Kiváló minőségű alapanyagainknak, egyedi joghurtkultúráinknak, büszkeségünknek, a Bifidus Actiregularisnak, valamint a legalább 7 órás fermentációs folyamatnak köszönhető az Activia krémes állaga és páratlan íze. Mindemellett kalciumforrás is, ami hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez! Kezdd belül a törődést minden nap az Activiával!
A beérkezés után a nyers tejet előpasztőrözzük.Az összetevőket bekeverjük, majda joghurtalapot 55°C-ra melegítjük,homogénezzük és hőkezeljük. Ez után következik alaktáz-enzim és a joghurt kultúra adagolása, melyet alvasztás követ. Ezután 20°C-rahűtjük a joghurtot,majd hozzáadagoljuk a gyümölcskészítményt. A gyümölcs joghurt kiszerelése 150gPP pohárba történik, majd gyors hűtést követően 0és 8°C között tároljuk.
A Cserpes joghurtjai nemcsak finomak, hanem egészségesek is, és pozitív hatással vannak az immunrendszerünkre. A különböző ízű gyümölcsjoghurtjaik elkészítéséhez kizárólag friss gyümölcsöt használnak fel, kétféle ivójoghurtjuk pedig bifidobaktériumot is tartalmaz így az egészségünk védelmében, megőrzésében is segítenek. Kóstold meg az erdei gyümölcsös, málnás és epres változatot is!
A kefir beállított zsírtartalmú tejből, tejsavbaktérium-kultúra és élesztókultúra hozzáadása után savanyítás útján készített pohárban érlelt májas állományú termék. Csomagolása nyomdai feliratozású polipropilén pohárba történik, előnyomott alulapkával, hegesztéssel zárva, a minőség megőrzési idő és a tételazonosító jelölés a lapkán található.
Egészséges, könnyű, és nagyon jó hatással van az emésztésre! A Cserpes kefir teljes tejből és kefir kultúrából készül, élőflórás. Nagyon finom, próbáljátok ki!
Kiváló minőségű alapanyagainknak, egyedi joghurtkultúráinknak, büszkeségünknek, a Bifidus Actiregularisnak, valamint a legalább 7 órás fermentációs folyamatnak köszönhető az Activia krémes állaga és páratlan íze. Mindemellett kalciumforrás is, ami hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez! Kezdd belül a törődést minden nap az Activiával!
A Cserpes joghurtjai nemcsak finomak, hanem egészségesek is, és pozitív hatással vannak az immunrendszerünkre. A különböző ízű gyümölcsjoghurtjaik elkészítéséhez kizárólag friss gyümölcsöt használnak fel, kétféle ivójoghurtjuk pedig bifidobaktériumot is tartalmaz így az egészségünk védelmében, megőrzésében is segítenek. Kóstold meg az erdei gyümölcsös, málnás és epres változatot is!
A beérkezés után a nyers tejet előpasztőrözzük.Az összetevőket bekeverjük, majda joghurtalapot 55°C-ra melegítjük,homogénezzük és hőkezeljük. Ez után következik alaktáz-enzim és a joghurt kultúra adagolása, melyet alvasztás követ. Ezután 20°C-rahűtjük a joghurtot,majd hozzáadagoljuk a gyümölcskészítményt. A gyümölcs joghurt kiszerelése 150gPP pohárba történik, majd gyors hűtést követően 0és 8°C között tároljuk.
Egészséges, könnyű, és nagyon jó hatással van az emésztésre! A Cserpes kefir teljes tejből és kefir kultúrából készül, élőflórás. Nagyon finom, próbáljátok ki!
A kefir beállított zsírtartalmú tejből, tejsavbaktérium-kultúra és élesztókultúra hozzáadása után savanyítás útján készített pohárban érlelt májas állományú termék. Csomagolása nyomdai feliratozású polipropilén pohárba történik, előnyomott alulapkával, hegesztéssel zárva, a minőség megőrzési idő és a tételazonosító jelölés a lapkán található.