Visszafogottan komlózott keserűsége teret enged a belga kandiscukor karamellás édességének és a malátás ízjegyeknek. Az élesztőnek köszönhetően jellegzetes banános, mazsolás illatok társulnak a krémes habhoz, melyek egy enyhén alkoholos, kerek kortyérzetet eredményeznek. Fogyasztása 12-16 °C-on javasolt!
Erőteljes malátás, karamellás illatok jellemzik, amelyek szépen összesimulnak az élesztő karakteres jellegével. A maláta és a belga kandiscukor édessége a magas alkoholtartalommal társulva egy kerek, közepesen száraz kortyérzetet eredményez, visszafogott keserűséggel. Fogyasztása 12-16 °C-on javasolt!
A barna sörök már évszázadok óta indítják be a sörkedvelők fantáziáját és ízlelőbimbóit, amit legtöbbször a különleges müncheni malátának és a csábítóan kellemes, édeskés aromájuknak köszönhetnek. A Démon esetében az utóbbiról a négy fajta maláta és a Saphir aromakomló, míg a hívogatóan mélybarna színéről a speciális karamellmaláta gondoskodik.