Keresés
HU
Termékkínálatunk
  Menü Bezár

  Kézápolás

  Kézápolás kategória összes terméke

  Rendezés

  Caola kézkímélő acetonmentes körömlakklemosó 75 ml

  A Caola Kézkímélő körömlakklemosó kíméletesen bánik a bőrrel, összetevőinek köszönhetően mégis hatékonyan távolítja el
  körméről a körömlakkot anélkül, hogy rongálná azt.
  379 Ft
  5 053 Ft / 1 l

  Helia-D Cell Concept Sejtmegújító Kézkrém 55+ 75 ml

  Sejtmegújító kézkrém érett bőrre. Gyorsan felszívódó, hidratáló és regeneráló kézkrém növényi hatóanyagokkal (argánolaj, urea, HomeostatineTM), C-vitaminnal és glicerinnel. Rendszeres, napi használat mellett a kézkrém segít védekezni a bőr öregedésének jelei ellen és simábbá, puhábbá, hidratáltabbá varázsolja a bőrt.
  1 379 Ft
  21 215 Ft / 1 l

  Helia-D Hidratáló Kézkrém 100 ml

  Gyorsan felszívódó, regeneráló, tápláló hatású kézápoló, mely urea és körömvirág olaj tartalmának köszönhetően hatékonyan ápolja a száraz, igénybevett kéz bőrét. Rendszeres használata puha, ápolt bőrt eredményez.
  969 Ft
  9 690 Ft / 1 l

  HERBÁRIA Kézápoló balzsam 100ml

  1 149 Ft
  11 490 Ft / 1 l

  Napvirág Kézfertőtlenítő spray teafa és levendula illóolajjal - 50ml

  Magas alkohol tartalmú víz nélkül tisztító kéz- és bőr fertőtlenítő folyadék. Nem csak a jól ismert baktériumokkal, de a gombákkal és a vírusokkal szemben is hatékony védelmet nyújtó készítmény. Nem mindegy, hogy mivel fertőtlenítjük kezeinket, hiszen a kézfertőtlenítő szerek kisebb mértékben, de felszívódnak és a véráramba kerülnek. A mi kézfertőtlenítőnk nem tartalmaz mesterséges és mérgező anyagokat, növényi alkohol és fertőtlenítő hatású illóolaj tartalmának köszönhetően mégis eredményesen és hatékonyan fertőtlenít. Használata gazdaságos. Higítást és öblítést nem igénylő, a bőrfelületen közvetlenül használható folyadék. A gyártás során állatokon tesztelési kísérleteket nem végeztek.
  1 659 Ft
  33 180 Ft / 1 l

  Szállítunk hozzád?

  Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!