A mandulafa termése, azaz a mandula, az olajos magvak közül a legrégebb óta ismert csonthéjas. Leginkább cukrászati alapanyagként használják fel, például marcipánok készítéséhez, de nassolhatjuk önmagában is, vagy húsok töltelékeként. Tárolására figyelni kell, ugyanis magas olajtartalma miatt könnyen megavasodhat.
"A NEXI Piros gyümölcsös müzliszelet teljes kiőrlésű gabona tartalommal hozzáadott cukor nélkül készül csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
A NEXI müzliszeleteket az egészségtudatosabb fogyasztók számára fejlesztették ki teljes kiőrlésű gabona tartalommal, akár hozzáadott cukor nélküli verzióban is, melyet kakaós bevonóval tettek még ízletesebbé!"
"A NEXI Banános-csokoládés müzliszelet teljes kiőrlésű gabona tartalommal és propoliszos mézzel készül, a kakaós bevonóval pedig még finomabbá válik.
A NEXI müzliszeleteket az egészségtudatosabb fogyasztók számára fejlesztették ki teljes kiőrlésű gabona tartalommal, akár hozzáadott cukor nélküli verzióban is, melyet kakaós bevonóval tettek még ízletesebbé!"
A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez. Az egészséges életmód mellett fogyassza egy változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!
Kóstold meg a 30%-kal csökkentett cukortartalmú Cerbona Fitt müzliszeletet, amelyet édesítőszer hozzáadása nélkül tettünk még értékesebb tápanyagtartalmú finomsággá! A gondosan válogatott növényi rostoknak köszönhetően termékünk mostantól még könnyebben beilleszthető az egészséges étrendbe. Az új receptúra elkészítésekor fontos szempontnak tartottuk, hogy termékünk ízélménye az eredeti, magasabb cukortartalmú receptúrához képest ne változzon.
A Cerbona Gluténmentes étcsokoládés-marcipános zabszeletet gluténmentes lapított zabpehelyből készítjük valódi marcipán és étcsokoládé hozzáadásával, majd szeletté formázzuk és egyik oldalát kakaós bevonóval borítjuk. Termékünk elkészítése során csak laktózmentes alapanyagokat használunk.
A Cerbona Gyümölcsös müzliszeletet többfajta gabonapehely, méz és gyümölcsdarabok teszik igazán ellenállhatatlanná. Szilva, meggy, sárgabarack, alma – minden ízt megtalálsz benne. Különös gondossággal olyan alapanyagokból állítottuk össze, hogy a szervezetet értékes élelmi rostokkal lássa el.
"Cerbona piros gyümölcsös müzliszelet cukor hozzáadása nélkül, édesítőszerrel 20 g Kóstold meg a Cerbona Piros gyümölcsös müzliszeletet, amely cukor hozzáadása nélkül készült, így könnyebben beilleszthető az egészséges étrendbe. Eper, málna, meggy, feketecseresznye, alma, piros és fekete ribizli – nem kell választani, mindet megtalálod benne. Cukor helyett maltitszirupot tartalmazó termékünk a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó termék."
Teljes értékű zabpehellyel Csokoládés zabszeletünk kizárólag gőzölt, puha és illatos zabpehelyből készül, melyet csokoládédarabokkal és kakaós bevonattal teszünk ellenállhatatlanná.
"Cerbona Big gluténmentes, laktózmentes csokoládés-meggyes müzliszelet 35 g A Cerbona Gluténmentes csokoládés-meggyes müzliszeletet kukoricából és hajdinából készítjük, melyek természetesen gluténmentesek. Csokoládét és meggydarabokat adunk hozzá, és szeletté formázzuk. Termékünk elkészítési után csak laktózmentes alapanyagokat használunk."
Bodzavirág-kakukkfű méz ízű töltetlen cukormentes kemény cukorka édesítőszerekkel. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet! A kedvező hatás eléréséhez 12 mg C-vitamin elfogyasztása szükséges! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
"A Dr. Torok borsmenta cukorka fodormenta és borsmenta kivonattal töltött kemény cukorka. A Dr. Torok cukorka fogyasztása javallott minden időben, de különösképp megfázásos időszakban. A kitűnő menta összetételének köszönhetően leheletfrissítő hatású. Összetevők: cukor, glükózszirup, borsmentaolaj 0,054%, fodormentaolaj 0,009%, mentol 0,08%, színezék: klorofillok."
"A Dr. Torok eukaliptusz cukorka borsmenta és eukaliptusz kivonattal töltött kemény cukorka. A Dr. Torok cukorka fogyasztása javallott minden időben, de különösképp megfázásos időszakban. A kitűnő eukaliptuszolaj, valamint mentol összetételének köszönhetően leheletfrissítő hatású.
Natúr ízű szőlőcukor tabletta. Mivel a szőlőcukor átalakulás nélkül azonnal felszívódik, ezért minden embernek, de különösen fejlődésben lévő gyermekeknek, szívbetegeknek, sportolóknak hasznos.
A legendárium szerint története az Osztrák Magyar Monarchia felbomlásáig nyúlik vissza. Kalandos eredetű receptje máig hét lakat alatt őrzött titok. S ezt a titkot már csak úgy ismerjük, mint torkunk igazi Kéményseprőjét.
A legendárium szerint története az Osztrák Magyar Monarchia felbomlásáig nyúlik vissza. Kalandos eredetű receptje máig hét lakat alatt őrzött titok. S ezt a titkot már csak úgy ismerjük, mint torkunk igazi Kéményseprőjét.
A legendárium szerint története az Osztrák Magyar Monarchia felbomlásáig nyúlik vissza. Kalandos eredetű receptje máig hét lakat alatt őrzött titok. S ezt a titkot már csak úgy ismerjük, mint torkunk igazi Kéményseprőjét.
A legendárium szerint története az Osztrák Magyar Monarchia felbomlásáig nyúlik vissza. Kalandos eredetű receptje máig hét lakat alatt őrzött titok. S ezt a titkot már csak úgy ismerjük, mint torkunk igazi Kéményseprőjét.
Borsmenta-pemetefű menta ízű töltetlen cukormentes keménycukorka édesítőszerekkel. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet! A kedvező hatás eléréséhez 12 mg C-vitamin elfogyasztása szükséges! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Íze karamelles, étcsokoládés, határozottan jelen levő gyümölcsösséggel, nektáros aromákkal. Felfedezhetünk még benne pörkölt magvas, mandulás-marcipános ízeket. A blend ízvilága harmonikus és jól megkomponált. Testessége jó.
A crema gyönyörű tigrismintásra csapolható, kellően vastag, a cukrot szépen lassan, süppedősen nyeli el, és kevergetés után is megmarad.
Pörkölt kávé:Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színűÍz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal,állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörkölt kávé: Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű. Íz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemző. Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccos. Krém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmarad. Szín: mélysötét-barna. Illat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjed Íz: a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők.
Pörkölt kávé:Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színűÍz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal,állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörkölt kávé:Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színűÍz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal,állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörköltőröltkávé:Szín, külső: az őrölt kávé megközelítően egyenletes szemcseméret eloszlású, egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű, kisebb kávéhéj darabok (2-5mm)Íz, illat: az őrölt pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörköltőröltkávé:Szín, külső: az őrölt kávé megközelítően egyenletes szemcseméret eloszlású, egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű, kisebb kávéhéj darabok (2-5mm)Íz, illat: az őrölt pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörköltőröltkávé:Szín, külső: az őrölt kávé megközelítően egyenletes szemcseméret eloszlású, egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű, kisebb kávéhéj darabok (2-5mm)Íz, illat: az őrölt pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Nagyszerű napindító lehet a kiegyensúlyozott reggeli részeként egy pohár* megújult receptúrájú NESQUIK kakaó ital. A kakaó italporhoz adott vitaminok (B1-,C-, D-vitamin) és ásványi anyagok (vas és cink) kiegészítik a tej természetes összetevőit.
Opti Start elemei: a vas elősegíti a gyermekek kognitív (szellemi) képességének fejlődését (többek között a gondolkodást, memóriát, koncentrációt), D-vitamin tartalma pedig segíti a gyermekek csontjainak megfelelő növekedését és fejlődését. A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az aktív életmód nélkülözhetetlen a jó egészségi állapot megtartásához, melyhez termékeink is hozzájárulnak.
Kakaóital készítéshez: - Keverjünk össze egy kiskanálnyi (4 g) kakaóport és kétszer annyi cukrot egy csészében - Adjunk hozzá kevés hideg tejet vagy vizet és keverjük simára - Keverés közben hígítsuk fel forró tejjel
Süteményekhez: - Az aktuális receptúra szerint adagoljuk
"Kóstold meg a megújult gabonapelyheket csokoládés és fahéjas ízben. Teljes értékű gabonával és kalciummal, ami hozzájárul a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. Fogyassza tejjel, tejtermékkel vagy gyümölcslével."
"Kóstold meg a megújult gabonapelyheket csokoládés és fahéjas ízben. Teljes értékű gabonával és kalciummal, ami hozzájárul a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. Fogyassza tejjel, tejtermékkel vagy gyümölcslével."
Ha szereted a gyümölcsös ízeket, és a reggeleidet egy gyümölcsös, nem túl édes granolával szeretnéd indítani, ez a granola lesz a legjobb választás reggelire! Citromos, enyhén fűszeres és szuperropogós granola alap kókuszchips-szel, mandulapálcikával, puffasztott amaránttal, és sok-sok ropogós, őrülten finom liofilizált eperrel és málnával. Magas zabpehelytartalmú (gluténmentes zabpehely), B és E vitaminban, valamint rostban gazdag termék. Nem tartalmaz tartósítószert, sem felesleges adalékanyagot. Almalé sűrítménnyel és almacukorral édesítve. Cukorbetegek és diétázók is fogyaszthatják.
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az egyik legkedveltebb reggeli fogás az angolszász területeken és az sem meglepő, hogy az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Egyszerűen nem lehet megunni!
A zabpelyhet gondosan válogatott, egész zabszemekből állítják elő. Nevével ellentétben valójában nem pelyhesítik, hanem gőzöléssel, majd lapítással állítják elő, így a zabpehelyben minden értékes tápanyag benne marad és a többi gabonapehellyel ellentétben nem emeli meg gyorsan a vércukorszintet.
A zab és a belőle készült termékek ugyan nem tartalmaznak glutént, de gyakran együtt termesztik és dolgozzák fel búzával, rozzsal, árpával, így könnyen szennyeződhet gluténnal. Amennyiben gluténérzékenység áll fenn, érdemes gluténmentes címkével ellátott zabpelyhet vásárolni.
Érdekesség: Az Amerikai Egyesült Állomokban október 29.-ét Nemzeti Zabkása Napnak (National Oatmeal Day) nevezték ki, hogy ezzel is felhívják az emberek figyelmét a kedvenc reggeli ételük kedvező egészségügyi hatásaira.
KÓKUSZRAJONGÓ vagy? Akkor jó helyen jársz! Elkészítettük ugyanis a kókuszrajongók kedvencét! A finom KÓKUSZKRÉMMEL töltött ABSO COCOBAR-t! Naná, hogy VEGÁN! Ráadásul MENTES mindenféle hozzáadott CUKORTÓL, mesterséges TARTÓSÍTÓSZERTŐL és AROMÁTÓL is.
ROPPANÓS masszív CSOKOLÁDÉ borítást kapott, igazi csokoládé mámor, természetesen vegán és LAKTÓZMENTES!
A tölteléke édes és krémes, lágy és igazán kókuszos. Csak hunyd be a szemed, és képzeld magad egy trópusi szigetre. Simogató tengeri fuvallat, kókuszpálmák mindenütt, finom homokban lépkedsz mezítláb, miközben megízleled az Abso legújabb DESSZERT SZELETÉT a COCOBAR-t. Kell ennél több? Aligha! Próbáld ki te is még ma!
Íze karamelles, étcsokoládés, határozottan jelen levő gyümölcsösséggel, nektáros aromákkal. Felfedezhetünk még benne pörkölt magvas, mandulás-marcipános ízeket. A blend ízvilága harmonikus és jól megkomponált. Testessége jó.
A crema gyönyörű tigrismintásra csapolható, kellően vastag, a cukrot szépen lassan, süppedősen nyeli el, és kevergetés után is megmarad.
A jó dolgok párossával járnak. Az arabika és robuszta szemek harmonikus házassága, ahol a selymesség, édesség és gyümölcsösség találkozik a testes és fűszeres ízekkel, hogy együtt egy csészényi erős feketét alkossanak.
Pörköltőröltkávé:Szín, külső: az őrölt kávé megközelítően egyenletes szemcseméret eloszlású, egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű, kisebb kávéhéj darabok (2-5mm)Íz, illat: az őrölt pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörköltőröltkávé:Szín, külső: az őrölt kávé megközelítően egyenletes szemcseméret eloszlású, egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű, kisebb kávéhéj darabok (2-5mm)Íz, illat: az őrölt pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörköltőröltkávé:Szín, külső: az őrölt kávé megközelítően egyenletes szemcseméret eloszlású, egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű, kisebb kávéhéj darabok (2-5mm)Íz, illat: az őrölt pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Testes kávé sötét pörkölésű kávészemekből az erős íz kedvelőinek.
Erős ízű Robusta kávészemek felhasználásával készült.
A Robusta babok erőteljesebb, határozottabb ízűek, így az ennek megfelelően alkalmazott egyedi receptúra és különleges pörkölési eljárás garantálja az erőteljes, telt ízt.
Allergiával kapcsolatos információk: Mandula Tartalmazhat Tojás Tartalmazhat Mogyoró Tartalmaz Tej Tartalmaz Diófélék Tartalmazhat Földimogyoró Tartalmaz Szója Tartalmaz Búza Tartalmaz
Lavazza L’Espresso Italiano Classico – a virágjegyek kiegyensúlyozott keveréke 100% -ban gondosan kiválasztott Arabica babból készül. A könnyű pörkölés gazdag és aromás eredményt ad.
Ezen intenzív és bársonyos kávé megalkotásához a Lavazza minden szakértelmét felhasználja: a legjobb eredetű kávészemeket válogatja össze és gondosan ötvözi azokat a legjobb robusta szemekkel Ázsiából és Afrikából. Az eredmény egy gazdag aromájú kávé, amely kellemes mogyorós utóízt biztosít.
Hatféle arabica kávébab egyedülálló kombinációja Közép- és Dél-Amerika területéről, szakértelemmel készítve és tökéletesen keverve. A tökéletes szimfónia a mindenkor tökéletes ízélményért, 1956 óta.
Csokoládé ízű koffeinmentes azonnal oldódó cukrozott pótkávé kivonat. Gyerekkávé. Érték & Minőség Nagydíj.
Felhasználási javaslat: Tejeskávé készítésekor egy púpozott kávéskanálnyi kivonatot adunk egy csésze forró tejhez és elkeverjük. Feketekávé készítésekor két púpozott kávéskanálnyi kivonatot adunk egy csésze forró vízhez és elkeverjük.
Pörkölt kávé:Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színűÍz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal,állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörkölt kávé:Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színűÍz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal,állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Pörkölt kávé: Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színű. Íz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemző. Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccos. Krém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal, állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmarad. Szín: mélysötét-barna. Illat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjed Íz: a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők.
Pörkölt kávé:Szín, külső: egyenletes -a pörkölés mértékétől függően –a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő színűÍz, illat: a pörkölt kávé íze és illata a felhasznált kávéfajtákra jellemzőKávéital:Állag: szűrt, de nem áttetsző, olajosan sűrű, de nem zaccosKrém: színe mogyoróbarna, világosabb vagy sötétebb árnyalatokkal,állaga egybefüggő, 2-4-mm vastag, hosszan kitartó, a csészén gyűrűt képez, mely végig megmaradSzín: mélysötét-barnaIllat: a virágos, gyümölcsös aromáktól a csokoládés és pörkölési illatokig terjedÍz:a keverékre és pörkölési szintre jellemző, egyensúlyban állnak a savas és keserű ízösszetevők, csípős és fanyar ízösszetevők nem érzékelhetők
Allergiával kapcsolatos információk: Mandula Tartalmaz Tojás Tartalmaz Mogyoró Tartalmaz Tej Tartalmaz Földimogyoró Tartalmazhat Pisztácia Tartalmaz Szója Tartalmaz Búza Tartalmaz
A Milka Törtmogyorós csokoládé finom, lágyan kényeztető csokoládéélmény. 100% alpesi tejből készült tejcsokoládé mazsolával és finomra tört mogyoródarabkákkal.