Rólunk

Üdvözlünk a XXI. század piacán!

Engedd meg, hogy néhány szóval bemutassuk Neked, hogy kik is vagyunk, és milyen szolgáltatást tesz elérhetővé Számodra ez a weboldal.

Közért +

A digitális termelői piac megálmodója a Közért +, ami egy magyar termelői közösség. Küldetésünk, egy olyan digitális platform létrehozása, ahol Te, kedves vásárló, közvetlenül találkozhatsz a Termelővel, megismerheted a saját maga által termelt, vagy készített termékeit és természetesen meg is vásárolhatod tőle azokat. Mintha egy igazi piacon lennél. Egyetlen szerepünk, hogy egy online platformot teremtsünk Közted és a Termelők között. Ez egy előkészítő, összekötő, minőségbiztosítási és logisztikai szerepvállalás. A weboldalon megtalálod a Termelőket, akiktől közvetlenül tudsz vásárolni. Küldetésünk, hogy minél szélesebb kör számára lehetővé tegyük, hogy kényelmesen, garantáltan minőségi, tartósítószer és adalékanyag mentes termékekhez jusson, ezért folyamatosan ellenőrizzük a termelés körülményeit és folyamatát. Mivel csak két eleme van – Te és a Termelő – ez a legrövidebb ellátási lánc, így garantált a termék frissessége, hiszen a Termelő a Vevő megrendelését követően takarítja be az árut, biztosítva ezáltal, hogy az friss maradjon és a lehető legtöbb vitamint megőrizze. A digitális termelői piacon olyan hagyományosan előállított, adalékanyagoktól mentes házi termékek közül választhatsz, amelynek garantált valódiságát és minőségét a Közért + felügyeli. A termékeket szigorúan környezetbarát csomagolásban szállítjuk, mivel küldetésünk a környezetünk megóvása, hiszen tiszta környezetben tudunk valódi és értékes dolgokat termelni. Ezért gyorsan lebomló zacskókat, újrahasznosítható rekeszeket használunk, amit, ha nincs rá szükséged, vissza is küldhetsz nekünk.

Hiszünk benne, hogy nagyon sokan gondolkoznak hozzánk hasonlóan, hisz saját környezetünk és egészségünk megőrzése elsődleges közös értékünk. Hisszük, hogy online felületünkön egy igazi kis közösséget tudunk kovácsolni, a helyi piacok hangulatát megidézve, de attól egy sokkal kényelmesebb módon. A helyi, szezonális termékek fogyasztásával pedig nem csak a hagyományos családi gazdálkodások fenntartásához és a hazai természetes ízek megőrzéséhez járulunk hozzá, hanem a környezetünk és egészségünk megóvása érdekében is teszünk egy jelentős közös lépést.

Termelők

Az online felület egyik legfontosabb eleme maga a Termelő. Az 'online standokon' minden Termelővel közvetlenül találkozhatsz, megismerheted hátterüket, küldetéstudatukat, ezáltal pontosan tudni fogod, honnan ered és milyen minőségű a termék, ami az asztalodra kerül. Szezonális termékek kínálatából válogathatsz, mivel a tartósítás, vagy a hosszú idejű tárolás szigorúan ellenkezik a Termelők küldetésével. Azután takarítják be termékeiket, miután a vásárló megrendelte azt, és csak annyit, amennyire szükség van. Ezzel kiváló minőséget, frissességet és magas vitamintartalmat tudnak garantálni. Igazi, nagyanyáink korabeli ízekkel találkozhatsz, hiszen a lekvár csak gyümölcsből van, a gyümölcslé csak a gyümölcsök levét tartalmazza és a sajt is tejből készül. Közvetlen kapcsolat alakul ki a Termelő és a Vásárló között, így lehetőség van akár igény szerint előállított termékek előrendeléséhez is (pl. laktózmentes, gluténmentes, stb..). Többé nem lesz kétséges, hogy a megvásárolt zöldség, gyümölcs vagy kézműves termék magyar termék, friss és káros adalékanyagoktól mentes. A termelőknek remek lehetőség, hogy kiszélesítsék vevőkörüket, vagy bemutassák háztáji termékeiket, ezért minden Termelőt szívesen látunk a közösségünk tagjaként és az oldalunkon!

Vásárlók

És végül, de nem utolsósorban Te, kedves Vásárló. Te vagy a piac másik fontos eleme, hiszen ha itt vagy az oldalunkon, az azt jelenti, hogy igényed van a friss és egészséges hazai termékekre és eredeti alapanyagokra. Az idő számodra is érték, ezért nem azzal töltöd, hogy sorban állsz a boltokban, vagy órákat töltesz alapanyagok keresgélésével, hanem egyszerűen, kényelmesen és egy helyen intézed vásárlásod. Igényes vagy a higiéniára, hiszen ebben a láncban csak ketten szerepeltek - Te és a Termelő - így a terméket, amit az asztalodra teszel, a lehető legkevesebb emberi kéz érinti. Te vagy az, aki figyel arra, hogy a legjobb minőséget kapja a legalacsonyabb árért. Tudni szeretnéd, hogy amit eszel, az honnan ered, ezért egyenesen Termelőtől vásárolsz, és tudod, hogy ha esetleg kérdésed van és szeretnél rá választ kapni, azt itt megteheted, hiszen az üzenő falon keresztül kommunikálhatsz a Termelővel, akár csak a piacon. És végül Te is környezettudatos vagy, fontos számodra, hogy kerüld a sok műanyag zacskót és felesleges csomagolást. Nagyon örülünk, hogy itt vagy!

A Termelők és a Közért+ csapata

Termelői boltok

Ajánlatokért kattintson a képre.

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Az oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)