Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2022' 'augusztus'

    Gyömbéres lemon curd - recept
    (1) Gyömbéres lemon curd - recept
    Az angolok főzött citromkréme egy csodaédesség. Olyan, mintha magát a nyarat sűrítenénk bele minden cseppjébe: frissítő, üdítő, citromos, selymesen krémes, édes és kellemes pasztell sárga színekben pompázik. Számos formában felhasználhatjuk a konyhában pl. palacsintába, linzer sütihez, pohárdesszerthez, gofrihoz, tiramisuhoz, pite töltelékként, sütés nélküli desszertekhez, vagy akár pirítós kenyérre lekvár gyanánt. Vigyázni kell vele, mert pillanatok alatt elfogy úgy is, hogy mindig csak egy kis kanállal belekóstolunk.
    Otthoni saját testsúlyos edzés | Tippek és eszközök
    (0) Otthoni saját testsúlyos edzés | Tippek és eszközök
    Az otthoni edzésnek számtalan előnye van. Egyrészt akkor állsz neki a gyakorlatoknak, amikor időd engedi – legyen ez kora reggel, napközben vagy akár este, ha már elaludt a család –, másrészről kevés eszköz szükséges hozzá, sőt, ha úgy szeretnéd, akár eszköz nélkül is el tudod végezni a gyakorlatokat. Jó hír, hogy nem kell a konditerem hátrányaival szembesülnöd, mint a fix nyitvatartás, az izzadó sporttársak vagy a gépekre való várakozás.
    Monte christo szendvics - recept
    (0) Monte christo szendvics - recept
    A franciák csodás croque moniseur szendvicséhez szinte megszólalásig hasonlít az amerikaiak egyik kedvenc reggeli találmánya. A klasszikus monte christo szendvicshez is toast kenyérre, jó minőségű sajtra és főtt sonkára van szükség, ebben az esetben viszont nem besamel mártással, hanem mustáros majonézes krémmel (sőt gyakran lekvárral) választjuk el a rétegeket, sütő helyett pedig vajban sütjük meg egy serpenyőben.
    A 8 legjobb smoothie recept
    (5) A 8 legjobb smoothie recept
    A napi zöldség és gyümölcs szükségletünket tökéletesen fedezi egy jól összeállított smoothie. Mivel tele van tápanyagokkal és ásványi anyagokkal, valamint magas rost- és vitaminttartalommal rendelkezik, szervezetünk számára könnyen emészthető és jól hasznosítható finomság. Tökéletes választás tízóraira vagy uzsonnára, gyorsan elkészíthető, nagyon finom és könnyedén bárhová magunkkal vihetjük.
    Áfonyás, joghurtos jégkrém - recept
    (0) Áfonyás, joghurtos jégkrém - recept
    Kihagyhatatlan nyári finomság a szuper egyszerűen készülő, házi gyümölcsös jégkrém. Sokfelé kaphatók ezek a helyes, színes jégkrém formák, amelyekkel gyerekjáték otthoni fagyifélével megajándékozni a család legkisebb és akár legnagyobb tagjait. Ehhez a verzióhoz fagyigépre sincs szükségünk, csak friss áfonyára, joghurtra és krémsajtra - pinduri porcukor és pár csepp citromlé kíséretében. Mindössze 15 perc alatt össze lehet dobni 6 kis pálcikás jégkrémet.
    Magyar borvidékek és ínycsiklandó termékeik
    (0) Magyar borvidékek és ínycsiklandó termékeik
    Hazánk ideális földrajzi elhelyezkedésének és termőföldi adottságainak köszönhetően gazdag borkultúrával és bortörténelemmel rendelkezik. Magyarországon 6 borrégió és 11 borvidék található. Blogunkban beszámolunk arról, hogy mi a különbség a borrégiók és a borvidékek között, térképen ábrázoljuk ezek pontos elhelyezkedését, röviden bemutatjuk az egyes régiókat, majd írásunk végén ismertetjük borkínálatunkat.
    Sonkás sárgadinnye saláta - recept
    (0) Sonkás sárgadinnye saláta - recept
    A méltán híres olasz, sonkás sárgadinnye előétel (prosciutto e melone) receptje inspirálta ezt az izgalmas, vidám színekben pompázó, nyári saláta elkészítését. Ezekben a friss ízekben visszaköszön a fantasztikus, édes-sós összhatás, megspékelve egy kis camembert sajttal, és friss rukkolával. Fenséges gasztroélményt jelent önmagában fogyasztva, és köretként is.
    Miben nincs glutén? A gluténmentes ételek listája
    (7) Miben nincs glutén? A gluténmentes ételek listája
    A gluténérzékénység napjainkban meglepően gyakori betegség, amely sokféle tünet formájában jelentkezhet, ezért sokszor nehéz diagnosztizálni. Blogunkban részletesen foglalkozunk a cöliákia jelenségével, tüneteivel és kezelésével, továbbá segítünk eligazodni a gluténmentes ételek között, megmutatjuk mit szabad és mit nem szabad fogyasztani. Cikkünk végén két tuti recepttel is készültünk a gluténérzékenyek számára.

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!