Friss, ropogós, és mennyei illata van! Ezek azok a pékáruk, amelyeknek nem tudunk ellenállni. Legyen a kedvenced a kifli, a zsemle vagy a kenyér, válaszd szívesebben a teljes kiőrlésűt, sósat, akár édeset, mindent megtalálsz online boltunkban. Kínálatunkban olyan pékárukra bukkanhatsz, amelyek tökéletes elemei egy ízletes reggelinek, hiszen szénhidráttartalmuk egész napra kitartó energiát biztosítanak neked. A hagyományos friss péksütemények mellett cukrászati termékeket is találsz, különböző ízű pitéket, linzerkarikát vagy akár islert is tehetsz a kosaradba.
A burgonya kenyérben történő felhasználása régmúlt időkre tekint vissza. Dédanyáink eleinte a búza, mint kenyérgabona szűkös rendelkezésre állása miatt, majd a kenyér frissességének megőrzése céljából használták. Burgonyával hosszan eltartható, finom ízű, nem morzsálódó kenyeret lehetett készíteni. A JÓkenyér burgonyás kenyerének kellemesen savanykás íze és tradicionális formája a nosztalgiázóknak és a mindig újra vágyóknak is különleges élményt jelenthet. Mint minden kenyerünket, a JÓkenyér burgonyás kenyeret is saját kovásszal, adalék és színezőanyag mentesen készítjük. Készítés előtt saját magunk őröljük a burgonyás kenyerünkhöz a teljes kiőrlésű rozslisztet.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztettel: finomliszt és félfehér kenyérliszt. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerüket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítik.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztet használunk: finomlisztet és félfehér kenyérlisztet. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerünket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítjük. Búzakenyereinket kétféle: 0,5 kg és 1kg-os kiszerelésben sütjük.
A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. A JÓKENYÉR pékmesterei a paradicsomos mellett több ízben – olivás, hagymás – is elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. A paradicsomos változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert névadója vitaminokban gazdag – C-vitamin, A, B1, B2, – és jelentős mennyiségben tartalmaz karotint, likopint. Igen sok konyha alapvető alapanyaga a paradicsom világszerte, a vele készült ciabatta szinte minden szendvicsösszetevővel kiválóan harmonizál. Érdemes megkóstolni!
A JÓkenyér paradicsomos kenyérkéjének karakterét a provance-i ízvilág, és a napsütötte országokból származó szárított paradicsom adja. Ízét a tetejére szórt tört gabona teszi még teljesebbé. Laza szerkezete ropogós héj alatt rejtőzik, pont úgy ahogy szeretjük! Termékünk névadója méltán ilyen népszerű, hiszen a paradicsom nem csak ízében páratlan, de hasznos összetevői révén is értékes. A vitaminok közül a legjelentősebb a C-vitamin tartalma, a benne található likopin pedig egészségmegőrző hatású, mely fiatalítja sejtjeinket, erősíti és megvédi őket. Érdemes tehát étrendünkbe belecsempészni ezt a latinos temperamentumú, karakteres kenyérkülönlegességet, mely harmonikusan illeszkedik a nap bármely étkezéséhez!
Harmonikus savanykás íz jellemzi ezt a csak teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret. Kiváló választás sajtokhoz, sonkákhoz. Rendkívül finom pirítós készíthető belőle.
Wellness kenyerünk alapanyagainak összeállításánál a JÓKENYÉR pékmesterei az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így nemcsak a saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búza és rozsliszt teszi különlegessé, hanem az a sok napraforgómag, zabpehely és szójapehely, amivel a kenyeret gazdagítottuk. Utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO-mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, – mely wellness kenyerünk meghatározó összetevője – pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre!
A glikémiás index azt mutatja, hogy egy adott élelmiszer milyen gyorsan és mennyire tartósan emeli meg a vércukorszintet. Az étkezés emészthető keményítőtartalmának helyettesítése emésztésnek ellenálló keményítővel hozzájárul az adott étkezés után bekövetkező vércukorszint-emelkedés csökkentéséhez.
Vollkorn teljes kiörlésű toast kenyér. Pálmaolajmentes. Élelmi rostban gazdag. Fehérjeforrás.A fehérje hozzájárul az izomtömeg és normál csontozat fenntartásához Tudatos fogyasztói választás.
A Newline termékcsalád az egészségtudatos fogyasztók számára készült ízletes termékekből áll. Ügyeljen a változatos és kiegyensúlyozott étrendre és az egészséges életmódra!
Natúr puffasztott termékeinkre jellemző, hogy könnyen emészthetőek, magas rosttartalmuknak köszönhetően jótékonyan hatnak a gyomor-bél működésére, nem terhelik meg a szervezetet. A bennük lévő összetett szénhidrátok lassan szívódnak fel, nem emelik hirtelen a vércukorszintet. Puffasztott natúr fehér rizs termékünk könnyű és ropogós, kiváló süteményekhez, kekszekhez vagy reggeliként.
A rizsszemek mézzel és fahéjjal történő ízesítésével egészséges, ugyanakkor energiában gazdag terméket állítottunk elő, mely fogyasztható önmagában vagy ízlés szerint tejbe, joghurtba, kefirbe, müzlibe, olajos magvakkal, aszalt gyümölcsökkel, gabonapelyhekkel keverve. Sütemények, édességek alapanyagaként, illetve díszítésre is kiváló. Nettó tömeg: 85 g
Élelmi rostban gazdag, ropogós finomság, kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl.: felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvicskrémek, zöldségek, halkészítmények). Receptötletekért kattints a www.abonett.hu honlapra. Fogyaszd egy kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként, az egészséges életmódért!
Bio extrudált kenyér, tönkölybúzával. Teljes kiőrlésű.
A teljes gabonaszem felhasználásával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl.: felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvicskrémek, zöldségek, halkészítmények). Receptötletekért kattints a www.abonett.hu honlapra. Fogyaszd egy kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként, az egészséges életmódért!
Már annyira általános, hogy bele se gondolunk, vajon honnan származik ez a könnyű, ropogós péksütemény. A croissant története nem ismert, több mese is fennmaradt a sütemény első készítéséről. Az azonban biztos, hogy Bécsben a török ostrom leverésének ünneplésekor már készítették. Formája, a hold alak pedig a törökök zászlaját szimbolizálja. Franciaországba Marie Antoinette jóvoltából került. A croissant mára eggyé olvadt Franciaországgal, osztrák eredete teljesen a feledés homályába merült. JÓkenyér kínálatban készítjük a töltelék nélküli vajas croissant, továbbá édes-(belga csokoládés), vagy sós (sajtos/baconos) változatban is.
Belgium világszerte híres terméke a belga csokoládé, amely hírnevét elsősorban magas minőségének köszönheti. A friss és roppanós JÓkenyér csokis croissant az igényes csokoládét kedvelők ízletes reggelije. Ez a finomság gondosan megválasztott belga csokoládérúddal, a JÓKENYÉR vajas croissant tésztájával készül, melybe igazi élmény beleharapni.
Fahéj: A héberek, görögök és rómaiak a fahéjat fűszernek, illatszernek és gyógyszernek -emésztési zavarokra – egyaránt használták, míg az egyiptomiak balzsamokba keverték bele. Íze kesernyés-édeskés, picit csípős és illata jellegzetes. A fahéj illata meleg, fűszeres, amit a JÓkenyérnél könnyű ropogós kelt leveles tésztába tekerve ajánlunk Önnek.
A kakaós csigát szinte mindenki szereti: finom leveles kelt tészta, lágyan olvadó selymes kakaó ízzel párosítva. Legfőképpen reggelire, növésben lévőknek akár vacsorára, vagy ebéd utáni desszertnek, a kakaós csiga helytáll minden szituációban. A JÓkenyér kakaós csigája kívül belül omlósan puha, így nem kell megküzdeni a külső ropogós réteg elfogyasztásával a szebb reményű gazdagon kakaós belsőért.
A kajszibarack rendkívül gazdag béta-karotinban, ami az A-vitamin előanyaga. Élettani hatását tekintve ez az ”arany gyümölcs” elsősorban szellemi munkát végzőknek lett teremtve, magas foszfor-, magnézium- és vastartalma miatt. Serkenti az agyműködést, a növekedést, javítja a látást, növeli az ellenálló képességet. A csontok, szövetek újjáépítésében is fontos szerepet játszik. A JÓkenyér lekváros táska gyerekkorunk közkedvelt sárgabarack lekvárral töltött leveles tésztájú péksüteménye, reggelire, tízóraira vagy uzsonnára egyaránt.
A TÚRÓ a magyar konyhában közkedvelt alapanyag. Nem csak egészséges, hanem finom táplálék, amely tartalmazza a TEJ szervezetünk számára fontos összetevőit: magas biológiai értékű fehérjét, valamint kalciumot és foszfort. Alacsony energiatartalma és könnyű emészthetősége miatt mindenkinek – különösen idősebb embereknek és fogyókúrás étrenden lévőknek – javasolt a fogyasztása. A JÓkenyér pékárui közül a legkedveltebb süteményünk titka, a saját receptúra szerint összeállított rengeteg mazsolát tartalmazó prémium minőségű krémtúró, könnyű leveles vajas tésztába csomagolva.
A burgonya kenyérben történő felhasználása régmúlt időkre tekint vissza. Dédanyáink eleinte a búza, mint kenyérgabona szűkös rendelkezésre állása miatt, majd a kenyér frissességének megőrzése céljából használták. Burgonyával hosszan eltartható, finom ízű, nem morzsálódó kenyeret lehetett készíteni. A JÓkenyér burgonyás kenyerének kellemesen savanykás íze és tradicionális formája a nosztalgiázóknak és a mindig újra vágyóknak is különleges élményt jelenthet. Mint minden kenyerünket, a JÓkenyér burgonyás kenyeret is saját kovásszal, adalék és színezőanyag mentesen készítjük. Készítés előtt saját magunk őröljük a burgonyás kenyerünkhöz a teljes kiőrlésű rozslisztet.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztettel: finomliszt és félfehér kenyérliszt. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerüket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítik.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztet használunk: finomlisztet és félfehér kenyérlisztet. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerünket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítjük. Búzakenyereinket kétféle: 0,5 kg és 1kg-os kiszerelésben sütjük.
A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. A JÓKENYÉR pékmesterei a paradicsomos mellett több ízben – olivás, hagymás – is elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. A paradicsomos változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert névadója vitaminokban gazdag – C-vitamin, A, B1, B2, – és jelentős mennyiségben tartalmaz karotint, likopint. Igen sok konyha alapvető alapanyaga a paradicsom világszerte, a vele készült ciabatta szinte minden szendvicsösszetevővel kiválóan harmonizál. Érdemes megkóstolni!
A JÓkenyér paradicsomos kenyérkéjének karakterét a provance-i ízvilág, és a napsütötte országokból származó szárított paradicsom adja. Ízét a tetejére szórt tört gabona teszi még teljesebbé. Laza szerkezete ropogós héj alatt rejtőzik, pont úgy ahogy szeretjük! Termékünk névadója méltán ilyen népszerű, hiszen a paradicsom nem csak ízében páratlan, de hasznos összetevői révén is értékes. A vitaminok közül a legjelentősebb a C-vitamin tartalma, a benne található likopin pedig egészségmegőrző hatású, mely fiatalítja sejtjeinket, erősíti és megvédi őket. Érdemes tehát étrendünkbe belecsempészni ezt a latinos temperamentumú, karakteres kenyérkülönlegességet, mely harmonikusan illeszkedik a nap bármely étkezéséhez!
Harmonikus savanykás íz jellemzi ezt a csak teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret. Kiváló választás sajtokhoz, sonkákhoz. Rendkívül finom pirítós készíthető belőle.
Wellness kenyerünk alapanyagainak összeállításánál a JÓKENYÉR pékmesterei az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így nemcsak a saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búza és rozsliszt teszi különlegessé, hanem az a sok napraforgómag, zabpehely és szójapehely, amivel a kenyeret gazdagítottuk. Utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO-mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, – mely wellness kenyerünk meghatározó összetevője – pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre!
Bio extrudált kenyér, tönkölybúzával. Teljes kiőrlésű.
A teljes gabonaszem felhasználásával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl.: felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvicskrémek, zöldségek, halkészítmények). Receptötletekért kattints a www.abonett.hu honlapra. Fogyaszd egy kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként, az egészséges életmódért!
Élelmi rostban gazdag, ropogós finomság, kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl.: felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvicskrémek, zöldségek, halkészítmények). Receptötletekért kattints a www.abonett.hu honlapra. Fogyaszd egy kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként, az egészséges életmódért!
Toast 22% Graham-liszttel. A Graham-liszt a gabonaszem összes alkotórészét tartalmazza, beleértve a csírát és a korpát is. Élelmirost-forrás. Fehérjeforrás.
Vollkorn teljes kiörlésű toast kenyér. Pálmaolajmentes. Élelmi rostban gazdag. Fehérjeforrás.A fehérje hozzájárul az izomtömeg és normál csontozat fenntartásához Tudatos fogyasztói választás.
A Newline termékcsalád az egészségtudatos fogyasztók számára készült ízletes termékekből áll. Ügyeljen a változatos és kiegyensúlyozott étrendre és az egészséges életmódra!
A glikémiás index azt mutatja, hogy egy adott élelmiszer milyen gyorsan és mennyire tartósan emeli meg a vércukorszintet. Az étkezés emészthető keményítőtartalmának helyettesítése emésztésnek ellenálló keményítővel hozzájárul az adott étkezés után bekövetkező vércukorszint-emelkedés csökkentéséhez.
Már annyira általános, hogy bele se gondolunk, vajon honnan származik ez a könnyű, ropogós péksütemény. A croissant története nem ismert, több mese is fennmaradt a sütemény első készítéséről. Az azonban biztos, hogy Bécsben a török ostrom leverésének ünneplésekor már készítették. Formája, a hold alak pedig a törökök zászlaját szimbolizálja. Franciaországba Marie Antoinette jóvoltából került. A croissant mára eggyé olvadt Franciaországgal, osztrák eredete teljesen a feledés homályába merült. JÓkenyér kínálatban készítjük a töltelék nélküli vajas croissant, továbbá édes-(belga csokoládés), vagy sós (sajtos/baconos) változatban is.
Belgium világszerte híres terméke a belga csokoládé, amely hírnevét elsősorban magas minőségének köszönheti. A friss és roppanós JÓkenyér csokis croissant az igényes csokoládét kedvelők ízletes reggelije. Ez a finomság gondosan megválasztott belga csokoládérúddal, a JÓKENYÉR vajas croissant tésztájával készül, melybe igazi élmény beleharapni.
Fahéj: A héberek, görögök és rómaiak a fahéjat fűszernek, illatszernek és gyógyszernek -emésztési zavarokra – egyaránt használták, míg az egyiptomiak balzsamokba keverték bele. Íze kesernyés-édeskés, picit csípős és illata jellegzetes. A fahéj illata meleg, fűszeres, amit a JÓkenyérnél könnyű ropogós kelt leveles tésztába tekerve ajánlunk Önnek.
A kakaós csigát szinte mindenki szereti: finom leveles kelt tészta, lágyan olvadó selymes kakaó ízzel párosítva. Legfőképpen reggelire, növésben lévőknek akár vacsorára, vagy ebéd utáni desszertnek, a kakaós csiga helytáll minden szituációban. A JÓkenyér kakaós csigája kívül belül omlósan puha, így nem kell megküzdeni a külső ropogós réteg elfogyasztásával a szebb reményű gazdagon kakaós belsőért.
A kajszibarack rendkívül gazdag béta-karotinban, ami az A-vitamin előanyaga. Élettani hatását tekintve ez az ”arany gyümölcs” elsősorban szellemi munkát végzőknek lett teremtve, magas foszfor-, magnézium- és vastartalma miatt. Serkenti az agyműködést, a növekedést, javítja a látást, növeli az ellenálló képességet. A csontok, szövetek újjáépítésében is fontos szerepet játszik. A JÓkenyér lekváros táska gyerekkorunk közkedvelt sárgabarack lekvárral töltött leveles tésztájú péksüteménye, reggelire, tízóraira vagy uzsonnára egyaránt.
A TÚRÓ a magyar konyhában közkedvelt alapanyag. Nem csak egészséges, hanem finom táplálék, amely tartalmazza a TEJ szervezetünk számára fontos összetevőit: magas biológiai értékű fehérjét, valamint kalciumot és foszfort. Alacsony energiatartalma és könnyű emészthetősége miatt mindenkinek – különösen idősebb embereknek és fogyókúrás étrenden lévőknek – javasolt a fogyasztása. A JÓkenyér pékárui közül a legkedveltebb süteményünk titka, a saját receptúra szerint összeállított rengeteg mazsolát tartalmazó prémium minőségű krémtúró, könnyű leveles vajas tésztába csomagolva.
A rizsszemek mézzel és fahéjjal történő ízesítésével egészséges, ugyanakkor energiában gazdag terméket állítottunk elő, mely fogyasztható önmagában vagy ízlés szerint tejbe, joghurtba, kefirbe, müzlibe, olajos magvakkal, aszalt gyümölcsökkel, gabonapelyhekkel keverve. Sütemények, édességek alapanyagaként, illetve díszítésre is kiváló. Nettó tömeg: 85 g
Natúr puffasztott termékeinkre jellemző, hogy könnyen emészthetőek, magas rosttartalmuknak köszönhetően jótékonyan hatnak a gyomor-bél működésére, nem terhelik meg a szervezetet. A bennük lévő összetett szénhidrátok lassan szívódnak fel, nem emelik hirtelen a vércukorszintet. Puffasztott natúr fehér rizs termékünk könnyű és ropogós, kiváló süteményekhez, kekszekhez vagy reggeliként.
A Zanuy puha búzatortillák eredeti spanyol termékek. Kiváló alapanyaga a mexikói-spanyol ihletésű fogásoknak mint a burritos, tacos, fajitas, quesadillas és a wraps. A hagyományos búzaliszttel készült változat mellett kukoricaliszttel készült változat is kapható, mindkettő napraforgó olajjal készül és praktikus visszazárható csomagolásban hosszabb ideig lehet tárolni. Serpenyőben kicsit melegítve íze kiteljesedik és könnyebben lehet hajtogatni.
A Zanuy puha búzatortillák eredeti spanyol termékek. Kiváló alapanyaga a mexikói-spanyol ihletésű fogásoknak mint a burritos, tacos, fajitas, quesadillas és a wraps. A hagyományos búzaliszttel készült változat mellett kukoricaliszttel készült változat is kapható, mindkettő napraforgó olajjal készül és praktikus visszazárható csomagolásban hosszabb ideig lehet tárolni. Serpenyőben kicsit melegítve íze kiteljesedik és könnyebben lehet hajtogatni.
A „baguette” szó a latin „baculumból” származik, aminek a jelentése: botocska, pálcika. Az elnevezés tehát a kenyér alakjára utal. Érdekes, hogy az eredeti recept nem Franciaországban született, a világ ma mégis ennek, a konyhájáról méltán híres országnak tulajdonítja a szóban forgó kenyérfajtát. A JÓkenyér baguette saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készült. Nem csak egy hétvégi reggeli tökéletes kiegészítője, de kiválóan alkalmas szendvicsek készítésére uzsonnának, vagy kirándulásra.
A JÓkenyér olivás masnija magában hordozza a mediterrán konyha karakterét, és csavart formája igazán különlegessé teszi. Az olajbogyó szerves része a déli nemzetek étkezési hagyományaink, így nem csoda, hogy a mediterrán országok étrendje az egészségesebbek között van számon tartva. Az olivabogyó bizonyítottan lassítja az öregedést, gátolja a zsírok lerakódását, védi az érrendszert a meszesedéstől, csökkenti a magas vérnyomást, továbbá javítja az ellenálló képességet is. Mindezen kedvező élettani hatások elsősorban a benne lévő egyszerű zsírsavaknak, a jótékony koleszterinnek és a magas antioxidáns-tartalomnak köszönhető. Ez a termékünk is - a Jókenyér többi kenyeréhez hasonlóan - adalék- és színezőanyag mentes.
A JÓKENYÉR kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad.
A JÓKENYÉR kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad.
A JÓKENYÉR kiflik hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad.
A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik – így óriás változata is - hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A JÓkenyér óriás kifliből igazán „emberes” szendvics készíthető!
Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
A puffancs a kalács és a zsemle házassága által született péksütemény, azaz kalács tészta zsemle formában. Nevezhetnénk hamburger zsemlének vagy hamburger bucinak is, hisz annak idején, a Moszkva téren 14 forintért árult hamburger is puffanccsal készült. A JÓkenyér által sütött változatban a hosszú tésztavezetésnek köszönhetően kellően össze tudnak érni az ízek, így – ha valaki esetleg valóban hamburgert szeretne készíteni vele – puffancsunk egész biztosan hozzáad majd a végeredmény megítéléséhez.
A sajtos zsemle egy rendkívül sikeres JÓkenyér termék. Ízletes, zsiradékkal dús tésztára bőséges sajtfeltét kerül, amit egy kis tökmaggal és szezámmaggal bolondítunk meg. Az íz önmagáért beszél. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Wellness zsemlénk alapanyagainak összeállításánál a JÓkenyér pékmesterei elsősorban az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így került zsemlénkbe napraforgómag, zabpehely, rozs és szójapehely, mely utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO- mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, – mely wellness zsemlénk meghatározó összetevője – pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre.