Zöldségkonzerv kategória összes terméke
Filterek
Rendezés
Alapértelmezett
Név: A-tól Z-ig
Név: Z-től A-ig
Ár: Növekvő
Ár: Csökkenő
Létrehozva
Vörösbab kukoricával, enyhe mexikói mártásban. Hőkezeléssel tartósítva.
Zöldborsó-bébirépa keverék. Hőkezeléssel tartósítva.
Kukoricás zöldségkeverék, vákuumzárású. Hőkezeléssel tartósítva.
Fehérbab. Hőkezeléssel tartósítva.
Morzsolt csemegekukorica. Vákuumzárású. Hőkezeléssel tartósítva.
Morzsolt csemegekukorica. Vákuumzárású. Hőkezeléssel tartósítva.
Morzsolt csemegekukorica vákuumzárású. Hőkezeléssel tartósítva.
Egész csiperkegomba fejek.
Száraz gyöngybab megfelelő előkészítés után dobozba töltve, sós-cukros, étkezési keményítővel sűrített paradicsomos mártással levezve, hermetikusan zárva, hőkezeléssel tartósítva.
Morzsolt csemegekukorica dobozba töltve, sós-cukros felöntőlével levezve, magas vakuumérték mellett,
tépőzáras tetővel hermetikusan zárva, hőkezeléssel tartósítva.
Morzsolt szuperédes csemegekukorica dobozba töltve, sós felöntőlével levezve, magas vakuumérték mellett, tépőzáras vagy hagyományos tetővel hermetikusan zárva, hőkezeléssel tartósítva.
Száraz vörösbabmegfelelő előkészítés után dobozba töltve, sós-cukros, étkezési keményítővel sűrített paradicsomos mártással levezve, hermetikusan zárva, hőkezeléssel tartósítva.
Spanyol olajbogyó zöld, mag nélkül. Pasztőrözött.
Gondosan válogatott és friss csiperkegomba
Kapribogyó. Pasztőrözött.
Olajbogyó, zöld, magozott. Sterilezett.
Szeletelt csiperkegomba, natúr. Hőkezelt termék.
Töltőtömeg - 150 g
A terméket száraz, hűvös helyen 0° C és + 25° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett kell tárolni. Felbontás után hűtőszekrényben +4° С + 6 ° С tárolandó, és ajánlott 3 napon belül elfogyasztani. Közvetlen fogyasztásra.
Vágott vajbab, sárgahüvelyű
Hőkezeléssel tartósított zöldborsó, osztályozatlan, finom