Afrikai harcsa(Clarias gariepinus)
Az afrikai harcsa Magyarországon termelt meleg vízigényű halfaj, az utóbbi években egyre jelentősebb mennyiségben termelik hazánkban. Halnevelő üzemünkben intenzív körülmények között termeljük, kiemelten odafigyelünk minőségére. Az afrikai harcsát szálkátlan húsa és semleges íze miatt rendszerint azok is kedvelik, akik egyébként nem szeretik a halat. Jól fűszerezhető, gyakorlatilag bármilyen konyhatechnológiával ízletes fogás készíthető belőle, ajánljuk sütőben illetve serpenyőben sütve, grillezve, roston sütve, párolva, gőzölve, főzve.
Busa szeletelt(Hypophthalmichthys molitrix)
A busa külső megjelenése jellegzetes, könnyen felismerhető halfaj. Feje testéhez képest nagy, szemei az állcsúcs vonala alatt helyezkednek el. Tápláléka döntően a vízben élő állati és növényi planktonikus szervezetekből áll. Húsa szálkás, de irdalással a szálkák eltüntethetőek. Magas omega-3 zsírsavtartalmának köszönhetően rendszeres fogyasztása csökkenti a vér koleszterinszintjét. Szinte valamennyi konyhatechnikai módszerrel elkészíthető.
Egész pisztráng (Oncorhynchus mykiss)
A szivárványos pisztráng az európai akvakultúra egyik legnagyobb mennyiségben tenyésztett halfaja. Az egyik leggyorsabb halunk, a 30-60 km/h sebességet is képes elérni. A színét gyorsan tudja alakítani a környezet színárnyalatához, néhány másodperc alatt kivilágosodik, vagy besötétedik. Íze tiszta, semleges, nem zsíros, nincs benne „Y” szálka. Omega-3 zsírsavban gazdag. Sütve sütőben, grillen, roston, serpenyőben, párolva, gőzölve ajánljuk.