Elkészítési útmutató - Általános
Az alkalmazott berendezések típusaitól és beállításaitól, valamint a melegítendő mennyiségtől függően a megadott időtartamok módosulhatnak.
Valdor tipp! Süsd olaj nélkül sütőben, mert így a termék nem vesz fel plusz olajat, mégis ugyanúgy ropogós panírt kapsz, mint ha serpenyőben sütnéd, ráadásul a zsírtartalom is alacsonyabb lesz. Sütőben sütve a használt olaj gondjától is megkíméled magad és környezeted.
Sok olajban sütve - Előzőleg mélyhűtött
Fritőzben: 3-4 perc A fagyasztott termék a csomagolásból kivéve 160°C-os olajban ízlés szerint 3-4 perc alatt ropogósra süthető.
Egyéb - Előzőleg mélyhűtött
Forrólevegős fritőzben - Air Fryer-ben: 6-7 perc A fagyasztott termék a csomagolásból kivéve 200°C-on 6-7 perc alatt ropogósra süthető.
Sütőben - Előzőleg mélyhűtött
A fagyasztott termék a csomagolásból kivéve 200°C-on 10-12 perc alatt ropogósra süthető.
Tárolási javaslat háztartások számára Fagyasztószekrényben: -18°C-on: lásd a minőségmegőrzési időt. Hűtőszekrényben: 0 - +5°C között: 1 nap. Minőségét megőrzi (nap, hó, év) -18°C-on tárolva a záróhegesztésnél jelzett időpontig.
A felengedett terméket nem szabad újrafagyasztani! Fokozott elővigyázatosságunk ellenére kisebb csontdarab előfordulhat a termékben.
|