz, a benne található omega-3 zsírsavak értékes kincsek az emberi szervezet számára. Együnk megfelelő minőségű húst és halat, figyeljünk oda egészségünkre!
A disznóvágások során hagyományosan a friss termékből magas hőfokon kilángoltak egy kisebb mennyiséget, hogy megkóstolják milyenre sikerült a házi kolbász. Majd vagy megsütötték, vagy megfőzve fogyasztották. A termékünk ezt a hagyományos kilángolást valósította meg ipari körülmények között.
Sertéspástétom Jódozott tengeri sót tartalmaz. Tej, tojás és szója nélkül készült. Élelmi rostot tartalmaz.
A termék többféle mintában elérhető, ami véletlenszerűen kerül kiszállításra.
Frankfurter, sertéshúsból, hámozott, vákuumcsomagolt
Gluténmentes.
Osztható csomagolás.
Laktózmentes.Tejcukor-érzékenyek is fogyaszthatják.
Ízfokozót nem tartalmaz.
Sertés vagy juhbélbe töltött enyhén csípős sertéshús készítmény, amely sóval tartósított nyers termék. Fogyasztása előtt sütés szükséges. A hústartalom a késztermékre vonatkoztatva legalább 50%.
Sertés vagy juhbélbe töltött enyhén csípős sertéshús készítmény, amely sóval tartósított nyers termék. Fogyasztása előtt sütés szükséges. A hústartalom a késztermékre vonatkoztatva legalább 50%.
Sertés vagy juhbélbe töltött csemege szürke marhahús készítmény, amely sóval tartósított nyers termék. Fogyasztása előtt sütés szükséges. A hústartalom a késztermékre vonatkoztatva legalább 50%.
Glutén-, laktóz- és szójamentes. Garantáltan adalékanyagmentes.
Sertés vagy juhbélbe töltött pulykahús készítmény, amely sóval tartósított nyers termék. Fogyasztása előtt sütés szükséges. A hústartalom a késztermékre vonatkoztatva legalább 50%.
Glutén és szójamentes. Garantáltan adalékanyagmentes.
Gyorsérlelésű klasszikus szalámi. Harmonikus ízvilágát a kellemes fűszerezésnek és az érlelés során képződött jellegzetes illatú nemespenésznek köszönheti.
100 g késztermék 151 g sertéshús felhasználásával készül.
Téliszalámi klasszikus szárításos érleléssel készült, szeletelt, védőgázas csomagolásban.
Bükkfán füstölt - hagyományosan érlelt
100 g késztermék = 156 g sertéshús felhasználásával
Minőségi disznóhúsból és szalonnából, hagyományos technológiával, szikkasztási eljárással és füstöléssel készült termék, melynek egyedi és harmonikus ízvilágát a minőségi fűszerek (paprika, bors, só, fokhagyma, kömény, szerecsendió, szegfűbors) adják. Nagyon magas hústartalommal bírnak, mentesek a különféle ízfokozóktól, stabilizátoroktól, nem tartalmaznak glutént, laktózt. A kolbászvariációt 2015-ben "Magyar Termék" Nagydíjjal, 2018-ban Érték&Minőség Nagydíjjal tüntették ki. 2018-ban a Pannon Gasztronómiai Akadémia vaktesztjén a 24 vizsgált – kereskedelmi forgalomban kapható - tétel közül a BUZA csemege parasztkolbász a legjobbnak bizonyult.
Minőségi disznóhúsból és szalonnából, hagyományos technológiával, szikkasztási eljárással és füstöléssel készült termék, melynek egyedi és harmonikus ízvilágát a minőségi fűszerek (paprika, bors, só, fokhagyma, kömény, szerecsendió, szegfűbors) adják. Nagyon magas hústartalommal bírnak, mentesek a különféle ízfokozóktól, stabilizátoroktól, nem tartalmaznak glutént, laktózt. A kolbászvariációt 2015-ben "Magyar Termék" Nagydíjjal, 2018-ban Érték&Minőség Nagydíjjal tüntették ki.
Minőségi disznóhúsból és szalonnából, hagyományos technológiával, szikkasztási eljárással és füstöléssel készült termék, melynek egyedi és harmonikus ízvilágát a minőségi fűszerek (paprika, bors, só, fokhagyma, kömény, szerecsendió, szegfűbors) adják. Nagyon magas hústartalommal bírnak, mentesek a különféle ízfokozóktól, stabilizátoroktól, nem tartalmaznak glutént, laktózt. A kolbászvariációt 2015-ben "Magyar Termék" Nagydíjjal, 2018-ban Érték&Minőség Nagydíjjal tüntették ki.
Bükkfán füstölt, szárításos érleléssel, kézműves technológiával készült hagyományos ízesítésű, paprikás, sertés( kuláréba) vastagbélbe töltött kolbász
Csomagolásból kivéve, ételtároló doboz, vagy hagyományos füstölt áru tárolására alkalmas kamra.
Bükkfán füstölt, szárításos érleléssel, kézműves technológiával készült hagyományos ízesítésű, paprikás, sertés( kuláréba) vastagbélbe töltött kolbász
Csomagolásból kivéve, ételtároló doboz, vagy hagyományos füstölt áru tárolására alkalmas kamra.
Afrikai harcsa(Clarias gariepinus)
Az afrikai harcsa Magyarországon termelt meleg vízigényű halfaj, az utóbbi években egyre jelentősebb mennyiségben termelik hazánkban. Halnevelő üzemünkben intenzív körülmények között termeljük, kiemelten odafigyelünk minőségére. Az afrikai harcsát szálkátlan húsa és semleges íze miatt rendszerint azok is kedvelik, akik egyébként nem szeretik a halat. Jól fűszerezhető, gyakorlatilag bármilyen konyhatechnológiával ízletes fogás készíthető belőle, ajánljuk sütőben illetve serpenyőben sütve, grillezve, roston sütve, párolva, gőzölve, főzve.
Egész pisztráng (Oncorhynchus mykiss)
A szivárványos pisztráng az európai akvakultúra egyik legnagyobb mennyiségben tenyésztett halfaja. Az egyik leggyorsabb halunk, a 30-60 km/h sebességet is képes elérni. A színét gyorsan tudja alakítani a környezet színárnyalatához, néhány másodperc alatt kivilágosodik, vagy besötétedik. Íze tiszta, semleges, nem zsíros, nincs benne „Y” szálka. Omega-3 zsírsavban gazdag. Sütve sütőben, grillen, roston, serpenyőben, párolva, gőzölve ajánljuk.
Busa szeletelt(Hypophthalmichthys molitrix)
A busa külső megjelenése jellegzetes, könnyen felismerhető halfaj. Feje testéhez képest nagy, szemei az állcsúcs vonala alatt helyezkednek el. Tápláléka döntően a vízben élő állati és növényi planktonikus szervezetekből áll. Húsa szálkás, de irdalással a szálkák eltüntethetőek. Magas omega-3 zsírsavtartalmának köszönhetően rendszeres fogyasztása csökkenti a vér koleszterinszintjét. Szinte valamennyi konyhatechnikai módszerrel elkészíthető.
Minőségi disznóhúsból és szalonnából, hagyományos technológiával, szikkasztási eljárással és füstöléssel készült termék, melynek egyedi és harmonikus ízvilágát a minőségi fűszerek (paprika, bors, só, fokhagyma, kömény, szerecsendió, szegfűbors) adják. Nagyon magas hústartalommal bírnak, mentesek a különféle ízfokozóktól, stabilizátoroktól, nem tartalmaznak glutént, laktózt. A kolbászvariációt 2015-ben "Magyar Termék" Nagydíjjal, 2018-ban Érték&Minőség Nagydíjjal tüntették ki. 2018-ban a Pannon Gasztronómiai Akadémia vaktesztjén a 24 vizsgált – kereskedelmi forgalomban kapható - tétel közül a BUZA csemege parasztkolbász a legjobbnak bizonyult.
Minőségi disznóhúsból és szalonnából, hagyományos technológiával, szikkasztási eljárással és füstöléssel készült termék, melynek egyedi és harmonikus ízvilágát a minőségi fűszerek (paprika, bors, só, fokhagyma, kömény, szerecsendió, szegfűbors) adják. Nagyon magas hústartalommal bírnak, mentesek a különféle ízfokozóktól, stabilizátoroktól, nem tartalmaznak glutént, laktózt. A kolbászvariációt 2015-ben "Magyar Termék" Nagydíjjal, 2018-ban Érték&Minőség Nagydíjjal tüntették ki.
Minőségi disznóhúsból és szalonnából, hagyományos technológiával, szikkasztási eljárással és füstöléssel készült termék, melynek egyedi és harmonikus ízvilágát a minőségi fűszerek (paprika, bors, só, fokhagyma, kömény, szerecsendió, szegfűbors) adják. Nagyon magas hústartalommal bírnak, mentesek a különféle ízfokozóktól, stabilizátoroktól, nem tartalmaznak glutént, laktózt. A kolbászvariációt 2015-ben "Magyar Termék" Nagydíjjal, 2018-ban Érték&Minőség Nagydíjjal tüntették ki.
Sertés csemege vékony kolbász.A gyulai kolbászok ízvilágát tartalmazza, nagyon ügyelve arra,hogy hagyományos eljárással készítsük, marhahússal, bükkfával füstölve. Érlelési ideje 2 hét. Természetes bélbe töltve.
Bükkfán füstölt, szárításos érleléssel, kézműves technológiával készült hagyományos ízesítésű, paprikás, sertés( kuláréba) vastagbélbe töltött kolbász
Csomagolásból kivéve, ételtároló doboz, vagy hagyományos füstölt áru tárolására alkalmas kamra.
Bükkfán füstölt, szárításos érleléssel, kézműves technológiával készült hagyományos ízesítésű, paprikás, sertés( kuláréba) vastagbélbe töltött kolbász
Csomagolásból kivéve, ételtároló doboz, vagy hagyományos füstölt áru tárolására alkalmas kamra.
Téliszalámi klasszikus szárításos érleléssel készült, szeletelt, védőgázas csomagolásban.
Bükkfán füstölt - hagyományosan érlelt
100 g késztermék = 156 g sertéshús felhasználásával
Gyorsérlelésű klasszikus szalámi. Harmonikus ízvilágát a kellemes fűszerezésnek és az érlelés során képződött jellegzetes illatú nemespenésznek köszönheti.
100 g késztermék 151 g sertéshús felhasználásával készül.
A disznóvágások során hagyományosan a friss termékből magas hőfokon kilángoltak egy kisebb mennyiséget, hogy megkóstolják milyenre sikerült a házi kolbász. Majd vagy megsütötték, vagy megfőzve fogyasztották. A termékünk ezt a hagyományos kilángolást valósította meg ipari körülmények között.
A termék tetszetős megjelenésű, természetes bélbe töltött prémium csemege ízvilágú szarvashús készítmény. Természetes összetevőkből készült, adalékanyag mentes termék, mely laktóz, glutén és szójamentes. Nettó tömeg: 300 gr
A termék tetszetős megjelenésű, természetes bélbe töltött prémium enyhén csípős ízvilágú szarvashús készítmény. Természetes összetevőkből készült, adalékanyag mentes termék, mely laktóz, glutén és szójamentes. Nettó tömeg: 300 gr