Váncza József okleveles gyógyszerész volt, édesapjával együtt először a sütőport fejlesztették ki 1925-ben, melyet a kezdetekben lakásukban gyártottak. Hamarosan puding- és parféporokat, vanillin és citromos cukrot, tápszereket is készítettek.
Váncza József okleveles gyógyszerész volt, édesapjával együtt először a sütőport fejlesztették ki 1925-ben, melyet a kezdetekben lakásukban gyártottak. Hamarosan puding- és parféporokat, vanillin és citromos cukrot, tápszereket is készítettek.
Természetes ízesítőanyag süteményekhez, desszertekhez és italokhoz. A Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor bourbon vanília kivonatot és kivonatolt vaníliabab őrleményt tartalmaz. A bourbon vanília jellegzetes íze és illata különlegessé teszi a tejszínhabot, a desszerteket és a süteményeket.
A Dr. Oetker Sütőpor több, mint 100 éve a sikeres sütés garanciája. Dr. August Oetker 1891-ben ezzel a találmányával megalkotta az első márkás termékek egyikét. A sütőpor összetevői gondoskodnak róla, hogy a tészta laza és könnyű legyen.
Egy tasak 500 g liszthez elegendő. Hogy sose hiányozzon a konyhádból, ha éppen szükséged van rá, a Dr. Oetker Sütőport 4 és 5 darabos csomagolásban is megvásárolhatod.
C-vitamin-tartalma igen magas. Ez azért is jó hír, mert a C-vitamin egy természetes antioxidáns, ami hozzájárul az immunrendszer egészségéhez, és még a bőr öregedését is késlelteti.
A bio lekvárunk különleges ízvilágát a homoktövis, alma és a méz adja, melyek egytől egyig bio minősítéssel rendelkező alapanyagok. Készítésénél különös figyelmet fordítunk arra, hogy megmaradjanak a gyümölcsök beltartalmi értékei, zamatos ízvilága és így koncentrálódjanak termékeinkben.
Szárított, cukrozott kókuszpehely amit magában ropogtatnivalóként vagy sütemények díszítéseként fogyasztanak. A kókuszpálma Ázsiából származó fa, melynek termése a kókuszdió. A dió ovális, nagyon kemény, barna héjú, a benne található tömör, fehér húsos rész a kókuszdió belsejében található folyadék megszilárdulásával keletkezik. A gyümölcs rendkívül tápláló, magas a kalóriatartalma, emellett tartalmaz foszfort, vasat, cinket, kalciumot és magnéziumot is.
Élelmiszeripari minőségű kémiai lazítószer, mely a tésztában sütés alatt szén-dioxidot fejleszt és ezáltal lazítja a tésztát. Kémiai neve: Nátrium-hidrogén-karbonát. Képlete: NaHCO3. Gyógyászati célra nem alkalmas! A termék felhasználható süteménykészítésnél lazítószerként. A sütemény receptjének előírása szerint használja, túladagolása mellékízt okoz a süteményben.
A termék legyen az alapanyagra jellemző illatú és ízű darálmány. A termék ne legyen idegen anyaggal szennyezett; élő kártevővel, vagy maradványaival szennyezett; mérgező gyom magvakkal szennyezett. Hőkezelt darált mák
Felhasználási javaslat: A Marika tortabevonó kiválóan alkalmas torták, sütemények bevonására, díszítésére, öntetek készítésére. Felhasználás előtt 10 dkg (1 tábla) Marika tortabevonót óvatosan, meleg víz fölött megpuhítunk. 2 dkg vajat felolvasztunk, és kissé sülni hagyjuk, hogy víz ne maradjon benne. A megpuhult tortabevonót a kisütött vajjal simára keverjük, majd vigyázva a tortára öntjük úgy, hogy egyenletesen befedje. Csak az oldalán simítjuk el késsel. A vajat jó minőségű étolajjal helyettesíthetjük. A bevonat dermedéséig hűvös helyre teszük. Megkönnyíti a szeletelést, ha a kés meleg. Jó étvágyat kívánunk!
A kókuszdió egy szuper egészséges energiabomba, a szervezetben gyorsan felszívódva energiává (és nem zsírrá!) alakul át. Fogyasztása sportolóknak vagy erős testi munkát végzők számára kifejezetten ajánlott. Foszfor és D vitamin tartalma még jobban segíti az amúgy is magas kalcium és magnézium beépülését a csontozatba és izomzatba, így kismamák, csontritkulásban szenved?k, vagy növekedési, fejlődési szakaszban lévő gyermekek számára igen fontos táplálék lehet. Magas rosttartalma jót tesz az emésztésnek és a bélrendszer működésének, enyhíti a bélgörcsöket és a bélrendszeri betegségeket. Támogatja a méregtelenítést és a mérgek kiürítését a szervezetből.
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
Váncza József okleveles gyógyszerész volt, édesapjával együtt először a sütőport fejlesztették ki 1925-ben, melyet a kezdetekben lakásukban gyártottak. Hamarosan puding- és parféporokat, vanillin és citromos cukrot, tápszereket is készítettek.
Természetes ízesítőanyag süteményekhez, desszertekhez és italokhoz. A Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor bourbon vanília kivonatot és kivonatolt vaníliabab őrleményt tartalmaz. A bourbon vanília jellegzetes íze és illata különlegessé teszi a tejszínhabot, a desszerteket és a süteményeket.
Váncza József okleveles gyógyszerész volt, édesapjával együtt először a sütőport fejlesztették ki 1925-ben, melyet a kezdetekben lakásukban gyártottak. Hamarosan puding- és parféporokat, vanillin és citromos cukrot, tápszereket is készítettek.
A Dr. Oetker Sütőpor több, mint 100 éve a sikeres sütés garanciája. Dr. August Oetker 1891-ben ezzel a találmányával megalkotta az első márkás termékek egyikét. A sütőpor összetevői gondoskodnak róla, hogy a tészta laza és könnyű legyen.
Egy tasak 500 g liszthez elegendő. Hogy sose hiányozzon a konyhádból, ha éppen szükséged van rá, a Dr. Oetker Sütőport 4 és 5 darabos csomagolásban is megvásárolhatod.
A bio lekvárunk különleges ízvilágát a homoktövis, alma és a méz adja, melyek egytől egyig bio minősítéssel rendelkező alapanyagok. Készítésénél különös figyelmet fordítunk arra, hogy megmaradjanak a gyümölcsök beltartalmi értékei, zamatos ízvilága és így koncentrálódjanak termékeinkben.
A sárgabaracklekvár egy igazi nyári klasszikus. Mi ezt a házias ízt fűszereztük meg a bio homoktövis savanykás ízével, s így megalkottuk ezt a zamatos ízvilágot. Kenheted akár kenyérre, de nagyon jól illik joghurtba is. Elkészítésnél különös figyelmet fordítunk arra, hogy megmaradjanak a gyümölcsök beltartalmi értékei és így koncentrálódjanak mindenegyes lekvárunkban.
C-vitamin-tartalma igen magas. Ez azért is jó hír, mert a C-vitamin egy természetes antioxidáns, ami hozzájárul az immunrendszer egészségéhez, és még a bőr öregedését is késlelteti.
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500 ml folyadékhoz.
A Dr. Oetker Szalalkáli kiváló minőségű összetevőinek köszönhetően lazítja a tésztát. Hatása hasonló a sütőporéhoz. Különösen a mézes tésztákhoz alkalmazd, így az finom és omlós lesz. A tasak tartalma 500 g liszthez elegendő.
Az instant élesztő a modern konyha egyik legnépszerűbb vívmánya. Sokáig eláll, kis helyet foglal a polcon, kiválóan használható kelt tésztákhoz és helyettesíthető vele a friss élesztő.
Élelmiszeripari minőségű kémiai lazítószer, mely a tésztában sütés alatt szén-dioxidot fejleszt és ezáltal lazítja a tésztát. Kémiai neve: Nátrium-hidrogén-karbonát. Képlete: NaHCO3. Gyógyászati célra nem alkalmas! A termék felhasználható süteménykészítésnél lazítószerként. A sütemény receptjének előírása szerint használja, túladagolása mellékízt okoz a süteményben.
Felhasználási javaslat: A Marika tortabevonó kiválóan alkalmas torták, sütemények bevonására, díszítésére, öntetek készítésére. Felhasználás előtt 10 dkg (1 tábla) Marika tortabevonót óvatosan, meleg víz fölött megpuhítunk. 2 dkg vajat felolvasztunk, és kissé sülni hagyjuk, hogy víz ne maradjon benne. A megpuhult tortabevonót a kisütött vajjal simára keverjük, majd vigyázva a tortára öntjük úgy, hogy egyenletesen befedje. Csak az oldalán simítjuk el késsel. A vajat jó minőségű étolajjal helyettesíthetjük. A bevonat dermedéséig hűvös helyre teszük. Megkönnyíti a szeletelést, ha a kés meleg. Jó étvágyat kívánunk!
A termék legyen az alapanyagra jellemző illatú és ízű darálmány. A termék ne legyen idegen anyaggal szennyezett; élő kártevővel, vagy maradványaival szennyezett; mérgező gyom magvakkal szennyezett. Hőkezelt darált mák
A Top Taste-nél nemcsak a tökéletes íz fontos, de a kiváló minőség is, ezért a termékekhez felhasznált hagyma alapanyagot is a cégcsoport termeszti saját földjein. Így nemcsak a nyersanyagok állandó kiváló minőségét, hanem azok nyomonkövethetőségét is bizton garantálják.
100g sült hagyma elkészítéséhez 240g friss vöröshagyma kerül felhasználásra!
Szárított, cukrozott kókuszpehely amit magában ropogtatnivalóként vagy sütemények díszítéseként fogyasztanak. A kókuszpálma Ázsiából származó fa, melynek termése a kókuszdió. A dió ovális, nagyon kemény, barna héjú, a benne található tömör, fehér húsos rész a kókuszdió belsejében található folyadék megszilárdulásával keletkezik. A gyümölcs rendkívül tápláló, magas a kalóriatartalma, emellett tartalmaz foszfort, vasat, cinket, kalciumot és magnéziumot is.
A kókuszdió egy szuper egészséges energiabomba, a szervezetben gyorsan felszívódva energiává (és nem zsírrá!) alakul át. Fogyasztása sportolóknak vagy erős testi munkát végzők számára kifejezetten ajánlott. Foszfor és D vitamin tartalma még jobban segíti az amúgy is magas kalcium és magnézium beépülését a csontozatba és izomzatba, így kismamák, csontritkulásban szenved?k, vagy növekedési, fejlődési szakaszban lévő gyermekek számára igen fontos táplálék lehet. Magas rosttartalma jót tesz az emésztésnek és a bélrendszer működésének, enyhíti a bélgörcsöket és a bélrendszeri betegségeket. Támogatja a méregtelenítést és a mérgek kiürítését a szervezetből.