Keresés
HU
Termékkínálatunk
  Menü Bezár

  Rólunk

   

  A Közért+ 2020-ban indult magyar online élelmiszeráruház. Kedvező áron vásárolhatsz széles kínálatunkból, kézműves és hazai gyártók termékei mellett az ismert multinacionális cégek árucikkeit is megtalálod. Kínálatunkban friss zöldség-gyümölcs, húsáru, tejtermékek, tartós élelmiszerek, alkohol-alkoholmentes italok, pékáru, háztartási vegyiáru, szépségápolási cikkek, táplálékkiegészítők, baba-mama, állateledel, állatfelszerelés és fagyasztott élelmiszerek, valamint kézműves áruk és élelmiszercsomagok is megtalálhatóak.

  Fő célkitűzésünk egy olyan platform biztosítása, ahol úgy intézheted bevásárlásodat, hogy azzal a hazai termékek előállítóit és a magyar termelőket is támogathatod. Jól tudjuk, hogy a magyar gazdák friss árui párjukat ritkítják. Éppen ezért teljes szortimentünk legalább kétharmad részben hazai, árucikkeink pedig gondosan válogatott, és ellenőrzött forrásból származnak.

  Megrendelésedet ún. rövid ellátási lánc keretében juttatjuk el hozzád, ami kevés szereplő bevonásával és gyors piacra jutással garantálja, hogy mindig friss, minőségi alapanyag kerüljön az asztalodra. Ez a szállítási forma jóval kisebb terhet ró a környezetünkre és az így szállított termékeket kevesebb ideig szükséges raktárakban tárolni, ezáltal könnyebben megőrzik frissességüket, eredeti ízüket és zamatukat.

  Kiemelten fontosnak tartjuk a környezettudatosságot, éppen ezért, minden megrendelést környezetbarát, lebomló csomagolásban szállítunk ki, hogy ezzel is csökkentsük ökológiai lábnyomunkat. A csomagoló anyagokat vissza is küldheted nekünk, ezzel is mérsékelve a háztartási hulladékodat.

  A győri Széchenyi István Egyetem szakmai mentorálásával egy kiemelt projekt keretén belül, minél több magyar termelőt és előállítót vonunk be az online értékesítés világába. Ezzel a szerepvállalással modern eladási csatornát biztosítunk számukra, minden előnyünkkel együtt; logisztikával, marketinggel, digitalizációval, illetve saját fejlesztésű webshopunkkal és készletgazdálkodási rendszerünkkel segítjük őket.

  Vállalatunk folyamatosan bővül, 2022 májusában Törökbálinton megnyitottuk az új fenntarthatóság elve szerint tervezett logisztikai központunkat, aminek köszönhetően akár napon belül tudjuk vállalni a megrendelések kiszállítását Budapesten és vonzáskörzetében.

  Facebook, Instagram, LinkedIn és Közért+ blog felületeinken folyamatosan hasznos és érdekes tartalmakkal jelentkezünk. Hírlevél feliratkozóink pedig első kézből értesülhetnek akcióinkról, recept ötletekkel és exkluzív tartalmakkal is találkozhatnak. Elindítottuk dietetikai és egészséges életmóddal kapcsolatos podcast csatornánkat, ahol számos szakértőt megszólaltatva nyújtunk információkat.  Minden héten inspirációt adva a sütés-főzéshez új receptekkel várjuk vásárlóinkat a Közért+ Konyhatündérével!

  Bízunk abban, hogy online felületeinken egy olyan közösséget tudunk építeni, akik hozzánk hasonlóan gondolkoznak, a helyi, szezonális termékek fogyasztásával nem csak a családi gazdálkodások fenntartásához, de a hazai természetes ízek megőrzéséhez is hozzájárulnak. Ezzel jelentős lépéseket teszünk a környezetünk és egészségünk megóvása érdekében is.

  Ha tudni szeretnéd, hogy amit megeszel honnan származik, és szeretnél termelői friss termékeket vásárolni, akkor jó helyen jársz! Nem kell többé hosszú órákat várakozással, sorban állással és cipekedéssel töltened, hiszen a Közért+ webshopján otthonod kényelméből intézheted a bevásárlást. A csomagod kézbesítésére pedig, már nem csak normál, de az expressz kiszállítást is választhatod, igy akár 3 órán belül megkapod a rendelésedet Budapesten és az agglomerációban.

  Nézelődj bátran oldalunkon, vásárolj tudatosan, hazai forrásból!

   

  Együttműködő partnereink:

   

                       

   

   

  DÍJAINK:

  Közértplusz díjaink 2024

  online bevásárlás

  Szállítunk hozzád?

  Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!