lágy íze a kávézás páratlan élményét nyújtja. Megalkotásakor kávészakértőink kizárólag a legjobb kávészemeket válogatják.<br /> Ezután minden egyes kávéfajtát külön-külön pörkölnek, így kelnek életre a jellegzetes aromák, feledhetetlen kávépillanatot biztosítva.<br /> Receptúra: Dél- és Közép-Amerikából, illetve Ázsiából származó, túlnyomórészt Arabica kávé.<br /> Pörkölési eljárás: Forrólevegős, közepes színre, fajtánkénti külön pörkölés.<br /> Elkészítési javaslat: Kotyogós, frenchpress vagy filteres kávéfőző.<br /> Ízprofil: Kifinomult aroma, lágy íz.<br /> <br /> Intenzitás: 3/6<br /> Savasság: 2/6<br /> Pörkölés: 2/6<br /> Aroma: 2/6<br /> Teltség: 3/6">
Nincs termék a bevásárlókosárban.