Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2024' 'április'

    Karfiol curry - recept
    (0) Karfiol curry - recept
    Az ázsiai konyha egyik nagy remeke ez a színes, és gazdag ízkavalkádban fürdőző, teljesen vegán karfiol curry, amiből még a húsimádók sem fogják hiányolni a húsfélét. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető, különleges fogás, ami garantáltan feldobja a heti menüsort.
    Római gnocchi - recept
    (0) Római gnocchi - recept
    Szinte semmi hasonlóság nincs a klasszikus, burgonyából készült gnocchi és a római, búzadarás gnocchi között, de egy biztos, bámulatosan egyszerű, mégis fantasztikusan finom és különleges olasz ínyencség, amit kár lenne nem kipróbálni. A legtöbb olasz recepthez hasonlóan nem szükségeltetik hozzá nagy bevásárlás, csupán néhány, jó minőségű alapanyag.
    Kolbászos édesburgonya krémleves - recept
    (0) Kolbászos édesburgonya krémleves - recept
    Az édesburgonya kiváló alapanyag a konyhában: számtalan finomságot készíthetünk belőle, ráadásul a legtöbbször rövidebb idő alatt, mint névrokonából, a burgonyából, hiszen gyorsabban megfő. A batáta alapú krémleves ínycsiklandóan krémes, édes, és a belecsempészett füstölt kolbásztól egyben sós és pikáns is.
    Medvehagymás bulgur saláta - recept
    (0) Medvehagymás bulgur saláta - recept
    Használjuk ki a medvehagyma szezon minden pillanatát, hiszen olyan gyorsan elröppen, pedig egy csodálatos alapanyag a konyhában. Ez alkalommal egy könnyed, friss, tavaszi hangulatú salátát ajánlunk friss medvehagyma felhasználásával.

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!