"A NEXI Piros gyümölcsös müzliszelet teljes kiőrlésű gabona tartalommal hozzáadott cukor nélkül készül csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
A NEXI müzliszeleteket az egészségtudatosabb fogyasztók számára fejlesztették ki teljes kiőrlésű gabona tartalommal, akár hozzáadott cukor nélküli verzióban is, melyet kakaós bevonóval tettek még ízletesebbé!"
"A NEXI Banános-csokoládés müzliszelet teljes kiőrlésű gabona tartalommal és propoliszos mézzel készül, a kakaós bevonóval pedig még finomabbá válik.
A NEXI müzliszeleteket az egészségtudatosabb fogyasztók számára fejlesztették ki teljes kiőrlésű gabona tartalommal, akár hozzáadott cukor nélküli verzióban is, melyet kakaós bevonóval tettek még ízletesebbé!"
A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez. Az egészséges életmód mellett fogyassza egy változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!
Kóstold meg a csökkentett cukortartalmú Cerbona Epres-joghurtos müzliszeletet, melyet a többfajta gabonapehely, eper- és málnadarabok teszik igazán ellenállhatatlanná. Cukor helyett maltitszirupot tartalmazó termékünk a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó termék.
Kóstold meg a csökkentett cukortartalmú Cerbona Étcsokis-málnás müzliszeletet, melyet a többfajta gabonapehely, étcsokoládé darabok, kakaó és málna tesz igazán ellenállhatatlanná. Cukor helyett maltitszirupot tartalmazó termékünk a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó termék.
A Cerbona Gyümölcsös müzliszeletet többfajta gabonapehely, méz és gyümölcsdarabok teszik igazán ellenállhatatlanná. Szilva, meggy, sárgabarack, alma – minden ízt megtalálsz benne. Különös gondossággal olyan alapanyagokból állítottuk össze, hogy a szervezetet értékes élelmi rostokkal lássa el.
"Cerbona piros gyümölcsös müzliszelet cukor hozzáadása nélkül, édesítőszerrel 20 g Kóstold meg a Cerbona Piros gyümölcsös müzliszeletet, amely cukor hozzáadása nélkül készült, így könnyebben beilleszthető az egészséges étrendbe. Eper, málna, meggy, feketecseresznye, alma, piros és fekete ribizli – nem kell választani, mindet megtalálod benne. Cukor helyett maltitszirupot tartalmazó termékünk a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó termék."
Teljes értékű zabpehellyel Csokoládés zabszeletünk kizárólag gőzölt, puha és illatos zabpehelyből készül, melyet csokoládédarabokkal és kakaós bevonattal teszünk ellenállhatatlanná.
"Cerbona Big gluténmentes, laktózmentes csokoládés-meggyes müzliszelet 35 g A Cerbona Gluténmentes csokoládés-meggyes müzliszeletet kukoricából és hajdinából készítjük, melyek természetesen gluténmentesek. Csokoládét és meggydarabokat adunk hozzá, és szeletté formázzuk. Termékünk elkészítési után csak laktózmentes alapanyagokat használunk."
Bodzavirág-kakukkfű méz ízű töltetlen cukormentes kemény cukorka édesítőszerekkel. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet! A kedvező hatás eléréséhez 12 mg C-vitamin elfogyasztása szükséges! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
"A Dr. Torok borsmenta cukorka fodormenta és borsmenta kivonattal töltött kemény cukorka. A Dr. Torok cukorka fogyasztása javallott minden időben, de különösképp megfázásos időszakban. A kitűnő menta összetételének köszönhetően leheletfrissítő hatású. Összetevők: cukor, glükózszirup, borsmentaolaj 0,054%, fodormentaolaj 0,009%, mentol 0,08%, színezék: klorofillok."
"A Dr. Torok eukaliptusz cukorka borsmenta és eukaliptusz kivonattal töltött kemény cukorka. A Dr. Torok cukorka fogyasztása javallott minden időben, de különösképp megfázásos időszakban. A kitűnő eukaliptuszolaj, valamint mentol összetételének köszönhetően leheletfrissítő hatású.
Natúr ízű szőlőcukor tabletta. Mivel a szőlőcukor átalakulás nélkül azonnal felszívódik, ezért minden embernek, de különösen fejlődésben lévő gyermekeknek, szívbetegeknek, sportolóknak hasznos.
A legendárium szerint története az Osztrák Magyar Monarchia felbomlásáig nyúlik vissza. Kalandos eredetű receptje máig hét lakat alatt őrzött titok. S ezt a titkot már csak úgy ismerjük, mint torkunk igazi Kéményseprőjét.
A legendárium szerint története az Osztrák Magyar Monarchia felbomlásáig nyúlik vissza. Kalandos eredetű receptje máig hét lakat alatt őrzött titok. S ezt a titkot már csak úgy ismerjük, mint torkunk igazi Kéményseprőjét.
A legendárium szerint története az Osztrák Magyar Monarchia felbomlásáig nyúlik vissza. Kalandos eredetű receptje máig hét lakat alatt őrzött titok. S ezt a titkot már csak úgy ismerjük, mint torkunk igazi Kéményseprőjét.
A legendárium szerint története az Osztrák Magyar Monarchia felbomlásáig nyúlik vissza. Kalandos eredetű receptje máig hét lakat alatt őrzött titok. S ezt a titkot már csak úgy ismerjük, mint torkunk igazi Kéményseprőjét.
Borsmenta-pemetefű menta ízű töltetlen cukormentes keménycukorka édesítőszerekkel. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet! A kedvező hatás eléréséhez 12 mg C-vitamin elfogyasztása szükséges! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Íze karamelles, étcsokoládés, határozottan jelen levő gyümölcsösséggel, nektáros aromákkal. Felfedezhetünk még benne pörkölt magvas, mandulás-marcipános ízeket. A blend ízvilága harmonikus és jól megkomponált. Testessége jó.
A crema gyönyörű tigrismintásra csapolható, kellően vastag, a cukrot szépen lassan, süppedősen nyeli el, és kevergetés után is megmarad.
Pörkölt kávé: Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű. Íz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemző. Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccos. Krém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmarad. Szín: mélysötét-barna. Illat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjed Íz: a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők.
Pörkölt kávé:Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színűÍz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal,állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörkölt kávé:Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színűÍz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal,állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörköltőröltkávé:Szín, külső: az őrölt kávé megközelítően egyenletes szemcseméret eloszlású, egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű, kisebb kávéhéj darabok (2-5mm)Íz, illat: az őrölt pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörköltőröltkávé:Szín, külső: az őrölt kávé megközelítően egyenletes szemcseméret eloszlású, egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű, kisebb kávéhéj darabok (2-5mm)Íz, illat: az őrölt pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Csokoládé ízű koffeinmentes azonnal oldódó cukrozott pótkávé kivonat. Gyerekkávé. Érték & Minőség Nagydíj.
Felhasználási javaslat: Tejeskávé készítésekor egy púpozott kávéskanálnyi kivonatot adunk egy csésze forró tejhez és elkeverjük. Feketekávé készítésekor két púpozott kávéskanálnyi kivonatot adunk egy csésze forró vízhez és elkeverjük.
Nagyszerű napindító lehet a kiegyensúlyozott reggeli részeként egy pohár* megújult receptúrájú NESQUIK kakaó ital. A kakaó italporhoz adott vitaminok (B1-,C-, D-vitamin) és ásványi anyagok (vas és cink) kiegészítik a tej természetes összetevőit.
Opti Start elemei: a vas elősegíti a gyermekek kognitív (szellemi) képességének fejlődését (többek között a gondolkodást, memóriát, koncentrációt), D-vitamin tartalma pedig segíti a gyermekek csontjainak megfelelő növekedését és fejlődését. A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az aktív életmód nélkülözhetetlen a jó egészségi állapot megtartásához, melyhez termékeink is hozzájárulnak.
Kakaóital készítéshez: - Keverjünk össze egy kiskanálnyi (4 g) kakaóport és kétszer annyi cukrot egy csészében - Adjunk hozzá kevés hideg tejet vagy vizet és keverjük simára - Keverés közben hígítsuk fel forró tejjel
Süteményekhez: - Az aktuális receptúra szerint adagoljuk
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az egyik legkedveltebb reggeli fogás az angolszász területeken és az sem meglepő, hogy az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Egyszerűen nem lehet megunni!
A zabpelyhet gondosan válogatott, egész zabszemekből állítják elő. Nevével ellentétben valójában nem pelyhesítik, hanem gőzöléssel, majd lapítással állítják elő, így a zabpehelyben minden értékes tápanyag benne marad és a többi gabonapehellyel ellentétben nem emeli meg gyorsan a vércukorszintet.
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az egyik legkedveltebb reggeli fogás az angolszász területeken és az sem meglepő, hogy az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Egyszerűen nem lehet megunni!
A zabpelyhet gondosan válogatott, egész zabszemekből állítják elő. Nevével ellentétben valójában nem pelyhesítik, hanem gőzöléssel, majd lapítással állítják elő, így a zabpehelyben minden értékes tápanyag benne marad és a többi gabonapehellyel ellentétben nem emeli meg gyorsan a vércukorszintet.
A zab és a belőle készült termékek ugyan nem tartalmaznak glutént, de gyakran együtt termesztik és dolgozzák fel búzával, rozzsal, árpával, így könnyen szennyeződhet gluténnal. Amennyiben gluténérzékenység áll fenn, érdemes gluténmentes címkével ellátott zabpelyhet vásárolni.
Érdekesség: Az Amerikai Egyesült Állomokban október 29.-ét Nemzeti Zabkása Napnak (National Oatmeal Day) nevezték ki, hogy ezzel is felhívják az emberek figyelmét a kedvenc reggeli ételük kedvező egészségügyi hatásaira.
Abso MOVE BAR a szeletkülönlegesség! Vegán glutén-és laktózmentes fehérjeszelet hozzáadott édesítőszerek nélkül! Ha eddig az édesítőszerek tartottak vissza a fehérjeszeletektől, akkor EZ a Neked való finomság! Nem tartalmaz édesítőszert, viszont C-vitamin és antioxidáns van benne. (A tartósításra természetes rozmaring kivonatot használunk, amely egy kitűnő antioxidáns forrás. Az ízét nem, csak a hosszútávú pozitív hatását fogod érezni.)
Az ABSO MOVE BAR-t úgy fejlesztettük ki, hogy azonnali energiaforrásként szolgáljon számodra. Kiválóan alkalmas arra, hogy sportolás előtt/alatt/után feltöltsd az energiaraktáraidat, hiszen gyors felszívódásának köszönhetően a szervezet nagyon rövid idő alatt hasznosítani tudja a benne levő szénhidrátot - amiből az energiát nyered. Sportolás, mozgás után pedig a benne levő fehérjének (11,5g/szelet) köszönhetően az izmaid épülése, regenerálódása is biztosított.
Étcsokoládéval mártott, mentolízű fondant lapocskák. Az elegáns desszert titka az extra vékony étcskoládé és a klasszikus mentol ízű lágy krémtöltelékben rejlik. Letisztult eleganciája és egyedi ízvilága azoknak készül, akiknek fontos, hogy különleges ajándékkal lepjék meg szeretteiket.
Íze karamelles, étcsokoládés, határozottan jelen levő gyümölcsösséggel, nektáros aromákkal. Felfedezhetünk még benne pörkölt magvas, mandulás-marcipános ízeket. A blend ízvilága harmonikus és jól megkomponált. Testessége jó.
A crema gyönyörű tigrismintásra csapolható, kellően vastag, a cukrot szépen lassan, süppedősen nyeli el, és kevergetés után is megmarad.
A jó dolgok párossával járnak. Az arabika és robuszta szemek harmonikus házassága, ahol a selymesség, édesség és gyümölcsösség találkozik a testes és fűszeres ízekkel, hogy együtt egy csészényi erős feketét alkossanak.
Pörköltőröltkávé:Szín, külső: az őrölt kávé megközelítően egyenletes szemcseméret eloszlású, egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű, kisebb kávéhéj darabok (2-5mm)Íz, illat: az őrölt pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörköltőröltkávé:Szín, külső: az őrölt kávé megközelítően egyenletes szemcseméret eloszlású, egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű, kisebb kávéhéj darabok (2-5mm)Íz, illat: az őrölt pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Jól ismert ízvilág azok számára, akiknek fontos a megszokott íz és illat, valamint a kedvenc kávéjuk kínálta, élettel teli élmény. Közepes pörkölés, magas minőségű, válogatott kávészemek, mély karakter, gazdag és telt ízvilág. Douwe Egberts Omnia Classic. Az aroma, amit mindannyian ismerünk.
Testes kávé sötét pörkölésű kávészemekből az erős íz kedvelőinek.
Erős ízű Robusta kávészemek felhasználásával készült.
A Robusta babok erőteljesebb, határozottabb ízűek, így az ennek megfelelően alkalmazott egyedi receptúra és különleges pörkölési eljárás garantálja az erőteljes, telt ízt.
Tartósítószer-mentes Arabica és Robusta kávékivonattal 40mg/100ml koffeintartalom Környezettudatos csomagolás
A valódi Arabica és Robusta kávékivonattal készült jegeskávénkat csokoládé aromával tettük még izgalmasabbá.
Magas koffeintartalommal és 70%-ban UHT tejből készült italunk tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaz. Legújabb termékünket 250 ml űrtartalmú, végtelenszer újrahasznosítható alumínium dobozba csomagoltuk. Kiszerelésének köszönhetően útközben, otthon vagy munkában is egyaránt fogyasztható. Fogyasztása hűtve ajánlott.
A dinamikus Jacobs Espresso Ristretto 12 kávékapszula az erőteljesebb ízeket szeretők kedvence. A látványos fekete külső mögött a telt ízvilágot képviselő Robusta és a lágyabb karakterű Arabica hibátlan elegye rejtőzik.
Nespresso®* kávégép kompatibilis termék. *Harmadik fél védjegyei nem kapcsolódnak a Jacobs Douwe Egberts-hez. A kompatibilis készülékek részletes listájához látogasson el a weboldalra: www.jacobskave.hu
A Kinder Country szeletben a Kinder Chocolate páratlan íze a gabonafélék izgalmas sokféleségével találkozva alkot igazán egyedülálló finomságot. A lágy, tejes krémbe puffasztott és pirított árpát, rizst, búzát, tönkölyt és hajdinát rejtettek, így minden falattal megismételhetetlen élményt kínál.
A finom csokoládé, ami segíti a gyermekek fejlődését. A Kinder Csokoládé egyesíti magában a tápláló tej tápanyagait és a lágy csokoládé élvezetét. A Kinder Csokoládé olyan természetes összetevőkből áll, amelyek a szervezet számára nélkülözhetetlenek (fehérjék, kalcium és ásványi anyagok) és belsejébe csak szigorú előírásoknak, ellenőrzéseknek megfelelő tej kerül.
Lavazza L’Espresso Italiano Classico – a virágjegyek kiegyensúlyozott keveréke 100% -ban gondosan kiválasztott Arabica babból készül. A könnyű pörkölés gazdag és aromás eredményt ad.
Ezen intenzív és bársonyos kávé megalkotásához a Lavazza minden szakértelmét felhasználja: a legjobb eredetű kávészemeket válogatja össze és gondosan ötvözi azokat a legjobb robusta szemekkel Ázsiából és Afrikából. Az eredmény egy gazdag aromájú kávé, amely kellemes mogyorós utóízt biztosít.
Hatféle arabica kávébab egyedülálló kombinációja Közép- és Dél-Amerika területéről, szakértelemmel készítve és tökéletesen keverve. A tökéletes szimfónia a mindenkor tökéletes ízélményért, 1956 óta.
Csokoládé ízű koffeinmentes azonnal oldódó cukrozott pótkávé kivonat. Gyerekkávé. Érték & Minőség Nagydíj.
Felhasználási javaslat: Tejeskávé készítésekor egy púpozott kávéskanálnyi kivonatot adunk egy csésze forró tejhez és elkeverjük. Feketekávé készítésekor két púpozott kávéskanálnyi kivonatot adunk egy csésze forró vízhez és elkeverjük.
Pörkölt kávé:Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színűÍz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal,állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Egy hideg téli estén kóstoljon bele az új Mantaro Forró csokoládénkba. Finom, lágy és krémes ízvilágával felmelegíti a napot. 250ml hideg tejbe elkeverjük, majd mikrohullámú sütőben 1,5 percig melegítsük fel. Ezt követően fogyasztható.
Pörkölt kávé: Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű. Íz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemző. Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccos. Krém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmarad. Szín: mélysötét-barna. Illat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjed Íz: a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők.
Pörkölt kávé:Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színűÍz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal,állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők