A Cserpes joghurtjai nemcsak finomak, hanem egészségesek is, és pozitív hatással vannak az immunrendszerünkre. A különböző ízű gyümölcsjoghurtjaik elkészítéséhez kizárólag friss gyümölcsöt használnak fel, kétféle ivójoghurtjuk pedig bifidobaktériumot is tartalmaz így az egészségünk védelmében, megőrzésében is segítenek. Kóstold meg az erdei gyümölcsös, málnás és epres változatot is!
Kiváló minőségű alapanyagainknak, egyedi joghurtkultúráinknak, büszkeségünknek, a Bifidus Actiregularisnak, valamint a legalább 7 órás fermentációs folyamatnak köszönhető az Activia krémes állaga és páratlan íze. Mindemellett kalciumforrás is, ami hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez! Kezdd belül a törődést minden nap az Activiával!
A beérkezés után a nyers tejet előpasztőrözzük.Az összetevőket bekeverjük, majda joghurtalapot 55°C-ra melegítjük,homogénezzük és hőkezeljük. Ez után következik alaktáz-enzim és a joghurt kultúra adagolása, melyet alvasztás követ. Ezután 20°C-rahűtjük a joghurtot,majd hozzáadagoljuk a gyümölcskészítményt. A gyümölcs joghurt kiszerelése 150gPP pohárba történik, majd gyors hűtést követően 0és 8°C között tároljuk.