Összetevők
|
összetevők Liszt 64% (BL-55 búzaliszt 97% és RL-90 rozsliszt 3%), ivóvíz. magkever ék (7,7%) (lenmag, szezámmag, napraforgómag), élesztő, zabpehelv (1,,3%), napraforgó étola;, margarin [finomított növényi olajok és finomított növényi zsírok (kókusz, napraforgó, pálma, repce változó arányban), ivóvíz, emulgeálószer (E47I), étkezési só, tartósítószer (E2o0, E2o2), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma, színezék (béta-karotin)], ízesítő anyag Iszárított búzakovász (búza!iszt. ivóvíz), cukor, feltárt búza!iszt, növényi zsír (pálma), növényi olaj (repce), búzamaláta]iszt, árpamaláta kivonat (árpamaláta , ivóvíz), teicukor, emulgeálószer (szóialecitin), enzim (alfa-amiláz)], étkezési só, cukor, búzaglutén, sütőszer búzaliszt, stabilizátor (E412, E466), emulgeálószer (E472e, repcelecitin), cukor, búzaglutén, csomósodást gátló anyag (kálcium-foszfát), szárított búzakovász. lisztkezelőszer (aszkorbinsav), enzimek], pörkölt búzamalátaliszt. árpamaláta kivonat. |