Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    Vissza az összeshez

    Sült koktélparadicsomos, sajtkrémes spagetti - recept

    Sült koktélparadicsomos, sajtkrémes spagetti - recept

    A nyári, zamatos, napon érett paradicsomokat szinte vétek nem felhasználni egy jó kis, paradicsomos spagettihez. Élvezzük a természet adta friss zöldségek erejét, és készítsünk minél több szezonális, és könnyed ételt nyáron. Ezzel a recepttel nagyon egyszerű dolgunk van: bedobjuk a sütőbe a zöldségeket, majd az egészet leturmixoljuk krémsajttal és bazsalikommal. A csodásan illatozó és krémes szósszal pedig már csak nyakon öntjük a kifőtt spagettit, és azonnal tálaljuk.

     

    Hozzávalók:

     

    Elkészítés:

    A paradicsomot néhány héjas fokhagymával együtt, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, sózzuk, és tépkedünk mellé pár levélke bazsalikomot. Megcsurgatjuk néhány evőkanálnyi olívaolajjal és 180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.

    A megsült paradicsomot, és a meghámozott fokhagymát olívaolajostól, kisülő szaftostól leturmixoljuk a friss bazsalikommal, krémsajttal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és a kifőtt spagettivel jól összekeverjük. Ha esetleg picit kihűlt volna, dobjuk vissza a tűzhelyre, és pár perc alatt melegítsük fel.

     

    Hozzászólások
    Megjegyzés Bezárás

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!