Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2022' 'május'

    Mi az a REL? Miért fontos a fenntartható táplálkozás? – Vendég: Dr. Czermann János | Közért+ podcast
    (0) Mi az a REL? Miért fontos a fenntartható táplálkozás? – Vendég: Dr. Czermann János | Közért+ podcast

    Kitűzött céljaink között eddig is kiemelten fontos szerepet játszott az egészséges és tudatos életmóddal kapcsolatos tartalmak közvetítése.
    Örömmel tudatjuk veletek, hogy most már nem csak blogbejegyzéseinket töltjük meg hasznos információkkal, hanem podcastjeinket hallgatva is izgalmas és érdekes témakörökkel ismerkedhettek meg.

    Podcastünket Bakró Bianka, dietetikus vezeti. Bianka hétről hétre más-más vendéggel beszélget egészséges életmódról, megfelelő táplálkozásról, mozgásról és ezekhez kapcsolódó témakörökről.

    Hallgasd meg legelső podcastünket, amelyben Bianka a Közért+ vezérigazgatójával dr. Czermann Jánossal beszélget a fenntarthatóság fontosságáról, alapvető szabályairól. Kitérnek részletesen arra is, hogy mit jelent a REL, azaz a rövid ellátási lánc fogalma, illetve hogy mitől függ a zöldségek és a gyümölcsök tápanyagtartalma.

    Tarts velünk! 🙂

    Superfood lista: Az 5+1 legfontosabb szuperélelmiszer listája
    (0) Superfood lista: Az 5+1 legfontosabb szuperélelmiszer listája
    A superfood kifejezés nem újkeletű fogalom, hiszen már az 1915-ös kiadású Oxford Dictionaryben is feltűnt, ahol úgy írtak róla, mint „egy tápanyagokban dús élelmiszer, amiről úgy tartják, hogy különösen kedvező hatást gyakorol az egészségre és a jó közérzetre”. A meghatározás azóta is tartja ezt a jelentését, hiszen olyan élelmiszerekre használható, amelyek önmagukban rendkívül egészségesek, és jótékony beltartalmi értékeinek köszönhetően kitűnnek saját élelmiszercsoportjukból. Minden superfood természetben megtalálható alapélelmiszer, amelyek pozitív hatást gyakorolnak az egészségünkre.
    Már csak pár nap és itt az anyák napja!
    Már csak pár nap és itt az anyák napja!
    Szinte alig lett vége a húsvétnak, máris elérkezett a következő tavaszi ünnepünk, az anyák napja.
    Napsütés, Vízpart És Jéghideg Dinnye
    (0) Napsütés, Vízpart És Jéghideg Dinnye

    Görögdinnye, az ősi vízforrás Tudtad, hogy a görögdinnye 92%-a víz? Mindemellett fontos vitaminforrás, hiszen A-, B1-, B6- és C-vitamintartalma magas. De nem csak egészséges, hanem nagyon finom is, az egyik legkedveltebb nyári gyümölcsünk!

    Szőlő nélkül nincs mulatság
    (0) Szőlő nélkül nincs mulatság

    SZŐLŐ NÉLKÜL NINCS MULATSÁG Ősidők óta elképzelhetetlen bármilyen fesztivál, vigadalom, étel- és italkóstoló szőlő nélkül. Az ősz szelét hozza el ez a nagy szemű, édes, ropogós gyümölcs, amely már a görög mitológiában is jelentős szerepet.

    Halloweeni recept ötletek
    (0) Halloweeni recept ötletek
    Halloweeni recept ötletek felnőtteknek és gyerekeknek
    Valentin-nap
    Valentin-nap
    Ha Valentin-napon szeretnéd egy kis odafigyeléssel jelezni kedvesednek, hogy gondolsz rá, de nem szeretnél nagy ajándékkal készülni, akkor pár apró finomsággal biztosan le tudod venni a lábáról.
    Spárgával és sajttal töltött csirkemell | Közért+ Konyhatündér
    (0) Spárgával és sajttal töltött csirkemell | Közért+ Konyhatündér
    Csodaszép, zsenge spárga, olvadozó termelői sajt, és pihe-puhára sült csirkemell találkozik ebben a végtelenül egyszerű receptben. Citromhéjjal és lével ízesítjük a tölteléket, ami hihetetlenül jól áll ennek a frappáns hármasnak, játékossá és könnyeddé teszi az ételt. A spárgaszezon egyik legnépszerűbb receptje lehet ez a néhány alapanyagból álló töltött csirke, amire először a serpenyőben pirítunk egy kis kérget, majd bedobjuk a sütőbe, és omlósan puhára sütjük.

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!