A Maggi Erőleveskocka szép színt és finom, telt ízt ad az ételeknek. Még ízletesebbé tehetjük vele a leveseket, főzelékeket, de
akár a köreteket és a húsételeket is.
Konyhánk tradícionális gasztronómiai képviselője, a grízgombócleves aranyló levestükre könnyed, omlós grízgombócokat
rejt. A vágott petrezselyem kiemeli a természetes ízvilágot. A grízgaluska búzából készül, mely a gabonafélék csoportjába
tartozik, amelyek táplálkozásunk alapját képezik.
A magyaros jellegű halételeknek egyik fontos kelléke lehet a Maggi Halászlékocka. Halászlé és halpaprikás ételek
elkészítéséhez ajánljuk, halszelettel és tésztabetéttel kiegészítve ízletes levesként tálalható! A kockát alkotó zöldségek,
fűszerek és egyéb alapanyagok szárítva kerülnek a kockába, így hozzáadott tartósítószerre nincs szükség.
A Maggi Húsgombócleves csigatésztával a hétköznapi családi étkezések lelkévé válhat. Csigatésztáját mintha a nagymama
gyúrta volna: csinosak és puhák. Mindezt az édes sárgarépa darabok teszik még harmónikusabbá.
A változatos táplálkozás érdekében érdemes különböző húsféléket, így májat is fogyasztani. Házias íze a gyermekkort idézi
vissza. Magyarország legkedveltebb tasakos levese, mely bővelkedik omlós, finom májgombócokban és falusi
csigatésztában.
A Maggi Marhahúsleveskocka szép színt és finom, telt ízt kölcsönöz a levesnek, a hagyományos marhahúsleves varázsát
sűríti magába. Elsősorban levesek, húsok, főzelékek és köretek készítéséhez ajánljuk.
Halászlékocka.
Sokan, sokféleképpen készítik a halászlevet. Jó tudni azonban, hogy a halcsontokból, halfejből, egyéb nyesedékekből készített tartalmas alaplé sok mindenhez felhasználható, legyen az egy ízletes halpaprikás, vagy a Dorozsmai molnárponty tejfölös gombás mártása.
Felhasználási javaslat:
Két kockát tegyünk 400 ml forrásban lévő vízbe és oldódásig keverjük.
Halászlékocka.
Sokan, sokféleképpen készítik a halászlevet. Jó tudni azonban, hogy a halcsontokból, halfejből, egyéb nyesedékekből készített tartalmas alaplé sok mindenhez felhasználható, legyen az egy ízletes halpaprikás, vagy a Dorozsmai molnárponty tejfölös gombás mártása.
Felhasználási javaslat:
Két kockát tegyünk 400 ml forrásban lévő vízbe és oldódásig keverjük.
A tyúkhúsleveskocka kiválóan használható húslevesek ízesítésére, gazdagítására. Emellett forró vízben feloldva, gyors és ízletes alaplé készíthető belőle. A termék tartósítószert nem tartalmaz.
A Maggi Erőleveskocka szép színt és finom, telt ízt ad az ételeknek. Még ízletesebbé tehetjük vele a leveseket, főzelékeket, de
akár a köreteket és a húsételeket is.
Konyhánk tradícionális gasztronómiai képviselője, a grízgombócleves aranyló levestükre könnyed, omlós grízgombócokat
rejt. A vágott petrezselyem kiemeli a természetes ízvilágot. A grízgaluska búzából készül, mely a gabonafélék csoportjába
tartozik, amelyek táplálkozásunk alapját képezik.
A magyaros jellegű halételeknek egyik fontos kelléke lehet a Maggi Halászlékocka. Halászlé és halpaprikás ételek
elkészítéséhez ajánljuk, halszelettel és tésztabetéttel kiegészítve ízletes levesként tálalható! A kockát alkotó zöldségek,
fűszerek és egyéb alapanyagok szárítva kerülnek a kockába, így hozzáadott tartósítószerre nincs szükség.
A Maggi Húsgombócleves csigatésztával a hétköznapi családi étkezések lelkévé válhat. Csigatésztáját mintha a nagymama
gyúrta volna: csinosak és puhák. Mindezt az édes sárgarépa darabok teszik még harmónikusabbá.
A változatos táplálkozás érdekében érdemes különböző húsféléket, így májat is fogyasztani. Házias íze a gyermekkort idézi
vissza. Magyarország legkedveltebb tasakos levese, mely bővelkedik omlós, finom májgombócokban és falusi
csigatésztában.
A Maggi Marhahúsleveskocka szép színt és finom, telt ízt kölcsönöz a levesnek, a hagyományos marhahúsleves varázsát
sűríti magába. Elsősorban levesek, húsok, főzelékek és köretek készítéséhez ajánljuk.
Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!
Szolgáltatásaink minőségének folyamatos magas szintű biztosításához a weboldalon sütiket használunk, a böngészéssel hozzájárulsz a sütik használatához.