Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2022' 'június'

    A testzsírszázalék kiszámítása, lényege
    (0) A testzsírszázalék kiszámítása, lényege
    Sokszor szembejön velünk az a paradoxon, hogy két ugyanolyan súlyú (és magasságú) ember testalkata merőben különbözik egymástól. Míg az egyik formás idomokkal rendelkezik, addig a másik szemmel láthatóan túlsúllyal küzd. Pontosan ezért nem elég, ha saját állapotunk felméréséhez csak a testsúlyunkat vesszük alapul. A kilogrammoknál sokkal lényegesebb adat a testünkben található zsírtömeg mennyisége.
    Grill csirkecomb gyömbéres joghurt pácban - recept
    (0) Grill csirkecomb gyömbéres joghurt pácban - recept
    Puha, omlós, kívülről ropogós csirkecombok, az utánozhatatlan füst íz aromájával, és a tábortűz varázsával megfűszerezve. Próbáld ki ezt a szaftos és izgalmas joghurt pácot, ha egy kis csavart vinnél a klasszikus grillpácok körébe. Szuperjól működik szárazabb húsokkal, mint pl. csirkemellel is. Grillezésre fel!
    Csiperkés, petrezselymes masnitészta - recept
    (0) Csiperkés, petrezselymes masnitészta - recept
    Ennek a tésztacsodának pont olyan lágy és finom az elnevezése, mint amilyen kellemesen aromás és selymes az ízvilága. Ráadásul annyira gyorsan elkészül a szósz, amennyi idő alatt megfő a tészta. Meghempergetjük a feszesre főtt masnikat a fehérboros, tejszínes, gombás szószban, aztán pár perc alatt szaftosra össze is csiszolódnak egymással.
    Edzéstípusok fogyáshoz, izomszerzéshez
    (0) Edzéstípusok fogyáshoz, izomszerzéshez
    Napjainkra már mindenki számára világossá vált, hogy a mozgás, a sport elengedhetetlen része egészségünk megőrzésének, és fittségünk felturbózásának. Itt a nyár, a meleg, a szép idő, ezért nincs is alkalmasabb időpont arra, hogy kint a friss levegőn végezzük el a számunkra szimpatikus edzésformát.
    Mi a gluténérzékenység, hogyan kezelhető? | Közért+ Podcast
    (0) Mi a gluténérzékenység, hogyan kezelhető? | Közért+ Podcast
    Mit is jelent valójában a gluténérzékenység? Milyen jelei vannak, kihez forduljunk vele, hogyan kezeljük és mit ehetünk valójában, ha ilyen egészségügyi problémával állunk szemben? Erről és még számos ehhez a témához kapcsolódó kérdésről beszélgetünk legújabb poscastünkben.
    Cseresznyés, kókuszos pite - recept
    (0) Cseresznyés, kókuszos pite - recept
    Végre nyár, végre beköszöntött a cseresznyeszezon, ami egyet jelent a huncutul finom, cseresznyés édességek érkezésével is.  Ezúttal omlós, pihe-puha pite készült belőle, kókuszos párosítással, tele szeretettel. Egy nagyon egyszerűen elsajátítható, kevert tésztás recept képezi az alapját, amit bátran variálhatunk más nyári gyümölccsel, mandulával, dióval, csokoládéval és akár mákkal is.
    A BLW hozzátáplálás alapjai, lényege
    (2) A BLW hozzátáplálás alapjai, lényege
    A BLW, azaz a baby led weaning hozzátáplálási módszer külföldön már régóta előnyben részesített formája a babakori első étkezések megkezdésének, mára hazánkban is egyre többen alkalmazzák előszeretettel. Lényege, hogy a hozzátáplálást falatonként, szilárd ételekkel kezdjük meg figyelve a baba igényeire és jelzéseire.
    Hogyan táplálkozik egy élsportoló? Tippek, ötletek hobbi sportolóknak! | Közért+ Podcast
    (0) Hogyan táplálkozik egy élsportoló? Tippek, ötletek hobbi sportolóknak! | Közért+ Podcast
    Legújabb podcast felvételünkben az olimpiai- és Európa-bajnoki bronzérmes magyar válogatott vízilabdázójával, Gurisatti Grétával beszélgetünk. Jól tudjuk, hogy egy élsportoló élete sok lemondással, megtartóztatással jár, és vannak időszakok, amikor az étkezés is igen szigorú szabályok közöttt mozog.
    Mini cukkini pizza recept - videóval
    (0) Mini cukkini pizza recept - videóval
    Ínycsiklandó, falatnyi, meleg vendégváró finomság a mini cukkini pizza, ahol gyakorlatilag cukkinire cseréljük le a pizza tésztát és ugyanazt a gondoskodást követjük el vele, ami egy pizzával történhet. Garantáltan elfogy pillanatok alatt a tányérról, és még jobban meghozza az étvágyunkat. Gluténmentes, könnyed, telitalálatos recept bármilyen alkalomra.
    Életmódváltás - Mit kell ennünk ahhoz, hogy jó formába kerüljünk? | Közért+ Podcast
    (0) Életmódváltás - Mit kell ennünk ahhoz, hogy jó formába kerüljünk? | Közért+ Podcast
    Diéta, életmód, böjt, fogyókúra – számtalan módon nevezhetjük azt az étrendet, amelyhez sokszor egészségünk fenntartása érdekében folyamodunk, legtöbb esetben pozitív hozadékként remélve testsúlyunk csökkenését is. Legújabb podcast beszélgetésünkben Fülöp Lili dietetikust látjuk vendégül, akivel arról beszélgetünk, hogy mi a helyes útja és módja a megfelelő életmódváltásnak.

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!