3 féle sajtunk, egy csomagban. Görögszénamagos, korianderes: sajtjaink hagyományos technológiával készülnek, 5 hónapos érlelés után kerülnek kereskedelmi forgalomba. Összetétel: kecsketej, étkezési só, görögszéna mag, koriander változó arányban, tejsav, oltó kultúra, szilárdító anyag: kálcium-klorid 100% kecsketejből Zsírtartalom a szárazanyagban: min. 45,0% (m/m) Minőségét megőrzi a doboz oldalán jelzett időpontig, 2-6°C között tárolva. Felbontás után 5 napon belül fogyasztandó.
Olaszfűszeres: Sajtjaink hagyományos technológiával készülnek, 5 hónapos érlelés után kerülnek kereskedelmi forgalomba. Olaszfűszeres kecskesajtunkba paprikát, fokhagymát, bazsalikomot, hagymát, kakukkfűvet és cayenne paprikát teszünk. Összetétel: kecsketej, étkezési só, paprika, fokhagyma, bazsalikom, hagyma, kakukkfű, cayenne paprika változó arányban, tejsav, oltó, kultúra, szilárdító anyag: kálcium-klorid 100% kecsketejbôl Zsírtartalom a szárazanyagban: min. 45,0% (m/m) Minőségét megőrzi a doboz oldalán jelzett időpontig, 2-6°C között tárolva. Felbontás után 5 napon belül fogyasztandó.
Natúr: Garabonciás érlelt félkemény kecskesajt natúr, darabolt 80 % pasztőrözött teljes kecsketej és 15% pasztőrözött teljes tehéntej hozzáadásával, hagyományos technológiával készült, zsíros, félkemény kecskesajt. Nettó mennyiség: 200 g