A savanyúságokat jellemzően fermentálással, vagyis erjesztéssel készítjük, általában sós lében vagy ecettel savanyítjuk a zöldségeket. Ezáltal olyan probiotikus baktériumok termelődhetnek, amelyek jó hatással vannak a bélflóránkra. A probiotikumok pedig többek között elősegíthetik a tisztább, szebb bőrt, a jobban működő immunrendszert, a gyomor és az emésztőrendszer optimálisabb működését és csökkenthetik a depressziót.
A savanyúságokat jellemzően fermentálással, vagyis erjesztéssel készítjük, általában sós lében vagy ecettel savanyítjuk a zöldségeket. Ezáltal olyan probiotikus baktériumok termelődhetnek, amelyek jó hatással vannak a bélflóránkra. A probiotikumok pedig többek között elősegíthetik a tisztább, szebb bőrt, a jobban működő immunrendszert, a gyomor és az emésztőrendszer optimálisabb működését és csökkenthetik a depressziót.
A savanyúságokat jellemzően fermentálással, vagyis erjesztéssel készítjük, általában sós lében vagy ecettel savanyítjuk a zöldségeket. Ezáltal olyan probiotikus baktériumok termelődhetnek, amelyek jó hatással vannak a bélflóránkra. A probiotikumok pedig többek között elősegíthetik a tisztább, szebb bőrt, a jobban működő immunrendszert, a gyomor és az emésztőrendszer optimálisabb működését és csökkenthetik a depressziót.