Összetevők | Kétszeres marcipán 54% (cukor, mandula 37%, víz, nedvesítőszer: szorbit, invertcukor szirup, glükózszirup, etil-alkohol) Étcsokoládé min. 16,5% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma) Szójaliszt Tejcsokoládé min. 5,5% (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma) Fondan (cukor, víz, glükózszirup) Aprított, aszalt sárgabarack 3,3% (sárgabarack 85%, dextróz, tartósítószer: kén-dioxid) Kandírozott narancshéj 3,2% (narancshéj 57%, glükóz-fruktóz szirup, cukor, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: kén-dioxid) Aprított, aszalt vörösáfonya 3,1% (aszalt vörösáfonya 60%, cukor, napraforgó olaj) Alkoholos magozott meggy 1,6% (meggy, etil-alkohol) Cukor Sovány tejpor Aszalt meggy 0,3% Liofilizált narancspor 0,01% Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav Aromák Tartósítószer: kálium-szorbát Stabilizátor: invertáz Kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 70%. Kakaó szárazanyag a tejcsokoládéban legalább 40%. Allergének: Nyomokban földimogyorót, dióféléket, glutént tartalmazhat! |