Keresés
HU
Termékkínálatunk
    Menü Bezár
    Vissza az összeshez

    Póréhagymás csicsóka tócsni - recept

    Póréhagymás csicsóka tócsni - recept

    Kevésbé ismert, nem a szépségéért kedvelt zöldségünk a csicsóka, ugyanakkor annyi vitamin és ásványi anyag forrása, hogy kár lenne kihagyni az étrendünkből. Krémlevesként, csipszként, sült burgonya alternatívájaként, és tócsniként is remekül megállja a helyét a konyhában. A póréhagymás csicsóka tócsni a csicsóka mellett a hozzá felhasznált, teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt révén is nagyon egészséges, fitt finomság, melyet akár a serpenyőben, akár a sütőben is megsüthetünk.

     

    Hozzávalók:

     

    Elkészítés:

    A csicsókát jól megmossuk, és egy szivacs segítségével alaposan ledörzsöljük róla a külső, földes réteget. Lereszeljük egy nagy lyukú sajtreszelőn.

    Hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, sót, egy fél póréhagymát aprítva, fokhagymát lereszelve. Jól összedolgozzuk, majd egy kis zsiradékon, serpenyőben megsütjük.

    Egy-egy evőkanálnyi adagot ellapítva sütjük akár a tűzhelyen, de akár a sütőben is süthetjük. Tejföllel, póréhagyma karikákkal és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

     

    Póréhagymás csicsóka tócsni

     

    Hozzászólások
    Megjegyzés Bezárás

    Közértplusz díjaink 2024

    online bevásárlás

    Szállítunk hozzád?

    Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!