Keresés
HU
Termékkínálatunk
  Menü Bezár

  Off! kullancs- és rovarriasztó permet 100 ml

  Az Off® Kullancsriasztó pumpás spray elriasztja a kullancsokat, amelyek Lyme-kórt is hordozhatnak.
  Azonnali védelmet nyújt a kullancsok ellen akár 12 órán át. Véd a szúnyogok ellen akár 10 órán és legyek ellen akár 2 órán keresztül. Bőrgyógyászatilag tesztelt.
  1 699 Ft
  16 990 Ft / 1 l
  i h
  Termék részletes adatai
  LogisticsFlex
  SzármazásMagyarország
  Mennyiség egységdb
  MárkaOff!
  Hűtést igényelNem
  Jövedéki termékNem
  Kiszerelés100 ml
  ForgalmazóS.C. Johnson Kft.
  Felhasználói útmutató

  Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat.

  Alkalmas gyermekek számára 2 éves kortól.

  Használati utasítás:
  A rovarcsípésnek kitett bőrfelületet 15-20 cm távolságból gondosan permetezze be és egyenletesen oszlassa el kézzel (kb. 6-7 fújás/~ 1ml karonként). Ne permetezze közvetlenül az arcbőrre! Az arcbőrt - a szem, száj és fülek környékének kivételével tenyérbe juttatott permettel kenje be. Gyermekek kezelésekor először a saját kezünkre fújjuk a készítményt és így kenjük be bőrüket. A gyermekek kézfejét ne kezelje. Kisgyermekeknél óvatosan alkalmazza és inkább a ruházatra fújja. Használat után mosson kezet szappannal. A hatás csökkenésekor a kezelést ismételjük meg. Nem újrahasznosítható. Csomagolja be és dobja ki a szemétbe.

  Eredeti, csomagolásában, fénytől, forró felülettől és gyújtóforrástól védve, gyermekektől és háziállatoktól elzárva, élelmiszertől és takarmányoktól elkülönítve, száraz, hűvös, jól szellőző helyen tárolandó. Minőségét megőrzi: a csomagoláson található gyártási (MAN) időtől a lejárati (EXP) időig.

  CLP rendelet

  Felkiáltójel - Figyelem
  Láng - Figyelem

  Biztonsági figyelmeztetés

  OFF® kullancs- és rovarriasztó permet
  Figyelem
  Tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz.
  Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kommunális hulladék. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Figyelem, etilalkoholt tartalmaz!
  Kizárólag használati utasítás utasítás szerint, körültekintően alkalmazza. Ne alkalmazza kisgyermek kezére. Ne permetezze közvetlenül az arcbőrre - az arcbőrt a tenyérbe juttatott permettel kenjük be. Ne alkalmazza sérült vagy irritált bőrfelületen. Irritáció esetén kerülje a termék alkalmazását.

  Ügyeljen arra, hogy a permet szembe, szájba ne kerüljön. Napégette vagy sérült bőrön ne alkalmazza. Kerülje a permet belélegzését. A riasztószerrel 2 éven aluli gyermeket ne kezeljen. A termék 2-12 év közötti gyermekek esetében csak felnőtt felügyelete mellett használható. 2 évnél idősebb gyermekek esetében 24 óránként csak egyszer, felnőttek esetében 24 óránként csak max. háromszor használható. Allergiára hajlamos személyek a használata előtt egy kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Ne használja zárt térben. Élelmiszerre nem kerülhet. Belégzés esetén a sérültet friss levegőre kell vinni. Bőrirritáció esetén ne alkalmazza tovább, orvosi ellátást kell kérni. Bő szappanos vízzel azonnal le kell mosni. Szembe jutás esetén öblítse ki bő vízzel néhány percen keresztül. Irritáció esetén forduljon orvoshoz. Lenyelést követően a szájüreget öblítse ki vízzel. Hánytatni tilos. Rosszullét, panasz esetén forduljon orvoshoz. Lejárt riasztószert eredeti csomagolásában tárolja ártalmatlanításig. A termék maradékát és csomagolását ha lehet veszélyes hulladékként adja le, ha nem lehet, akkor kommunális hulladék közé helyezhető.

  Összetevők

  Aktív hatóanyag: Pikaridin 25% (25g/100g)

  0.0 0
  Írd le saját véleményedet Bezárás
  • Csak vásárlás után lehet véleményezni a terméket
  • Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést
  *
  *
  • Rossz
  • Kiváló
  A többi vásárló által szintén megvásárolt termékek

  Ammerländer szeletelt trappista sajt 125 g

  Félzsíros félkemény sajt védőgázas csomagolásban.

  Adalékok - Nem tartalmaz
  Mesterséges színezékek - Nem tartalmaz
  Tartósítószerek - Nem tartalmaz
  559 Ft
  4 472 Ft / 1 kg

  Jókenyér Kovászos Burgonyás rozsos kenyér 500 g

  A burgonya kenyérben történő felhasználása régmúlt időkre tekint vissza. Dédanyáink eleinte a búza, mint kenyérgabona szűkös rendelkezésre állása miatt, majd a kenyér frissességének megőrzése céljából használták. Burgonyával hosszan eltartható, finom ízű, nem morzsálódó kenyeret lehetett készíteni. A JÓkenyér burgonyás kenyerének kellemesen savanykás íze és tradicionális formája a nosztalgiázóknak és a mindig újra vágyóknak is különleges élményt jelenthet. Mint minden kenyerünket, a JÓkenyér burgonyás kenyeret is saját kovásszal, adalék és színezőanyag mentesen készítjük. Készítés előtt saját magunk őröljük a burgonyás kenyerünkhöz a teljes kiőrlésű rozslisztet.
  549 Ft
  1 098 Ft / 1 kg

  Delma Sandwich 20% zsírtartalmú margarin 225 g

  20% zsírtartalmú margarin.
  A Delma margarinnal egyszerűen és gyorsan készíthetsz finom szendvicseket az egész család számára.
  309 Ft
  1 373 Ft / 1 kg

  Pöttyös Óriás Túró Rudi natúr túródesszert kakaós tejbevonattal 5 x 51 g (255 g)

  Natúr túródesszert kakaós tejbevonattal.
  1 489 Ft
  5 839 Ft / 1 kg
  online bevásárlás

  Szállítunk hozzád?

  Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!