Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    RSS

    Blog hozzászólások '2022' 'június'

    Szabadtéri edzés tippek: hova menj, mit csinálj?
    (0) Szabadtéri edzés tippek: hova menj, mit csinálj?
    Beköszöntött a várva várt jó idő, süt a nap, csicseregnek a madarak és frissítő szellő fújdogálja a fák leveleit. Keresve sem találsz ennél jobb, szebb és megfelelőbb alkalmat, hogy belekezdj a szabadtéri edzésbe! Gondoljuk át, hogy milyen arányban töltjük el az időnket bent és milyen arányban kint, mennyit vagyunk a szabad levegőn?! Sajnos legtöbben azt kell mondjuk, hogy túl keveset, pedig a friss levegő energiával tölt fel minket, a kinti edzésnek pedig számtalan jó hatása van szervezetünkre.
    Nyárköszöntő saláta tál - recept
    (0) Nyárköszöntő saláta tál - recept
    Minden egyes ráfordított pillanatot meghálál ez a szépséges színekben pompázó, életerős, és teljes értékű saláta tál. Az összeállítása, tálalása és elfogyasztása önmagában is élmény, de így együtt egy igazi energiabombával ajándékoz meg minket.
    Miért érdemes dietetikushoz fordulni? Hol találunk megbízható szakembert? | Közért+ Podcast
    (0) Miért érdemes dietetikushoz fordulni? Hol találunk megbízható szakembert? | Közért+ Podcast
    Legújabb podcast beszélgetésünkben Bakró Bianka Szűcs Zsuzsannát, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnökét látta vendégül - és hát miről másról is lehetne szó, ha két dietetikus beszélget, ha nem a dietetikáról.
    Epres sajttorta muffin recept - videóval
    (0) Epres sajttorta muffin recept - videóval
    Harapnivalóan aranyosak, és emiatt magától értetődően ellenállhatatlanok ezek a sajttorta muffinok. Az elkészítési alapelv hasonlít a klasszikus sajttortára, de a mini verziótól még kedvesebbek a szemünknek, a lelkünknek, no meg a hasunknak is. Fahéjas, roppanós keksz alapra ültetünk egy kis mini sajttorta krémet, amit aztán méltó módon megkoronázunk csinos tejszínhab csúccsal, és friss eperrel.
    Legjobb táplálékkiegészítők
    (0) Legjobb táplálékkiegészítők
    A kívánt cél eléréséhez a kemény edzés mellett oda kell figyelnünk a megfelelő táplálkozásra és a helyes táplálékkiegészítők megválasztására is. Főként a megterhelő mozgásformák elvégeztével szervezetünknek szüksége van a regenerálódásra és a tápanyagpótlásra. A makro- és mikrotápanyagok segítik az izomzatunk felépülését és növekedését, feltöltenek energiával és csökkentik az izomlázat. Blogunkban részletesen foglalkozunk azzal, hogy milyen regenerálódást és fejlődést segítő készítmények léteznek, és hogy mit mikor miért érdemes szedni. Mielőtt döntenél, hogy milyen étrendkiegészítő mellett teszed le a voksodat, mérlegeld azt, hogy mi a célod: fogyás, szálkásítás vagy tömegnövelés. Emellett érdemes tisztában lenni azzal is, hogy alkatodnak és szervezetednek mi a legmegfelelőbb „terápia”, ezért célravezető szakemberrel egyeztetni a táplálékkiegészítők megvásárlása előtt.

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!