Nincs termék a bevásárlókosárban.
Szárított zöldségek* (paradicsompor 27%, vöröshagymapor, fokhagymapor, petrezselyemlevél 0,7%)CukorBúzaliszt*Szárított élesztőkivonat (élesztőkivonat, étkezési só)Marhazsír* (marhazsír, antioxidáns: rozmaringkivonatok)Burgonyakeményítő*Őrölt fűszerek* (pirospaprika, fehér bors 0,5%, oregánó, rozmaring 0,4%)Szárított gombakoncentrátum* (gombakoncentrátum, kukoricakeményítő)NapraforgóolajTermészetes aroma*Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav**Természetes összetevők
Allergiával kapcsolatos információk:Zeller: tartalmazhatTojás: tartalmazhatHal: tartalmazhatTej: tartalmazhatSzója: tartalmazhatBúza: tartalmaz
Tűzhelyen SzobahőmérsékletűFriss hozzávalók és elkészítési javaslat: 10 dkg sonka, 10 dkg gomba, 30 dkg makaróni tészta, 2 ek. olaj, 3 dl víz, reszelt sajt és só ízlés szerint. 1. A sonkát és a gombát vékony csíkokra vágjuk és kevés olajon megpirítjuk. 2. Hozzáöntjük a tasak tartalmát és 3 dl hideg vizet és ízlés szerint sózzuk (javaslat: 4 g, kb. egy csapott teáskanál). 3. Gyakran megkeverve 10 perc alatt készre főzzük. Főtt makarónival tálaljuk.