Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2023' 'március'

    Stefánia  - recept
    (0) Stefánia - recept
    Sok magyar család asztaláról elhagyhatatlan ünnepi kellék a Stefánia szelet. Húsvétra pedig még inkább adja magát ez a fűszeres, húsos "pite", hiszen a közepét főtt tojások díszítik, így meleg főételként vagy hidegtálas finomságként is csodás szereplője lehet a nyuszis ünnepnek.
    Húsvéti koktélok
    (0) Húsvéti koktélok
    Összegyűjtöttünk pár tavaszi italt, amely otthon is könnyen elkészíthető, és akár a húsvéti összejöveteleken is lenyűgözheted velük a családot, ismerősöket.
    Spórolós húsvéti tippek és receptek
    (0) Spórolós húsvéti tippek és receptek
    A húsvét a kereszténység legfontosabb ünnepe, melynek időpontja mindig a Hold állásához igazodik, idén 2023. április 9-re esik húsvét vasárnapja. Ilyenkor a tavasz beköszöntét és a természet újjászületését is ünnepeljük, ehhez pedig minden országnak megvannak a maga szokásai és hagyományai.
    Tavaszi kertészkedés tippek
    (0) Tavaszi kertészkedés tippek
    A tavasz beköszöntével indul a várva várt kerti szezon, amikor egyre több időt töltünk a szabadban, hisz már az időjárás alkalmas erre. Ekkor érdemes előkészíteni a kert gondozásához szükséges eszközöket; kapát, kaszát, ásóvillát…
    Sós karamellás tiramisu - recept
    (0) Sós karamellás tiramisu - recept
    A klasszikus tiramisu recept helyett most egy tojásmentes, sós karamell szószos verzióval tisztelgünk a neves édesség előtt, a tiramisu világnapján. A kávés mártogatósba egy kis sós karamell likőrt is csempésztünk, ezzel itattuk át a babapiskótákat, amiket egy habkönnyű, mascarponés krémmel kentünk meg. A „Dolce vita” élményt nem bíztuk a véletlenre, így gazdagon csurgattunk a házi, sós karamell szószból a rétegek közé. A videóban lépésről-lépésre bemutatjuk, hogyan készül ez a különlegesen finom, tojásmentes tiramisu.
    Medvehagymás, túrós pogácsa - recept
    (0) Medvehagymás, túrós pogácsa - recept
    A tavasz előfutára, a medvehagyma végre megérkezett, így ez azt is jelzi, hogy hamarosan egyre több finomságot készíthetünk friss, szezonális zöldségekből, és gyümölcsökből. Például remekül áll a klasszikus, élesztőmentes, túrós pogácsának, ha tavasz ízű, friss medvehagyma csokorral gazdagítjuk és zöldítjük.
    Melyik mézfajta mire jó?
    (0) Melyik mézfajta mire jó?
    Köztudott tény, hogy a méz már az ősidők óta az emberi táplálkozás része. Bár a régi időkben csak csemegének gyűjtötte az ősember, napjainkban a mézet gyógytermékként is használják.
    Könnyű és finom: diétás tavaszi egytálételek
    (0) Könnyű és finom: diétás tavaszi egytálételek
    A tavasz a megújulás és a változások időszaka. Hosszabbodnak a nappalok, csicseregnek a madarak és ébred a természet. Ekkor sokan határozzák el magukat, hogy életmódot váltanak. A kellemes évszak beköszöntével könnyebb is nekiállni a fogyókúrának, hiszen a jó időben lehetőségünk nyílik sportolni a szabadban, és olyan zöldségek teremnek, amelyeket bátran fogyaszthatunk a diétánk során.
    Meggyes étcsokoládé mousse torta - recept
    (0) Meggyes étcsokoládé mousse torta - recept
    Pazar elegancia és stílusos design jellemzi a meggyes csoki mousse tortát, mégis könnyen elkészíthető receptről van szó. Akár a közeledő Nőnap örömére is érdemes letesztelni és szívünk hölgyét vagy a családot, barátokat elkápráztatni ezzel a fantasztikus édességgel.
    Kurkumás gyömbérshot - recept
    (0) Kurkumás gyömbérshot - recept
    Ezt a frenetikus immunerősítő italt pillanatok alatt elkészíthetjük otthon. A hűtőben néhány napig eláll, így gondoskodhatunk a mindennapos immunrendszer-erősítésről, a betegségek megelőzéséről, ami a téli, hűvös hónapokban különösen fontos. A gyömbér fertőtlenítő, antibakteriális, antivirális hatásainak köszönhetően egy igazi nehézbombázó a légúti betegségek megelőzésében, mindamellett, hogy számos vitamint és hasznos ásványi anyagot tartalmaz. A kurkuma antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságaival, a citrom természetes C-vitamin tartalmával még jobban turbózza egészségünket. Keverjük be mielőbb ezt a szuperhatékony vitaminkoktélt, és kortyolgassuk minden nap!

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!