A túró a magyar konyha sokoldalúan alkalmazott, laktató, fehérjében gazdag alapanyaga, amely rendkívül változatos módon használható fel tésztákhoz, süteményekhez és egyéb olyan kedvelt ételekhez, mint a derelye, a gombóc, a palacsinta, a stíriai metélt vagy a vargabéles, de kiváló csemege közvetlenül fogyasztva, tejföllel keverve, vagy fűszerezve is. Régi magyar recept alapján, nagyon finom túrós pogácsa készíthető belőle. Garabonciás márkanéven forgalmazott csontfehér színű, leveles tehéntúrónk 450 grammos visszazárható, újra használható műanyag dobozban kerül a kereskedelembe. Túróféleségeink mindegyike, teljes tejből készült. A természetes tejzsírtartalmának köszönhetően krémes állagú, magas biológiai értékű fehérjét , valamint kalciumot és foszfort tartalmaz. Magas energiatartalma miatt, mindenkinek aki a természetes élelmiszereket előnyben részesítik, ajánlott a fogyasztása. Garantált minőség megőrzési idő: 10 nap