Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    Vissza az összeshez

    Barackos, zabpelyhes joghurt desszert

    Barackos, zabpelyhes joghurt desszert

    A gyümölcskosárban árválkodó, túlérett barackok vagy más szezonális gyümölcsök remekül hasznosíthatók a házi készítésű gyümölcsjoghurthoz. 100%-ban biztosak lehetünk abban, hogy milyen anyagokat tartalmaz a joghurtdesszertünk. Sőt, kiváló tízórai ötlet lehet belőle, ha jól záródó, csatos üvegben készítjük el. Így egy egészséges, akár cukormentes finomsággal indíthatjuk útnak a gyerkőcöket a suliba, vagy a munkahelyünkre is könnyedén magunkkal vihetjük.

     

    Hozzávalók 1 kis joghurthoz:

    1 db érett őszibarack vagy más idénygyümölcs

    2 tk. teljes kiőrlésű zabpehely

    1 késhegynyi őrölt fahéj

    15 dkg natúr joghurt

     

    Elkészítés:

    A barack 3/4-ét turmixoljuk vagy pürésítsük le a zabpehellyel, és a fahéjjal. Öntsük egy kis csatos üveg aljába, kanalazzuk rá a joghurtot, majd díszítsük egy kis darabosra vágott gyümölccsel.

     

     

    Tippek:

    Bármilyen "elfekvőben" lévő friss gyümölccsel jól működik, sőt kifejezetten jó hozzá, ha érett, édes gyümit tudunk felhasználni.

    Ha a cukormentesség nem szempont, és sok házi gyümölcslekvár van a kamrapolcokon, akkor még egyszerűbb, ha lekvárral kínáljuk a natúr joghurtot. Így garantáltan tudni fogjuk, mit tartalmaz a gyümölcsjoghurt.

    Hozzászólások
    Megjegyzés Bezárás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!