Keresés
HU
Termékkínálatunk
  Menü Bezár

  Ez a termék jelenleg nem elérhető

  Off! kullancs- és rovarriasztó permet 100 ml

  Az Off® Kullancsriasztó pumpás spray elriasztja a kullancsokat, amelyek Lyme-kórt is hordozhatnak.
  Azonnali védelmet nyújt a kullancsok ellen akár 12 órán át. Véd a szúnyogok ellen akár 10 órán és legyek ellen akár 2 órán keresztül. Bőrgyógyászatilag tesztelt.
  1 699 Ft
  16 990 Ft / 1 l
  i h
  Termék részletes adatai
  LogisticsFlex
  Származás Magyarország
  Mennyiség egység db
  Márka Off!
  Hűtést igényel Nem
  Jövedéki termék Nem
  Kiszerelés 100 ml
  Forgalmazó S.C. Johnson Kft.
  Felhasználói útmutató

  Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat.

  Alkalmas gyermekek számára 2 éves kortól.

  Használati utasítás:
  A rovarcsípésnek kitett bőrfelületet 15-20 cm távolságból gondosan permetezze be és egyenletesen oszlassa el kézzel (kb. 6-7 fújás/~ 1ml karonként). Ne permetezze közvetlenül az arcbőrre! Az arcbőrt - a szem, száj és fülek környékének kivételével tenyérbe juttatott permettel kenje be. Gyermekek kezelésekor először a saját kezünkre fújjuk a készítményt és így kenjük be bőrüket. A gyermekek kézfejét ne kezelje. Kisgyermekeknél óvatosan alkalmazza és inkább a ruházatra fújja. Használat után mosson kezet szappannal. A hatás csökkenésekor a kezelést ismételjük meg. Nem újrahasznosítható. Csomagolja be és dobja ki a szemétbe.

  Eredeti, csomagolásában, fénytől, forró felülettől és gyújtóforrástól védve, gyermekektől és háziállatoktól elzárva, élelmiszertől és takarmányoktól elkülönítve, száraz, hűvös, jól szellőző helyen tárolandó. Minőségét megőrzi: a csomagoláson található gyártási (MAN) időtől a lejárati (EXP) időig.

  CLP rendelet

  Felkiáltójel - Figyelem
  Láng - Figyelem

  Biztonsági figyelmeztetés

  OFF® kullancs- és rovarriasztó permet
  Figyelem
  Tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz.
  Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kommunális hulladék. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Figyelem, etilalkoholt tartalmaz!
  Kizárólag használati utasítás utasítás szerint, körültekintően alkalmazza. Ne alkalmazza kisgyermek kezére. Ne permetezze közvetlenül az arcbőrre - az arcbőrt a tenyérbe juttatott permettel kenjük be. Ne alkalmazza sérült vagy irritált bőrfelületen. Irritáció esetén kerülje a termék alkalmazását.

  Ügyeljen arra, hogy a permet szembe, szájba ne kerüljön. Napégette vagy sérült bőrön ne alkalmazza. Kerülje a permet belélegzését. A riasztószerrel 2 éven aluli gyermeket ne kezeljen. A termék 2-12 év közötti gyermekek esetében csak felnőtt felügyelete mellett használható. 2 évnél idősebb gyermekek esetében 24 óránként csak egyszer, felnőttek esetében 24 óránként csak max. háromszor használható. Allergiára hajlamos személyek a használata előtt egy kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Ne használja zárt térben. Élelmiszerre nem kerülhet. Belégzés esetén a sérültet friss levegőre kell vinni. Bőrirritáció esetén ne alkalmazza tovább, orvosi ellátást kell kérni. Bő szappanos vízzel azonnal le kell mosni. Szembe jutás esetén öblítse ki bő vízzel néhány percen keresztül. Irritáció esetén forduljon orvoshoz. Lenyelést követően a szájüreget öblítse ki vízzel. Hánytatni tilos. Rosszullét, panasz esetén forduljon orvoshoz. Lejárt riasztószert eredeti csomagolásában tárolja ártalmatlanításig. A termék maradékát és csomagolását ha lehet veszélyes hulladékként adja le, ha nem lehet, akkor kommunális hulladék közé helyezhető.

  Összetevők

  Aktív hatóanyag: Pikaridin 25% (25g/100g)

  0.0 0
  Írd le saját véleményedet Bezárás
  • Csak vásárlás után lehet véleményezni a terméket
  • Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést
  *
  *
  • Rossz
  • Kiváló
  A többi vásárló által szintén megvásárolt termékek

  Cukkini 0,2-0,3kg

  95 százalékát víz alkotja, ezáltal kiváló hidratáló. 100 grammjában átlagosan mindössze 30 kalória található. Az a fajta zöldség, melyet nem érdemes megszabadítani a héjától (csak akkor, ha már öreg). A zöld, külső rész béta karotint és antioxidánsokat tartalmaz, a húsa pedig főként C-vitaminban gazdag, de emellett A- és B6-vitaminokat is rejt. A szervezet számára kiváló mangán- és káliumforrás.
  929 Ft
  3 716 Ft / 1 kg

  Vöröshagyma - 1kg

  A hagyma kiváló C-,B6-,B9-,B1-és B2 vitaminforrás, emellett tartalmaz ásványi anyagokat is, mint a kalcium és a vas. A hagymában található kvercetin nevű flavonoid egy erős antioxidáns, ami bizonyítottan rákmegelőző hatású. A hagyma bővelkedik vízben oldódó rostokban.Főként levesek, főzelékek, húsételek ízesítésére használjuk. A francia hagymaleves és a rántott hagymakarika már hazánkban is elterjedt. A vöröshagyma virága a többi hagymavirághoz hasonlóan ehető, díszítésre is használhatjuk.
  329 Ft
  329 Ft / 1 kg

  Citrom - 1kg

  A citrom tulajdonságai közül messze kiemelkedik magas C-vitamin tartalma (52 mg C-vitamin található 100 gramm citromban). Ez a rendkívül értékes vitamin természetes formában van jelen benne, s egyéb hasznos összetevők kísérik (P-vitamin, szerves savak, szelén, rostok, stb.), ebből kifolyólag a citrom mind rövid, mind pedig hosszú távon remek hatást gyakorol a táplálkozási egyensúly fenntartására. Kalóriaszegény és rendkívül könnyű felhasználni, ezért a mai rohanó világ életviteléhez is nagyszerűen alkalmazkodik, s az lenne a legjobb, ha napi rendszerességgel fogyasztanánk.
  699 Ft
  699 Ft / 1 kg

  Narancs - 1kg

  A narancs az egyik legkedveltebb gyümölcs a téli hónapokban, a narancslé pedig sok reggelizőasztal főszereplője. Amellett, hogy gazdag C-vitaminban, számos jótékony hatással rendelkezik még ez a gyümölcs. A narancsban (illetve más citrusgyümölcsökben) gazdag étrend csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. Ezek a gyümölcsök – így a narancs is folátban, káliumban és C-vitaminban gazdagok. fitonutriensek tucatjait tartalmazzák, így jótékonyan hatnak a vérnyomásra, a koleszterin- és vérzsírszintre, csökkentik a veszélyes (akár trombózist is okozó) vérrögök rizikóját, és segítenek megőrizni a vérerek rugalmasságát.
  599 Ft
  599 Ft / 1 kg

  Közértplusz díjaink 2024

  online bevásárlás

  Szállítunk hozzád?

  Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!