Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2023' 'augusztus'

    Minőségi magyar borok
    (0) Minőségi magyar borok
    A magyar borkultúra gyökerei egészen a római korig nyúlnak vissza. Magyarország büszkén áll a bortermelés európai élvonalában, sőt, meglepő módon még Ausztriát, Görögországot és Bulgáriát is maga mögé utasítja. Cikkünkben bemutatjuk a híres magyar borok fajtáit, jellegzetességeit és a minőségi termékkínálatunkat!
    Gazpacho leves recept - videóval
    (0) Gazpacho leves recept - videóval
    A spanyol konyha egyik legismertebb levese a frissítő gazpacho. Egy főzés nélküli, friss zöldségekből álló, vega levesről van szó, amit minimálisan fűszerezünk, olívaolajjal, és egy kis ecettel gazdagítjuk. Ennek köszönhetően egy igazi egészségbomba, glutén-, laktóz-, tojás-, és cukormentes.
    Befőzés cukor nélkül
    (0) Befőzés cukor nélkül
    Új gasztronómiai láz kapta el a világot, amelyet minden egészségtudatos konyhatündér imádni fog. Évtizedekig a cukor bűvkörében éltünk, de most itt az idő, hogy felfedezzük az édes befőzés új világát - cukor nélkül! Ismerd meg, hogy az egészség milyen varázslatot rejt a befőzőedényekben, csatlakozz hozzánk, és indítsd el cukor nélküli kalandot!
    Milyen gyümölcsöt NE tegyünk hűtőbe?
    (0) Milyen gyümölcsöt NE tegyünk hűtőbe?
    A meleg évszak ragyogó napsugarai minden évben elhozzák a a várva várt gyümölcsszezont. Ki tudna ellenállni ilyenkor egy friss és ízletes baracknak vagy epernek? Pont ez a titok: a frissesség és a megfelelő tárolás. Vajon melyik gyümölcs szereti a hűtést, és melyek azok, amelyek kihagynák a bulit?
    Spórolós iskolakezdés
    (0) Spórolós iskolakezdés
    Közeledik a nyár vége, jól tudjuk, hogy ez mit jelent: indul az iskola. Ilyenkor még nehezen engedjük el a nyarat, sokszor az üdülés hatása alatt állunk, minden szabad percet szívesen kihasználunk egy kis pihenésre. Szeretnénk megkönnyíteni ezt az időszakot azzal, hogy az őszre való készülődés és az iskolakezdés a legolcsóbb és legkényelmesebb módon történhessen!
    Sárgabarackos galette - recept
    (1) Sárgabarackos galette - recept
    A galette (ejtsd: galett) egy nagyon helyes, a friss gyümölcsöket kagylóként magába ölelő pite fajta, a francia konyha egyik kiválósága. Egy remek, nyári süti ötlet, ami szinte minden szezonális gyümölccsel pazarul működik.
    Tudom, mit eszel idén nyáron
    (0) Tudom, mit eszel idén nyáron
    Ragyogó napsugarak, forró homok és a végtelen kékség - a nyár izgalmas utazásra hív bennünket, de nemcsak a táj szépségei miatt! Az idei nyár igazi gasztronómiai kalandokkal kecsegtet, tele különleges és ínycsiklandó ételekkel, amelyek felejthetetlen élményeket ígérnek. Készülj fel, mert tudom, mit eszel idén nyáron - és garantált az élvezet!
    Mentás görögdinnye sorbet - recept
    (0) Mentás görögdinnye sorbet - recept
    A sorbet egy víz alapú gyümölcs jégkrém, ami most a mézédes, magyar görögdinnyére épül. Kiválóan hűsít a nagy forróságban, amit még a citrom, lime és menta íz tovább fokoz. Mindenmentes, egészséges és vegán recepttel van dolgunk, így teljes mértékben bűntudat nélkül nassolhatunk. Próbáld ki ezt, a fagyigép nélkül, egyszerűen elkészíthető, dinnye sorbet-t és hűsítsd magad ezzel a hőségben!
    Hazai Termékek Hónapja
    (0) Hazai Termékek Hónapja
    Elérkezett az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő "Hazai Termékek Hónapja", hogy felfedje a magyar kincsek világát. Cikkünkben bemutatjuk, miért érdemes támogatni és persze fogyasztani a friss, hazai termékeket!
    Sült koktélparadicsomos, sajtkrémes spagetti - recept
    (0) Sült koktélparadicsomos, sajtkrémes spagetti - recept
    A nyári, zamatos, napon érett paradicsomokat szinte vétek nem felhasználni egy jó kis, paradicsomos spagettihez. Élvezzük a természet adta friss zöldségek erejét, és készítsünk minél több szezonális, és könnyed ételt nyáron.

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!