A juhtúró a magyar, a szerb, a szlovák és a román konyha sokoldalúan alkalmazott, laktató, fehérjében gazdag alapanyaga. Rendkívül változatos módon használható fel tésztákhoz, süteményekhez és egyéb olyan kedvelt ételekhez, mint a sztrapacska vagy a puliszka, de önmagában fogyasztva, tejföllel keverve, vagy fűszerezve is kiváló csemege. Régi magyar recept alapján, nagyon finom túrós pogácsa készíthető belőle. Garabonciás márkanéven forgalmazott tompa fényű, jellegzetesen a juhsajt ízére, illatára emlékeztető natúr juhtúrónkat 200 grammos tégelyekbe töltve forgalmazzuk. Termékeink állománya laza rögökben összeálló, szájban egyenletesen olvadó krémes, enyhén sós. Illata és íze jellegzetesen aromás. Garantált minőség megőrzési idő: 12 nap . Nettó mennyiség: 200 g
A túró a magyar konyha sokoldalúan alkalmazott, laktató, fehérjében gazdag alapanyaga, amely rendkívül változatos módon használható fel tésztákhoz, süteményekhez és egyéb olyan kedvelt ételekhez, mint a derelye, a gombóc, a palacsinta, a stíriai metélt vagy a vargabéles, de kiváló csemege közvetlenül fogyasztva, tejföllel keverve, vagy fűszerezve is. Régi magyar recept alapján, nagyon finom túrós pogácsa készíthető belőle. Garabonciás márkanéven forgalmazott csontfehér színű, leveles tehéntúrónk 450 grammos visszazárható, újra használható műanyag dobozban kerül a kereskedelembe. Túróféleségeink mindegyike, teljes tejből készült. A természetes tejzsírtartalmának köszönhetően krémes állagú, magas biológiai értékű fehérjét , valamint kalciumot és foszfort tartalmaz. Magas energiatartalma miatt, mindenkinek aki a természetes élelmiszereket előnyben részesítik, ajánlott a fogyasztása. Garantált minőség megőrzési idő: 10 nap
Körözöttjeink krémesen kenhetők, de közben mégis érezhetők bennük a túró (ricotta) szemcsék. Dinamikus hagyma íz dominál bennük, vörös és fokhagyma is egyaránt.
A körözött krém készítésénél törekedtünk az ínyencek igényeinek kielégítésére, minek eredményeképpen 3 különböző ízű termékből választhatunk: natúr, bazsalikomos, kapros – csípős.
Ezen krémek nem tartalmaznak tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem. Kiváló hideg- és meleg szendvicsek készítéséhez egyaránt.
A juhtúró a magyar, a szerb, a szlovák és a román konyha sokoldalúan alkalmazott, laktató, fehérjében gazdag alapanyaga. Rendkívül változatos módon használható fel tésztákhoz, süteményekhez és egyéb olyan kedvelt ételekhez, mint a sztrapacska vagy a puliszka, de önmagában fogyasztva, tejföllel keverve, vagy fűszerezve is kiváló csemege. Régi magyar recept alapján, nagyon finom túrós pogácsa készíthető belőle. Garabonciás márkanéven forgalmazott tompa fényű, jellegzetesen a juhsajt ízére, illatára emlékeztető natúr juhtúrónkat 200 grammos tégelyekbe töltve forgalmazzuk. Termékeink állománya laza rögökben összeálló, szájban egyenletesen olvadó krémes, enyhén sós. Illata és íze jellegzetesen aromás. Garantált minőség megőrzési idő: 12 nap . Nettó mennyiség: 200 g
A túró a magyar konyha sokoldalúan alkalmazott, laktató, fehérjében gazdag alapanyaga, amely rendkívül változatos módon használható fel tésztákhoz, süteményekhez és egyéb olyan kedvelt ételekhez, mint a derelye, a gombóc, a palacsinta, a stíriai metélt vagy a vargabéles, de kiváló csemege közvetlenül fogyasztva, tejföllel keverve, vagy fűszerezve is. Régi magyar recept alapján, nagyon finom túrós pogácsa készíthető belőle. Garabonciás márkanéven forgalmazott csontfehér színű, leveles tehéntúrónk 450 grammos visszazárható, újra használható műanyag dobozban kerül a kereskedelembe. Túróféleségeink mindegyike, teljes tejből készült. A természetes tejzsírtartalmának köszönhetően krémes állagú, magas biológiai értékű fehérjét , valamint kalciumot és foszfort tartalmaz. Magas energiatartalma miatt, mindenkinek aki a természetes élelmiszereket előnyben részesítik, ajánlott a fogyasztása. Garantált minőség megőrzési idő: 10 nap
Körözöttjeink krémesen kenhetők, de közben mégis érezhetők bennük a túró (ricotta) szemcsék. Dinamikus hagyma íz dominál bennük, vörös és fokhagyma is egyaránt.
A körözött krém készítésénél törekedtünk az ínyencek igényeinek kielégítésére, minek eredményeképpen 3 különböző ízű termékből választhatunk: natúr, bazsalikomos, kapros – csípős.
Ezen krémek nem tartalmaznak tejidegen anyagot, semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, illetve színezéket sem. Kiváló hideg- és meleg szendvicsek készítéséhez egyaránt.