Aszkorbinsav
Tömegnövelő szerek (hidroxipropil-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz, kalcium-hidrogén-foszfát)
Csipkebogyó (Rosa canina) natív kivonat
Stabilizátor (polivinil-alkohol)
Csomósodást gátló anyagok (talkum, polietilénglikol, szilícium-dioxid)
Maltodextrin
Emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei)
Sáfrányos szeklice
Szacharóz
Zselatin
Színezékek (titán-dioxid, riboflavin)
Kukoricakeményítő
Részben hidrogénezett szójababolaj
Savanyúságot szabályozó anyag (bórkősav)
Kolekalciferol
Antioxidáns (dl-α-tokoferol)
Szója - Tartalmaz
dioxid)MaltodextrinEmulgeálószer (zsírsavak mono és digliceridjei)Sáfrányos szekliceSzacharózZselatinSzínezékek (titándioxid, riboflavin)KukoricakeményítőRészben hidrogénezett szójababolajSavanyúságot szabályozó anyag (bórkősav)KolekalciferolAntioxidáns (dlαtokoferol |