Keresés
HU
Termékkínálatunk
  Menü Bezár

  Ízesített sör

  Ízesített sör kategória összes terméke

  Rendezés

  Csíki Vadmálnás Sörital 0,5l. 1,2%

  (A feltűntetett vételár 150 Ft betétdíjat tartalmaz)

  Ebben az 1,2%-os alkoholtartalmú vitaminkoktélban a csíki vadmálna gyógyhatásait és a Csíki Sör tápláló erejét ötvöztük. Kevesen tudják, hogy a vadmálna hatóanyagai jó szolgálatot tesznek a másnaposság legyőzésében, mivel segítenek helyreállítani a károsodott bélflórát és pótolják az elvesztett vitaminokat. A benne lévő szépségvitamin (biotin) szépíti a bőrt, dússá és csillogóvá teszi a hajat. Jótékony hatásai közé sorolhatjuk még: vérnyomás mérséklés, vércukorszint szabályozás, menstruációs görcsök enyhítése, antibakterialitás, pórus összehúzó hatás, lázcsillapítás. A nedűben lévő B vitaminok enyhítik a migrénes fejfájást, javítják a kedélyállapotot, helyreállítják a szervezet energiatermelését és oldják a stresszt. Mindezt megkoronázza a német tisztasági törvény szerint, természetes alapanyagokból készített Csíki Sör.

  Ajándékozd meg Te is szervezetedet egy Tiltott Csíki Vadmálna Vitaminsörrel!

  A napi vidám vitamin adag.
  589 Ft
  1 178 Ft / 1 l

  hübris müggy 4,2% - 0.33l

  A sör alapja egy nagyon könnyű pale ale, és a sör leerjedése után 200 kg meggyvelőt teszünk bele. A meggyvelő két különböző típusú meggyből adódik össze: ezek az újfehértói fürtös és az érdi bőtermő. Nettó mennyiség: 0,33 l Alkoholtartalom: 4,2%
  679 Ft
  2 058 Ft / 1 l

  Pécsi sör PÉCSI RADLER LEMON 0,5L DOBOZ 1,4%

  VILÁGOS SÖR ÉS CITROM ÍZŰ SZÉNSAVAS ÜDÍTŐITAL KEVERÉK CUKORRAL ÉS ÉDESÍTŐSZERREL. MÉG TISZTA, ÍZESÍTÉSRE JELLEMZŐ ÍZ, ILLAT, KEREK, HARMÓNIKUS ÍZHARMÓNIA, KELLEMESEN, ÜDÍTŐEN CSÍPŐS, SÖRBŐL ADÓDÓAN KELLEMES, DE NEM KARAKTERES KESERŰSÉG.
  229 Ft
  458 Ft / 1 l

  Szállítunk hozzád?

  Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!