Friss, ropogós, és mennyei illata van! Ezek azok a pékáruk, amelyeknek nem tudunk ellenállni. Legyen a kedvenced a kifli, a zsemle vagy a kenyér, válaszd szívesebben a teljes kiőrlésűt, sósat, akár édeset, mindent megtalálsz online boltunkban. Kínálatunkban olyan pékárukra bukkanhatsz, amelyek tökéletes elemei egy ízletes reggelinek, hiszen szénhidráttartalmuk egész napra kitartó energiát biztosítanak neked. A hagyományos friss péksütemények mellett cukrászati termékeket is találsz, különböző ízű pitéket, linzerkarikát vagy akár islert is tehetsz a kosaradba.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztettel: finomliszt és félfehér kenyérliszt. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerüket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítik.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztet használunk: finomlisztet és félfehér kenyérlisztet. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerünket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítjük. Búzakenyereinket kétféle: 0,5 kg és 1kg-os kiszerelésben sütjük.
A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. A JÓKENYÉR pékmesterei a paradicsomos mellett több ízben – olivás, hagymás – is elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. A paradicsomos változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert névadója vitaminokban gazdag – C-vitamin, A, B1, B2, – és jelentős mennyiségben tartalmaz karotint, likopint. Igen sok konyha alapvető alapanyaga a paradicsom világszerte, a vele készült ciabatta szinte minden szendvicsösszetevővel kiválóan harmonizál. Érdemes megkóstolni!
Wellness kenyerünk alapanyagainak összeállításánál a JÓKENYÉR pékmesterei az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így nemcsak a saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búza és rozsliszt teszi különlegessé, hanem az a sok napraforgómag, zabpehely és szójapehely, amivel a kenyeret gazdagítottuk. Utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO-mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, – mely wellness kenyerünk meghatározó összetevője – pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre!
A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik – így óriás változata is - hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A JÓkenyér óriás kifliből igazán „emberes” szendvics készíthető!
Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Natúr puffasztott termékeinkre jellemző, hogy könnyen emészthetőek, magas rosttartalmuknak köszönhetően jótékonyan hatnak a gyomor-bél működésére, nem terhelik meg a szervezetet. A bennük lévő összetett szénhidrátok lassan szívódnak fel, nem emelik hirtelen a vércukorszintet. Puffasztott natúr fehér rizs termékünk könnyű és ropogós, kiváló süteményekhez, kekszekhez vagy reggeliként.
A barnarizs az egyik legegészségesebb és teljes értékű élelmiszerünk, igyanis ez a legkönnyebben emészthető gabona. Beltartalmát tekintve magas a szelén, rost, mangán, magnézium, vas tartalma, és B1, B3, B6 E, és K vitaminokat és rengeteg esszenciális aminosavat és egyéb nyomelemeket tartalmaz. Nettó tömeg: 85 g
Élelmi rostban gazdag, ropogós finomság, kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl.: felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvicskrémek, zöldségek, halkészítmények). Receptötletekért kattints a www.abonett.hu honlapra.
Fogyaszd egy kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként, az egészséges életmódért!
Bio extrudált kenyér, tönkölybúzával.
Teljes kiőrlésű.
A teljes gabonaszem felhasználásával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl.: felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvicskrémek, zöldségek, halkészítmények). Receptötletekért kattints a www.abonett.hu honlapra. Fogyaszd egy kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként, az egészséges életmódért!
Fahéj: A héberek, görögök és rómaiak a fahéjat fűszernek, illatszernek és gyógyszernek -emésztési zavarokra – egyaránt használták, míg az egyiptomiak balzsamokba keverték bele. Íze kesernyés-édeskés, picit csípős és illata jellegzetes. A fahéj illata meleg, fűszeres, amit a JÓkenyérnél könnyű ropogós kelt leveles tésztába tekerve ajánlunk Önnek.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztettel: finomliszt és félfehér kenyérliszt. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerüket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítik.
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk, hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztet használunk: finomlisztet és félfehér kenyérlisztet. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerünket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítjük. Búzakenyereinket kétféle: 0,5 kg és 1kg-os kiszerelésben sütjük.
A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Leginkább szendvicseknek, vagy enyhén megpirítva, a bruschetta alapanyagaként fogyasztható. A JÓKENYÉR pékmesterei a paradicsomos mellett több ízben – olivás, hagymás – is elkészítik ezt a déli országok hangulatát idéző zsemlefélét. A paradicsomos változatot azért ajánljuk figyelmébe, mert névadója vitaminokban gazdag – C-vitamin, A, B1, B2, – és jelentős mennyiségben tartalmaz karotint, likopint. Igen sok konyha alapvető alapanyaga a paradicsom világszerte, a vele készült ciabatta szinte minden szendvicsösszetevővel kiválóan harmonizál. Érdemes megkóstolni!
Wellness kenyerünk alapanyagainak összeállításánál a JÓKENYÉR pékmesterei az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így nemcsak a saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búza és rozsliszt teszi különlegessé, hanem az a sok napraforgómag, zabpehely és szójapehely, amivel a kenyeret gazdagítottuk. Utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO-mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, – mely wellness kenyerünk meghatározó összetevője – pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre!
Bio extrudált kenyér, tönkölybúzával.
Teljes kiőrlésű.
A teljes gabonaszem felhasználásával készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság. Kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl.: felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvicskrémek, zöldségek, halkészítmények). Receptötletekért kattints a www.abonett.hu honlapra. Fogyaszd egy kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként, az egészséges életmódért!
Élelmi rostban gazdag, ropogós finomság, kiváló alap a legkülönbözőbb feltétekhez (pl.: felvágottak, sajtok, dzsemek, szendvicskrémek, zöldségek, halkészítmények). Receptötletekért kattints a www.abonett.hu honlapra.
Fogyaszd egy kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként, az egészséges életmódért!
Fahéj: A héberek, görögök és rómaiak a fahéjat fűszernek, illatszernek és gyógyszernek -emésztési zavarokra – egyaránt használták, míg az egyiptomiak balzsamokba keverték bele. Íze kesernyés-édeskés, picit csípős és illata jellegzetes. A fahéj illata meleg, fűszeres, amit a JÓkenyérnél könnyű ropogós kelt leveles tésztába tekerve ajánlunk Önnek.
A barnarizs az egyik legegészségesebb és teljes értékű élelmiszerünk, igyanis ez a legkönnyebben emészthető gabona. Beltartalmát tekintve magas a szelén, rost, mangán, magnézium, vas tartalma, és B1, B3, B6 E, és K vitaminokat és rengeteg esszenciális aminosavat és egyéb nyomelemeket tartalmaz. Nettó tömeg: 85 g
Natúr puffasztott termékeinkre jellemző, hogy könnyen emészthetőek, magas rosttartalmuknak köszönhetően jótékonyan hatnak a gyomor-bél működésére, nem terhelik meg a szervezetet. A bennük lévő összetett szénhidrátok lassan szívódnak fel, nem emelik hirtelen a vércukorszintet. Puffasztott natúr fehér rizs termékünk könnyű és ropogós, kiváló süteményekhez, kekszekhez vagy reggeliként.
A kifli szavunkat a németből vettük át – „Kipfel”, ami azonban a latin „cippus” szóból származik. Jelentése „cölöp, karó”, valószínű a péksütemény formájára utal. A JÓkenyér kiflik – így óriás változata is - hagyományos tejes tésztából készülnek, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. Kinyújtás után, felgöngyöljük, és félhold alakúra formázzuk a tésztát. A tészta hosszadalmas pihentetése nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy az így készült finomság tovább friss marad. A JÓkenyér óriás kifliből igazán „emberes” szendvics készíthető!
Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Ellenőrizd, hogy a kézbesítési címeden elérhető-e szolgáltatásunk!
Szolgáltatásaink minőségének folyamatos magas szintű biztosításához a weboldalon sütiket használunk, a böngészéssel hozzájárulsz a sütik használatához.