A Cabernet Franc jelenleg a villányi borvidék zászlóshajója, ez az a fajta, amelyből Villány világszínvonalat képes elérni, így az igazán nagy prémium borokat ebből a fajtából készítik a borászok. Magas beltartalmú, jól beérett szőlőből készül és nem lesz soha olyan robosztus, harsány, mint ahogyan a cabernet sauvignon tud időnként az lenni. Ez egy elegáns, behízelgő fajta, melynek nagy szüksége van az érési időre. Az egyes bormanufaktúrák között azonban nagy különbségek vannak termésátlagban, tőketerhelésben, fekvésben. A Günzer Családi Birtok törekvése az, hogy olyan Cabernet Franc-t készítsen mely megőrzi a gyümölcsösséget, nem túlhordózva, megtartva a „jól ihatóságot” úgy, hogy tartályt és francia hordót is használnak az érlelés során. A Cabernet Franc classic minősítésű vörösbora, de egy tökéletes ár/érték arányú választás, hiszen a belbecs markánsan túlmutat a classic pecséten.
A fajta a Villányi-borvidéken tudja a teljes érési potenciált (a szüret sok esetben október utolsó napjai), cél a zöld jegyek elkerülése. A Dobogó, Csillagvölgy és Jammertal-dűlő termése. A szőlőtőkék 20 év felettiek, biztonságosan, már-már évjárattól függetlenül hozzák a magas minőséget. 1 tőke = 1 palack bor: A talaj adottságai miatt a meredek, szikár dűlőkön gyorsan lefolyik a csapadékvíz, így a magasabb szinteken lévő szőlőtőkéken kevés a lé a bogyóban, pici marad, koncentrált ízanyaggal, így a szőlőszemek apró, sörétszerű bogyókként érnek be. Az apróbb és a nagyobb/teltebb szőlőszemek között alapvető különbség van, hiszen más a mag, lé, kocsány és a héj aránya. A fajta nagyon sok napsütést igényel, annak hiányában nem tud beérni, így Villány fekvése révén nagyon előnyös a Cabernet Sauvignon fajta termesztéséhez. Nem cél az újhordós hosszú érlelés, inkább a 2-3 éves korában még izgalmas gyümölcsök megőrzése egy elegáns hordóhasználattal. Az érlelés végeredményeként egy fűszeres, nagyon elegáns, fajtajelleges bort várhatunk tőle.
Merlot hangsúlyos vörös házasítás, amelyet 30%-nyi Cabernet sauvignon egészít ki. Egészen sötét szín, csillogó bíbor széllel és fekete maggal. Fejlődő illat fekete cseresznyével, fekete ribizlivel, paprikával és szegfűszeggel. Jól iható, gazdag, dzsúzos korty, élénk savakkal, finom tanninokkal, cseresznyés, szilvás, fűszeres ízekkel és közepesen hosszú lecsengéssel. Fűszeres grill sertéshúsok és vadhúsok mellé ajánljuk.
Magabiztos, sokarcú kékfrankos tartja vállain a bort. Kedves kadarka és szép zweigelt hoznak zamatos gyümölcsöket garmadával, melyeket mosolygós syrah ölel körbe gazdag fűszereivel. Mögöttük testes cabernet franc figyeli bölcs eleganciával az ízek buja játékát.
Kedves Vásárlónk!
Kicsit úgy érzem magam, mint a maratonfutó, aki célba ér és a győztesek gesztusával magasba emeli két kezét. Családunk régóta kacérkodik már az Egri borvidékkel. 1992. évben itt akartunk először pincészetet vásárolni, de aztán egy évvel később Badacsonyban sikerült. 2000-ben az első telepítéseink egyike 23 hektáron itt történt, most 55 hektárral rendelkezünk. 2009-ben területet vásároltunk leendő pincészetünknek, amit 2015-ben kezdtünk el építeni, 2017. évtől pedig már fahordós pincészetünk is működik, és most kezemben az első prémium bikavérünk a saját szőlőnkből, a saját pincénkből. Úgy érzem érdemes volt várni, érdemes volt kivárni ezt a bort. Bikavérünket a legjobb vörösbort adó fajtákból, Kékfrankosból, Merlotból,Cabernet Sauvignonból és Francból, és Blauburgerből házasítottuk. A nagy fahordós érlelés mellett a bor friss és gyümölcsös maradt. A fekete szeder íze, illata izgalmasan párosul a szilvalekváréval. Fogyasztását szobahőmérsékleten vörös húsokhoz vagy az étkezés csúcspontjához ajánlom.
Kedves egészségére!
Az első csepp a villányi vörösek világából kedves és őszinte jóbarát. Tiszta, gyümölcsös illatok és bársonyos ízek ellenállhatatlan csábítása, mely örömet csempész életünkbe.
Ez a bor Villány egyik igazi képviselője, mert tartalmazza a régió fő fajtáit. Kétévig érett fahordóban. DHC Villány Védett Eredetű Classicus Vörösbor.
DHC Villány Védett Eredetű Classicus Vörösbor (Portugieser) A hagyományos villányi fajta, amelynek nagy rajongó tábora van. A mindennapok borának mondják, de nagyon különleges bort ad. A Tiffán’s Portugieser alapanyagát több dűlőben, a Jammertal-ban, Sterntal-ban, a Várerdőben és Ördögárokban szüretelik. Lágy, virágos fűszeres bor az eredmény.
Kóstoltál már narancslevet?
Pár csepp mézzel?
Egy kis répával?
Tudtad, hogy a gyümölcsleveket más természetes összetevőkkel még izgalmasabbá lehet varázsolni?
Hiszen minél több természet, annál nagyobb élmény!
Ezek a 0,2 literes termékek hamar a gyermekek kedvencei lesznek. Finom ízei mellett nagyon praktikus is tud lenni, hiszen bármilyen táskában elférnek a szívószálas rostos és szűrt italok.
Almás pite ízű szénsavas üdítőital, 5°% almalével, természetes vanília aromával, répacukorral, vegán. A friss nyári almából készült almás pite enyhén citrusos-vaníliás illatát idézi. Pont olyan, mint nagymamánk porcukros, édes, illatos, rácsos tetejű almás pitéje.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó cékla alkotja ezt a sokak által kedvelt és keresett finom italt. L(+) tejsavas erjesztéssel készül. Az L (+) tejsav segít az italban található tápanyagok jobb feldolgozásában. A terméket pasztőrözik, mely alacsony hőmérsékleten való hőkezelést jelent. Mindez lehetővé teszi, hogy az élettanilag értékes komponensek (pl.: természetes vitaminok) megmaradjanak a termékben. A levek egymással is kombinálhatóak, pl.: céklalé a répalével.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból készül. A sárgarépa a leghasznosabb zöldségfélék egyike, mely gazdag természetes béta-karotinban (A-vitamin provitaminja). A gyártási eljárás során laktofermentációt alkalmaznak, mely tejsavas erjesztést jelent. Ezután pasztőrözik a terméket. A levek egymással is kombinálhatók, pl.: répalé és céklalé, vagy répalé és almalé.
Gyümölcs -és zöldségtartalom: 100%
Hozzáadott cukrot és semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz!
Tartalma értékeit megőrző eljárással, 80 fokon pasztőrözve. Felbontás után hűtve tárolandó és legfeljebb 3 napon belül elfogyasztandó. Fogyasztás előtt felrázandó.
A Fütyülős Mézes Barack kajszibarack párlat és tiszta méz felhasználásával készül. Páratlan, zamatos ízét a méz lágyságának és a barack különleges ízének és illatának köszönheti.
A Fütyülős Csokis Mogyoró Likőr egy igazi különlegesség, amely a selymes csokoládé és a pirított mogyoró tökéletes harmóniájával teremt ellenálhatatlan illat és ízélményt!
Tradicionális, 1935 óta bejegyzett magyar márka, ikonikus palackformában. Innovatív ízvilág, mely több, mint tíz ízben elérhető. A portfólió olyan széles választási lehetőséget kínál, hogy minden fogyasztó megtalálhatja a maga kedvencét. A klasszikus, hazánkban is termő gyümölcsös ízektől (barack, meggy, szilva) kezdve, az izgalmas kombinációkon át (pl. csokis mogyoró), az igazán távoli tájakat idéző kókuszos ananászig, már sokfajta ízvilág képviselteti magát a Fütyülős sorában.
A Mézes Ágyas Feketecseresznye egy bíborvörös színű, karakteres zamatú ital, melynek inspiráló illatát és intenzív ízét a feketecseresznye és a méz együttese adja, most ajándék pohárral csomagolva.
A Gösser NaturZitrone termékek 100% természetességgel kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, mesterséges
adalékanyagok, ízesítők és színezékek nélkül.
Az alkoholmentes citrusos felfrissüléshez keresd a Gösser NaturZitrone termékcsalád Citrom és Mangócitrom ízei mellett az
Áfonya-citrom ízesítésű radlerünket is!
A fátyolosságot, valamint az esetleges lerakódást az italban található gyümölcslé okozza
Tökéletes üdítő, amely mentes a mesterséges adalékanyagoktól, ízesítőktől, és színezékektől. A finom íz mellett alacsony
kalóriatartalmat biztosít a természetes édesítőszer, a steviának köszönhetően. Alkoholmentes szénsavas ital amit bárhol,
bármikor fogyaszthatsz. Vidd magaddal és élvezd a gyümölcsök frissítő ízét!
A fátyolosságot, valamint az esetleges lerakódást azt italban található gyümölcslé okozza!
A Jägermeister 56 féle természetes összetevőből, a mai napig titkos recept alapján készül.
A tiszta és természetes alapanyagokat tartalmazó gyógynövény likőr tölgyfahordóban nyeri el végső, harmonikus ízvilágát.
A Jägermeister 56 féle természetes összetevőből, a mai napig titkos recept alapján készül.
A tiszta és természetes alapanyagokat tartalmazó gyógynövény likőr tölgyfahordóban nyeri el végső, harmonikus ízvilágát.
Alma-sárgarépa-banán gyümölcs és zöldséglé, hozzáadott C-vitaminnal. Részben sűrítményből készült. Rostos,
pasztőrözött. A és C-vitaminban gazdag. Élelmi rostforrás.
A klasszikus salzburgi ital konsírozott belga étcsokoládéból, kakaókivonatból, friss tejszínből és értékes kakaópárlatból készül. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz. Alkoholtartalom: 17%
Szavatossági idő: Felbontástól számított 6 hónap hűtőszekrényben tárolva
A Nobilis Fahéjas Szilva Likőr esetében kizárólag az alkoholtartalom visszafogott, a gyümölcsösség nem. Kellemesen keveredik benne a fahéj bódító illata, mely összesimul a szilva lágy gyümölcsösségével.
A Nobilis likőrcsalád vezéralakja. Szikrázóan bordó színvilágát, páratlanul intenzív, gyümölcsös meggy illatát a friss gyümölcságynak köszönheti. Édes gyümölcspára, mely azonnal kóstolásra csábít! Ízvilága sem okoz csalódást, sőt: kirobbanóan gyümölcsös ízkavalkád, melyet a meggy leírhatatlan fűszeressége, páratlan üdeség és a művészien eltalált édes-fanyar egyensúly jellemez.
Alkoholmentes világos sör és citrom ízű szénsavas üdítőital keverék. Még tiszta, ízesítésre jellemző íz, illat, kerek, harmónikus ízharmónia, kellemesen, üdítően csípős, sörből adódóan kellemes, de nem karakteres keserűség.
Tradicionális recept, 33 gondosan kiválasztott gyógynövény és kivonataik, kellemesen üde és édes zamat. Gyógynövény tartalmából eredő jellegét harmónikusan egészíti ki az ánizs aromával kerekített lágy, enyhén kesernyés íz. Ez a St 33 jellegzetes és összetett ízharmóniájának és töretlen sikerének titka. Kóstolja meg Ön is Magyarország méltán kedvelt likőrmárkájának kifinimult különlegességét!
Az 1901 óta ismert St. Hubertus recept továbbfejlesztett változata erdei bogyók és füvek kivonatolásával, mint bodza bogyó, szeder, boróka és zsálya. Ízvilágát a kivonatok tölgyfahordós érlelése teszi teljessé. Az eredeti St. Hubertus édes ízének kiegyensúlyozásaként 2015-ben került bevezetésre az erdei bogyós Hubertus kissé savanykásabb, fanyarabb ízvilággal.
A St. Hubertus klasszikus magyar gyógynövény likőr specialitás. Tradicionális recept, gondosan minősített gyógynövények és kivonatok, tölgyfahordós érlelés és narancs üde zamata. Ez a St. Hubertus összetéveszthetetlen és jellegzetes ízharmóniájának és több mint 100 éve tartó töretlen sikerének titka. Kóstolja meg Ön is Magyarország méltán kedvelt likör különlegességét!
A St. Hubertus klasszikus magyar gyógynövény likőr specialitás. Tradicionális recept, gondosan minősített gyógynövények és kivonatok, tölgyfahordós érlelés és narancs üde zamata. Ez a St. Hubertus összetéveszthetetlen és jellegzetes ízharmóniájának és több mint 100 éve tartó töretlen sikerének titka. Kóstolja meg Ön is Magyarország méltán kedvelt likör különlegességét!
Vegyes gyümölcslével és svájci fűszernövény kivonatokkal ízesített, szénsav- és alkoholmentes ital cukorral és édesítőszerrel, kalciummal, magnéziummal és vitaminokkal. Pasztőrözött.
Vegyes gyümölcslével és svájci fűszernövény kivonatokkal ízesített, szénsav-, cukor- és alkoholmentes ital édesítőszerekkel és vitaminokkal. Pasztőrözött.
Unicum Barista az Unicum több mint 40 gyógyfüvéből arabica kávé kivonattal, tölgyfahordóban érlelve:
Az Unicum Barista közel hároméves fejlesztői munka eredményeként született meg, mely az Unicum több mint 40 gyógyfüvéből, arabica kávé kivonattal készülő gyógynövénylikőr. A keserűlikőr fogyasztás és a kávézás egyaránt évszázados múltra tekint vissza számos európai országban, így Magyarországon is. Ezt a két hagyományt egyesíti innovatív módon az Unicum Barista, mely tölgyfahordós érleléssel nyeri el végleges karakterét.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az Unicum a legnépszerűbb magyar italmárka, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. Az Unicum receptje már évszázadok óta változatlan, több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Az Unicum recept rengeteg, igen ritka gyógynövényt is tartalmaz, amelyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig.Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé, melynek során a harsány ízek megszelídülnek, és könnyen fogyaszthatóvá teszik a benne érlelődő italt.
Az első gyógynövénylikőr a szuperprémium kategóriában
Az Unicum Riserva különlegessége egyedülálló gyártási eljárásában, a „dupla hordós” érlelésben rejlik.
A termék alapját képező Unicumot a budapesti, Soroksári úti pincerendszer legnagyobb és legidősebb - 80 éves hordójában érleljük. A hosszú évtizedek során a hordó dongáiban képződött speciális anyag, az úgynevezett „fekete méz” karakteresebbé teszi a benne készült Unicumot.
Ezt követi a tokaji pincékből származó hordókban történő érlelés. Ez az eljárás kerekséget, lágyságot és Tokaj utánozhatatlan karakterét adja hozzá az italhoz.
Végül ezen karakterjegyek kiemelésére, lekerekítésére a Zwack Izabella Dobogó Pincészetének 2007-es évjáratú Tokaji aszúját adjuk hozzá az italhoz.
Amint az Unicum jól ismert keserédes íze találkozik az érzékien édes Tokaji aszúval, az Unicum Riserva komplex ízvilága lágyabbá, de ugyanakkor fűszeresebbé, gyümölcsösebbé válik egy csipet sárgabarackos, finoman gyógynövényes, hűs, mentás fuvallattal.
Az Unicum Riserva tökéletes harmóniában egyesíti az izgalmas és egzotikus gyógynövényeket a Tokaji csábító, mézes lényegével.
Az Unicum Szilva két hungarikum házasításából született, a Magyarországon is őshonos gyümölcsből, a szilvából és az Unicumból. Az Unicum Szilva, csakúgy, mint az Unicum, több mint 40, gondosan válogatott gyógy-és fűszernövény kivonatából és pártalából készük, de utána – a világon egyedülálló módon – aszatszilva-ágyon pihentetik, majd tölgyfahordóban érlelik. Az Unicum Szilva shotként jégre töltve és long drink formájában is tökéletes ízélményt nyújt.
Az Unicum Szilva két hungarikum házasításából született, a Magyarországon is őshonos gyümölcsből, a szilvából és az Unicumból. Az Unicum Szilva, csakúgy, mint az Unicum, több mint 40, gondosan válogatott gyógy-és fűszernövény kivonatából és pártalából készük, de utána – a világon egyedülálló módon – aszatszilva-ágyon pihentetik, majd tölgyfahordóban érlelik.
Az Unicum Szilva két hungarikum házasításából született, a Magyarországon is őshonos gyümölcsből, a szilvából és az Unicumból. Az Unicum Szilva, csakúgy, mint az Unicum, több mint 40, gondosan válogatott gyógy-és fűszernövény kivonatából és pártalából készük, de utána – a világon egyedülálló módon – aszatszilva-ágyon pihentetik, majd tölgyfahordóban érlelik.
Szénsavas almabor. 100% préselt almaléből készült, palackérleléssel szénsavasított, adalékanyag mentes prémium ital. Számos zamatos almafajtát termesztenek hazánkban, ezekből egy olyan kombinációt állítottunk össze, amely sav-cukor egyensúlya az ízletes végeredményt garantálja. Az összeválogatott almafajtákat préseljük, majd az így nyert 100%-os almalevet erjesztjük. Az enyhén szűrt, mesterséges hozzávalót nélkülöző almabort vissza édesítés és szénsavasítás után 0,33 literes üvegekbe töltjük. Ízvilága friss, könnyed, ropogós, almás. Színe szalmasárga, az üveg alján található üledék a palackérleléses technológia természetes velejárója.
Szénsavas almabor. 100% préselt almaléből készült, palackérleléssel szénsavasított, adalékanyag mentes prémium ital. Számos zamatos almafajtát termesztenek hazánkban, ezekből egy olyan kombinációt állítottunk össze, amely sav-cukor egyensúlya az ízletes végeredményt garantálja. Az összeválogatott almafajtákat préseljük, majd az így nyert 100%-os almalevet erjesztjük. Az enyhén szűrt, mesterséges hozzávalót nélkülöző almabort vissza édesítés és szénsavasítás után 0,33 literes üvegekbe töltjük. Ízvilága friss, könnyed, ropogós, almás. Színe szalmasárga, az üveg alján található üledék a palackérleléses technológia természetes velejárója.
Gyümölcslevünk frissen préselt bio homoktövisvelőből és válogatott édes almából készítjük el.
A préselésesnél odafigyelünk, hogy csak válogatott gyümölcsöt használjunk fel. A feldolgozás során szemelött tartjuk, hogy a gyümölcsökben benne fellelhető értékes beltartalmi értékeik ne sérüljenek, s így koncentrálódjanak minden egyes gyümölcslevünkben. Minden ESBANA garden gyümölcslevünk, mentes az adalékanyagoktól és a tartósítószerektől. Prémium minőségű ellenőrzött gyümölcsleveinket meleg szívvel ajánljuk mindenkinek.
Gyümölcslevünk frissen préselt bio homoktövisvelőből és válogatott gyümölcsből készült gyümölcslé.
A préselésnél odafigyelünk, hogy csak válogatott gyümölcsöt használjunk fel. A feldolgozás során figyelünk, hogy a gyümölcsökben benne fellelhető értékes beltartalmi értékeik ne sérüljenek, s így koncentrálódjanak minden egyes gyümölcslevünkben. Minden ESBANA garden gyümölcslevünk, mentes az adalékanyagoktól és a tartósítószerektől. Prémium minőségű ellenőrzött gyümölcsleveinket meleg szívvel ajánljuk mindenkinek.
A Martini Extra Dry fás ízében keveredő ritka növények, citrusfélék és a málna kivonata a 20. század meghatározó italának, a száraz Martini koktélnak az alappillérei. Az elsőként 1900 szilveszterén, Luigi Rossi fiainak 10 évig tartó fejlesztése után bemutatott Martini Extra Dry ízének különlegességét a Florentine Orris, vagyis a három évig termesztett, majd napon szárított íriszgyökér ibolyaillatú fanyarsága adja.
Amikor Luigi Rossi a helyi gyógynövényekkel kísérletezett, hogy elkészítse ezt a skarlátvörös színű vermutot, egy ikonikus italt hozott létre. A Martini Rosso pontos receptjét máig titok övezi, ugyanakkor ennek az édes vermutnak az intenzíven fűszeres jellege a gondosan kiválasztott borok és az olasz gyógynövények - mint a zsálya, a borsikafű vagy a nagyezerjófű – keveredésének eredménye.
A Ballantine Finest a világ egyik legnépszerűbb skót whiskyje, melyet titkos recept alapján, több mint 40 különböző maláta és gabona whiskyből kevernek. Fiatalos, minden alkalomhoz illő ital, kedvelői koruktól függetlenül aktív társasági életet élő férfiak és nők világszerte.
A Békési Single Malt whisky a hagyományos skót whiskykhez hasonlóan egyfajta árpamalátából készült, és tölgyfa hordókba került. Az elmúlt 12 évben íze egyre érettebbé és teltebbé vált a gondosan kikészített hordókban történő érlelés során.
Hét nemzedék elteltével még mindig ugyanúgy készül a whiskey, ahogyan Mr. Jack idejében. Ennek oka egyszerű: a rá jellemző, bársonyos ízvilágot várják újra és újra a Jack Daniel’s Old No. 7 fogyasztói szerte a világban. A Jack Daniel’s Old No. 7 a faszenes lágyításnak köszönhetően válik igazi Tennessee whiskey-vé. Gazdag ízét tovább finomítják még azelőtt, hogy a hosszú érlelés kezdetét venné a saját készítésű hordókban.
Illatát leginkább a lágy, de határozottan édeskés, fűszeres aromavilág határozza meg, amihez testes ízvilág társul, melyben a párolt gyümölcsökön túl érezhető egyfajta sherrys karakter, amihez a közepesen hosszú lecsengés során mézes és fűszeres élmény társul.
Nincs még egy olyan bourbon, mint a Jim Beam! Az eredeti Kentucky Straight Bourbon Whiskey-t több, mint 200 éve ugyanaz a család készíti. A világ legkedveltebb bourbonjét, amely legalább 51% kukoricából és friss, vasmentes forrásvízből áll, frissen kiégetett tölgyfahordókba töltik. A jellegzetes, többemeletes Rackhouse-okban 4 év alatt érik egészen különlegessé, és így nyeri el azt a hosszú lecsengésű és változatos ízét, amely oly félreismerhetetlenné teszi. Érlelés: minimum 4 év Alkoholtartalom: 40%
A Bacardí Carta Blanca egy könnyű és aromás fehér rum, finom virágos és gyümölcsös jegyekkel. Kiváló alapanyag koktélokhoz, nem dominál más ízek felett, mégsem veszik el az íze keverés közben. Tökéletes a klasszikus rumos koktélokhoz, például a Mojitóhoz. A virágos és gyümölcsös Bacardí Carta Blanca ízében narancsvirágot, levendulát és rózsát mutat, sárgabarackkal, lime-mal, kókuszdióval és érett banánnal párosítva.
Eredeti mexikói tequila, mely a híres Jalisco tartományból származik. Kék agávéból készül, a lehető legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel. A kétszeri lepárlás eredménye ez a tüzes, méltán közkedvelt ital. Alkoholtartalom: 38%
Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!
Szolgáltatásaink minőségének folyamatos magas szintű biztosításához a weboldalon sütiket használunk, a böngészéssel hozzájárulsz a sütik használatához.