KÓKUSZRAJONGÓ vagy? Akkor jó helyen jársz! Elkészítettük ugyanis a kókuszrajongók kedvencét! A finom KÓKUSZKRÉMMEL töltött ABSO COCOBAR-t! Naná, hogy VEGÁN! Ráadásul MENTES mindenféle hozzáadott CUKORTÓL, mesterséges TARTÓSÍTÓSZERTŐL és AROMÁTÓL is.
ROPPANÓS masszív CSOKOLÁDÉ borítást kapott, igazi csokoládé mámor, természetesen vegán és LAKTÓZMENTES!
A tölteléke édes és krémes, lágy és igazán kókuszos. Csak hunyd be a szemed, és képzeld magad egy trópusi szigetre. Simogató tengeri fuvallat, kókuszpálmák mindenütt, finom homokban lépkedsz mezítláb, miközben megízleled az Abso legújabb DESSZERT SZELETÉT a COCOBAR-t. Kell ennél több? Aligha! Próbáld ki te is még ma!
A Kinder Country szeletben a Kinder Chocolate páratlan íze a gabonafélék izgalmas sokféleségével találkozva alkot igazán egyedülálló finomságot. A lágy, tejes krémbe puffasztott és pirított árpát, rizst, búzát, tönkölyt és hajdinát rejtettek, így minden falattal megismételhetetlen élményt kínál.
A finom csokoládé, ami segíti a gyermekek fejlődését. A Kinder Csokoládé egyesíti magában a tápláló tej tápanyagait és a lágy csokoládé élvezetét. A Kinder Csokoládé olyan természetes összetevőkből áll, amelyek a szervezet számára nélkülözhetetlenek (fehérjék, kalcium és ásványi anyagok) és belsejébe csak szigorú előírásoknak, ellenőrzéseknek megfelelő tej kerül.
Allergiával kapcsolatos információk: Mandula Tartalmazhat Tojás Tartalmazhat Mogyoró Tartalmaz Tej Tartalmaz Diófélék Tartalmazhat Földimogyoró Tartalmaz Szója Tartalmaz Búza Tartalmaz
Egy hideg téli estén kóstoljon bele az új Mantaro Forró csokoládénkba. Finom, lágy és krémes ízvilágával felmelegíti a napot. 250ml hideg tejbe elkeverjük, majd mikrohullámú sütőben 1,5 percig melegítsük fel. Ezt követően fogyasztható.
Allergiával kapcsolatos információk: Mandula Tartalmaz Tojás Tartalmaz Mogyoró Tartalmaz Tej Tartalmaz Földimogyoró Tartalmazhat Pisztácia Tartalmaz Szója Tartalmaz Búza Tartalmaz
A Milka Törtmogyorós csokoládé finom, lágyan kényeztető csokoládéélmény. 100% alpesi tejből készült tejcsokoládé mazsolával és finomra tört mogyoródarabkákkal.
Igazi ízbomba a pirított magvak és az étcsokoládé kedvelőinek!
A pirított szezámmaggal, kandírozott narancsdarabkákkal és BIO puffasztott quinoával teli 70%-os étcsokoládéfalatkák nem csak az ízlelőbimbóinkat kényeztetik, de kifejezetten jótékony hatással vannak egészségünkre is.
Míg a magas antioxidáns tartalmú prémium belgacsokoládé és a magvak gondosan megválasztott aránya ellenállhatatlan ízharmóniát eredményez a mennyei falatkáknak, addig a szezámmag és a quinoa egészségre gyakorolt pozitív élettani hatásukkal járulnak hozzá a tudatos táplálkozáshoz a mindennapjainkban.
A gazdag ízvilágú, magas vitamintartalmú, kizárólag természetes összetevőket tartalmazó liofilizált piros gyümölcsök (ribizli, eper, málna) savanyúságát kiválóan ellensúlyozza a prémium minőségű belga fehércsokoládé édessége. A krémes csokoládéba burkolózott intenzív ízű és illatú gyümölcsök frissen roppanósak és habkönnyűek maradnak, a csokoládé és a gyümölcs remek aránya pedig tökéletes ízharmóniát kölcsönöz a mennyei falatoknak.
A rendkívül magas antioxidáns tartalmú aszalt szilvát egy szintén magas antioxidánstartalmú, prémium minőségű 70%-os belga étcsokoládéfürdőben forgatjuk, a végén pedig fahéjas kakaóporban hempergetjük meg.
Az aromás, illatos, tökéletesen kerekszemű mogyorót megpörkölik, majd selymes, tonkababbal ízesített 40%-os kakaótartalmú ghánai tejcsokoládéba burkolják, a végén pedig pörkölt brazil kávétöretben hempergetik meg.
A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó drazsé egy különleges képzeletbeli utazásra visz bennünket az ízek világába, ahol az egzotikus aromák harmonikus egybecsengését a különféle textúrák jelenléte teszi még izgalmasabbá.
A mandulafa termése, azaz a mandula, az olajos magvak közül a legrégebb óta ismert csonthéjas. Leginkább cukrászati alapanyagként használják fel, például marcipánok készítéséhez, de nassolhatjuk önmagában is, vagy húsok töltelékeként. Tárolására figyelni kell, ugyanis magas olajtartalma miatt könnyen megavasodhat.