Nincs termék a bevásárlókosárban.
Cukor
Kakaóvaj
Sovány TEJPOR
Növényi zsírok (pálma, pálmamag)
Kakaómassza
TEJSAVÓPOR
TEJZSÍR
Emulgeálószer (SZÓJALECITINEK)
BÚZALISZT
Glükózszirup
MOGYORÓMASSZA
Zsírszegény kakaópor
Aromák
MANDULA
Glükóz-fruktóz szirup
BÚZAKEMÉNYÍTŐ
Sovány cukrozott sűrített TEJ
TEJCUKOR
Étkezési só
Térfogatnövelő szerek (E503, E501, E500)
Savanyúságot szabályozó anyagok (E524, citromsav)
TEJSAVÓ permeátum
Szén-dioxid
Az alpesi tej felhasználásával készült tejcsokoládéban a kakaó szárazanyag legalább 30%
Allergén:
Mandula - TartalmazTojás - TartalmazhatMogyoró - TartalmazTej - TartalmazDiófélék - TartalmazhatSzója - TartalmazBúza - Tartalmaz